Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Shimano Exage 3000S FC въпрос
Модератор: sapuna
Re: Shimano Exage 3000S FC въпрос
Не знам ама това дава част от отговора май:

аз съм виждал макара която е 140 лева от нета без доставката е 160 лева в магазин ,а същата в склад на едро е 95-100 лева,а хората и те си слагат печалба та в българия идва сигурно на 70 лева ама докато стигне до купувача се обръща поне двойно...
Всичко се обръща поне двойно за 2 ма прекупвачи преди да го купиш ти,въпроса кой колко е алчен...

аз съм виждал макара която е 140 лева от нета без доставката е 160 лева в магазин ,а същата в склад на едро е 95-100 лева,а хората и те си слагат печалба та в българия идва сигурно на 70 лева ама докато стигне до купувача се обръща поне двойно...
Всичко се обръща поне двойно за 2 ма прекупвачи преди да го купиш ти,въпроса кой колко е алчен...
- pacho109
- сериозен играч
Абсолютно вярноp36094 написа:Не знам ама това дава част от отговора май:

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Local
- учете се от него
Здравей колега, сега ще се опитам да ти обясня откъде идва разликата... В магазина, в който е по-евтино, няма реален такъв, в който да отидеш да погледнеш и да пипнеш стоката, оттам следва че няма разходи за наеми, ток, заплати на работници и още един куп разходи, които са неизбежни за един голям магазин държащ почти всичко в наличност. Лесно е, когато не плащаш тези разходи, да отидеш от склада да вземеш една макара и да я пуснеш по куриер, минимални разходи-максимална печалба. В Акваспорт всяка цена на Shimano е сложена по ценова листа направена от официалните вносители!berk0199 написа:Колеги имам въпрос на какво се дължи разликата от 19лв тук е 125лв http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... -EXAGE-FC- че и е с безплатна доставак а тук е 144 лв http://shop.akvasport.com/catalog/produ ... ts_id=3644 някои може ли да ми каже на какво се дължи разликата от почти 20лввсе пак не са малко пари да е 5,6лв разлика разбирам ама 19лв
поздрави
![]()
ПС: Благодаря на колегата от Ribocco, че е прекопирал почти всички описания на продуктите на Shimano, както и сам можеш да се убедиш в това

Откъде да пазаруваш е твой личен избор, важното е накрая да си доволен и да си ловиш рибите, а с качествени такъми е още по голям кеф

Клавиатура риба не лови!!!
- Local
- учете се от него
Ако пазаруваш от по-евтиното място, си поискай 3-годишната гаранцията, която задължително трябва да ти дадат.berk0199 написа:Ок мерси за отговора поздрави

- pacho109
- сериозен играч
И двете са произведени в Малайзия 

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- Local
- учете се от него
Ами колега, тя е една и съща макарата, няма как да е правена на 2 различни места.pacho109 написа:И двете са произведени в Малайзия