Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Брезнишки Извор
Модератор: sapuna
- asenovpk
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Брезнишки Извор
Колеги как е там знаете ли какво става с това гиолче ...
А за Ярловци ? мерси за инфото

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Брезнишки Извор
Кълват доста прилични каракуди,или поне са кълвяли миналата седмица,чат пат и някое шаранче.Инфото е от един приятел.За Брезнишки извор.
-
- вече хвърля и на тежко
На Брезнишки извор както каза колегата каракуди дал бог ма шарана от 13 август даде нещо задна и са много редки и дребни около 1.5 кг които се прелъгват,рибата е активна повече след обяда , редовно го посещавам мился и тази събота пак да съм там 

Дните прекарани на риба Господ не ги брои...
- veselin spasow
- научил се да хвърля
колеги каква е ситуацията около този гьол Брез .извор?Платен ли е или е свободен и евентуално някоя особенност на гьола ако ви се споделя разбира се

за всичко друго съм много изморен
но за риба мога да вися цяял ден...
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Платен е!
За съжаление с друго не мога да ти помогна
За съжаление с друго не мога да ти помогна

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- veselin spasow
- научил се да хвърля
Благодаря пак е нещо! 

за всичко друго съм много изморен
-
- ще става разбирач
Аз лично ходя всяка седмица и съм много доволен от Брезнишки Извор.Ловя шарани от 2 до към 5кг и амури около 7 кг.Снимки от там могат да се видят в галерията ми.
Аз лично одавна не съм ходил на този язовир може ли малко повече инфо за стръв и захранки,БЛАГОДАРЯ ,
-
- ще става разбирач
Стръвта която използвам на този язовир е стара царевица ароматизирана , аз лично предпочитам ароматизаторите на Кевин Неш ,не от суета или това че той е име в риболова на шаран а защото работят и имам много рънове на тях.Монтажа който използвам е ин лайн олово 90 - 110 грама(при сейфти монтажите се губят много олова) , къс косъм с две царевички и повдигач между тях заради амурите , той шарана си го взима и от дъното , но ти не знаеш каква риба ще дойде.Дължина на повода в зависимост от това къде ловиш , към стената е с по голяма дължина 25 -30 см.,в плиткото по къс 10 -15см.Куките требва да са яки , след удар шарана тръгва с двеста към шавара който е в изобилие. Аз използвам Дренан ,Корда ,Камасан и Гамакатсу. До скоро не разрешаваха да се лови през ноща, от скоро има нов собственик и нощният риболов е разрешен .Таксата е 7 лева на въдица за 12 часа , не се разрешава внасянето с гумени лодки.Аз използвам рекета ,правя си петно и както се казва в една реклама на бира ЧАКАМ . Най подходящото време за риболов на този язовир е първия ден на разваляне , поне така е през лятото ,а сега ще иска устойчиво време , слънце , ветрец от север и северо запад . И аз ще ходя през следващата седмица, има хубави риби който заслужават отделеното време. Наслука и пиши когато хванеш!!!ivan2775 написа:Аз лично одавна не съм ходил на този язовир може ли малко повече инфо за стръв и захранки,БЛАГОДАРЯ ,
-
- новобранец
Препоръчвам го това гюлче (наистина е малко
). Както по-горе пише каракудите са доста прилични - на дъно на царевица. Иначе за плувка от време на време удрят и едри каракудки..в останалото време дребосък, но за емоцията са ОК. За да не звучи прекалено добре ще кажа, че единият от пътите историята беше противоположна...абе, риба!

-
- новобранец
- Обратна връзка:
НЯКОЙ С НОВО ИНФО ЗА БРЕЗНИШКИ ИЗВОР ИМА ЛИ? 

-
- вече хвърля и на тежко
Миналата седмица бях там с един приятел,който му трябват рибки за система "драшкович" както казва моя приятел, там е мястото .Едри риби няма ,в това съм сигурен или поне са единични бройки,водата е спаднала с 3 метра по вертикала.Няма спомен даже и за хубавите големи каракуди от "Гълъбово" .Много ме разочарова и отговора на една жена която ме таксува (8 лева на пръчка),на въпроса ми -кога ще пускате риба ?
Отговора бе "Ми не знам ....мислим....сигурно скоро..."
Ако го чете някой от собствениците нека го приеме като добронамерена критика и по скоро да коригира нещата в правилна посока защото засега загуби като клиенти поне 30 познати +моя милост.А такива като че са "хванали шаран вчера,утре и през седмицата"-тия не на мен ,язовира го познавам като петте си пръста.За да не съм голословен има мои теми за там в "Моят риболовен излет".Дано язовира не се съсипе тотално и нещата тръгнат в положителна посока.Поздрави!
Отговора бе "Ми не знам ....мислим....сигурно скоро..."
Ако го чете някой от собствениците нека го приеме като добронамерена критика и по скоро да коригира нещата в правилна посока защото засега загуби като клиенти поне 30 познати +моя милост.А такива като че са "хванали шаран вчера,утре и през седмицата"-тия не на мен ,язовира го познавам като петте си пръста.За да не съм голословен има мои теми за там в "Моят риболовен излет".Дано язовира не се съсипе тотално и нещата тръгнат в положителна посока.Поздрави!
Дните прекарани на риба Господ не ги брои...
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дам отнема ги убавите каракуди и шарани...пишеме го бегал 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Аз от малък ловях там щото имаме вила там и кви риби имаше само ако знаете а от както е под аренда всичко маи се е объркало доста не се грижат грам за язовира понякога си мисля че нищо не разбират 

-
- научил се да хвърля
След като бате Геле (тези които са ходили преди години знаят кой е ) се махна от там не съм ходил.От преди 3 години имам невероятни излети там.Ходех задължително 1-2 пъти в седмицата и винаги имах невероятни резултати.Наистина жалко ако е съсипан