Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Воблери
Модератор: emo vasilev
Re: Воблери
Оказа се действително, че Връзките за първа и задна кука са доста близо една до друга, дори и без халки. Сега корегирах това, като изработих наново стоманеното елементче така, че издърпах позицията за предната кука към главата, но малко се наруши баланса на тежестта. Нямам снимки в момента, но като ги дооформя с лопатките ще ги снимам. За сега се получават по мое мнение. Като ги дооборудвам и с куките, ще видя какво ще се получи.pachosz написа:На снимката ми се вижда, че са много близо едно до друго ушичките за двете тройки. Ако е възможно, по-добре ще е долната да мине по-напред. Като им сложиш после халкичките и тройките, трябва да не могат тройките да се оплитат една с друга.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- pachosz
- сериозен играч
Проба-грешка и не може да не се получи накрая
Само аз не правя грешка, щото още не съм пробвал

Само аз не правя грешка, щото още не съм пробвал

Ами айде де,пробвай да видим какво ще сътвориш.Ако ти трябват материали мога да ти бутна едно рамо,белким се зарибиш.Само аз не правя грешка, щото още не съм пробвал

Колега здравей,утежнението го сложи в предната част и го пробвай,трябва да стои прав във водата и задължитело раздалечи изходите за куките.Успех
Значи, аз утежненията винаги ги слагам, след като воблера е оформен, монтирана арматура (залепена с капка каноконлит, за да не се мести) и лакиран с една ръка лак да не поема вода по време на "статичните" проби. Като първа итерация групирам утежненията (парчета от оловна пластина, достатъчно дебели за да се задържат в канала с арматурата) около коремната кука. Закачам му куките, че даже и лопатката (не я лепя, а само я "заклинвам" в канала и) и тогава го пускам в по-широка чаша с вода да го видя как стои във водата. След това ако е нужно (в началото винаги е нужно) добавям/махам от тежестите, местя ги напред - назад по канала, докато постигна правилната плаваемост и стойка във водата. С една дума прилагам метода на "простите итерации"
известен още, като "проба-грешка"
Ами това е, надявам се да е било полезно (не че не е писано много по тоя въпрос де).
Успех и наслука!

Ами това е, надявам се да е било полезно (не че не е писано много по тоя въпрос де).
Успех и наслука!
- Д.Граховски
- кандидат преподавател

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Преди време бях отворил темата за напукващите лакове и качих една телефонска снимка с кофти качество. Време е да кача и хубави снимки 

На мен ми прилича на залято с доматен сок и засъхнало
но като свикнах взе да ми харесва.

На мен ми прилича на залято с доматен сок и засъхнало

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
Много са си свежички колега и мисля, че са станали добри. Ако си им докарал и играта, ще са супер. Купешките ряпа да ядат. Браво. Пиши и за резултатите с тях след като ги потопиш в реални условия. Още веднъж браво. 

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- каридата
- учете се от него
Браво градски,задобряваш.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

Задобрявам в изработката, но при играта има какво още да се желае. Черният, златистият (на снимката изглежда кафяв) и "напуканият" искат ремонткаридата написа:Браво градски,задобряваш.

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- каридата
- учете се от него
На златистия му намали лопатката,мисля че ще стане.
Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm:

И аз така мисля, но в неделя, на язовира, не ми се занимаваше с тестове, за да видя къде е проблема. Като видях, че не стават ги върнах в кутията.каридата написа:На златистия му намали лопатката,мисля че ще стане.
Здравейте.Дайте мнение за този воблер.Дали лопатката не е голяма.Чудя се как да го боядисам.Не съм много на Ти с воблерите запалих се по този вид риболов и воблеростроенето от този форум,до сега не съм хващал нищо на воблер(мое производство или купен) имам само две
щуки на блесна.

Предполагам, че ще е голяма, но преди да правиш корекции го тествай.
Няколко готови воблери които ще да тествам тези дни на река Искър или Дунав.