Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.дрангово
Модератор: Paublo_Eskobar
- flyester
- разбира нещата
Re: яз.дрангово
Ти май не си прочел нещо , като гледам. Казах , че имаше извадени риби и на двата монтажа , единия косъм , другия с 2-те куки..steven1969_bg написа:И какъв ще да е този монтаж "на косъм" с две куки над оловото?Извинете ме но не се сдържах,веселба....flyester написа:Еми , аз доколкото видях шараните , който се хванаха бяха на косъм и на долно олово и отгоре 2 куки стръвта беше царевица. Дистанция всеки различно , едни на 30-40 метра , други на 70-80skitalec написа:Колеги дайте информация за стръвта и монтажите, на които са уловени рибите. Разстоянието от брега, дълбочината, релефа на дъното. И да питам майсторите- на този водоем (тъй като съм привърженик на риболова на плувка), има ли шанс човек да се забавлява с разни караконджули с мач или не?
Рамчо тоя "голям рибар" майче не е чувал за силиконов косъм който може да се сложи навсякъде.
Георги Тенев
-
- ще става разбирач
georgi30 написа:Рамчо тоя "голям рибар" майче не е чувал за силиконов косъм който може да се сложи навсякъде.

-
- ще става разбирач
четвартак сам на дрангово живот и здраве

-
- научил се да хвърля
Рамчо успех в четвъртък на Дрангово и големи риби да хванеш.
П.С.
Да не забравиш да пишеш за излета, че с тия три почивни дни като нищо ще скъсам конеца на там.
П.С.
Да не забравиш да пишеш за излета, че с тия три почивни дни като нищо ще скъсам конеца на там.
Привет колеги хубава тема , и аз съм бил на дрангово на язовира , но никой от вас нее писал на кой по-точно , на този от ляво на пътя ( Сухите дървета ) посока Брезово такса 10 лв. , или този от дясно на пътят кадето , ако неме лъжи паметта , таксата е 13 лв ???
и ваобще сега в забраненият период там пускат ли ???
мерси предварително на всички решили да споделят мнението си .
и ваобще сега в забраненият период там пускат ли ???
мерси предварително на всички решили да споделят мнението си .
-
- разбира нещата
Става въпрос за този с такса 13 лв- без да плащаш допълнително.
Аз не съм ходил скоро ,затова не мога да дам актуално инфо.....

-
- ще става разбирач
няма нямаskitalec написа:Рамчо успех в четвъртък на Дрангово и големи риби да хванеш.
П.С.

-
- разбира нещата
Успех и от менramcho_gazara написа:няма нямаskitalec написа:Рамчо успех в четвъртък на Дрангово и големи риби да хванеш.
П.С.

-
- ще става разбирач
мерси колегаburg написа:Успех и от менramcho_gazara написа:няма нямаskitalec написа:Рамчо успех в четвъртък на Дрангово и големи риби да хванеш.
П.С.
Да не забравиш да пишеш за излета, че с тия три почивни дни като нищо ще скъсам конеца на там.Чакаме снимки на големи риби

еми късмет ако хванем щесе снимаме

Мерси адашче , весели празници и ако някой хване нещо някаде да дава инфо че тея мойте въдици хванаха пайжиниburg написа:Става въпрос за този с такса 13 лв- без да плащаш допълнително.![]()

-
- ще става разбирач

вчера нещо се обърка нещата и неможахме да ходим и за днес го отложихме излета
общо взето доволно искарах 3 амура ...единия го върнах обратно кам водата нямаше и кило
колегата хвана 3 шарана и 2 амура
рибата кълвеше до 11 часа след тва спря да кълве
повечото удари бяха на обикновен монтаж " олово с 2 куки "
стъв: накисната царевица
НАСЛУКА

-
- разбира нещата
А, някой имаше ли да пробва за хищник ? 

-
- ще става разбирач
не невидях !!!!burg написа:А, някой имаше ли да пробва за хищник ?

Колега в неделя бях там в дъждовното време беше доста активна щуката за разлика от шарана и амура те и те вече доста оредряха де, на блесна за няколко часа мятане по стената извадих 2 по 1.500-2.000,3 гелета на подобни заради страхотни изпълнения от свещи и 6-7 под килограм релийснах.Направих огромна грешка,че неврътнах 1-2 пъти язовира със спинингаburg написа:А, някой имаше ли да пробва за хищник ?

Това лято се очертава да е доста слабо откъм даване на мирна риба.
По късно ще постна линк с клип от тазгодишен априлски излет с доволно хваната риба