Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Става ли за пружина
Модератор: Paublo_Eskobar
- Vlado_852
- разбира нещата
Re: Става ли за пружина
Как е колега, забърка ли захранката?
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Не още тя ще ми трябва за четвъртак ,но въче съм се подготвил сичко съм купил ароматизатор,брашно,конопа го опекох и смлях сега само царевицата оставаVlado_852 написа:Как е колега, забърка ли захранката?

Викат ми Николаев 

- Don Corleone
- фен клуб-скобар
Колега не прекалявай със семйето, че ще привлечеш дребни риби.zaribanask8 написа:Някой може ли да ми каже освен семена какво друго да добавя към захранката което да се хареса на шарана

Mitchell, Daiwa and Led Zeppelin

slavi253 написа:абе по-принцип май не ама дефакто май да

- CERRUTI
- сериозен играч
Рецептата на snegk съм я пробвал много пъти,и мога да кажа че е успешна....но ако е за свободен гйол,не чакай шарани,а каракуди и червеноперки!!!zaribanask8 написа:Здравейте,
Искам да се обърана към snegk и да го попитам за една негова рецепта ето и рецептата.......искам да те попитам тази захранка ще стане ли за пружина и за шаран

-
- и господ не е толокова добър
Брат ако искаш конкретно да се обърнеш към мен или към друг колега пиши на лични, във темите се пише към всички колеги.Тази рецепта върши работа, но сега вече не използвам степчета а ароматизатори на сенсас куп други глупости, подсладители, амино и бетаин. Иначе захранка за метод се прави според водоема и стръвта.Ако ловя на топчета или на косъм я правя много стегната да държи часове, ако я използвам като метод я правя да се разгражда по-бързо. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.