Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Става ли за пружина
Модератор: Paublo_Eskobar
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Става ли за пружина
Здравейте,
Искам да се обърана към snegk и да го попитам за една негова рецепта ето и рецептата (намерих я в една тема)
500гр.царевично брашно,250гр.бяло брашно,3 яица,2 степчета ягода.Заббъркваме всичко на сухо,без яицата тах ги добавяме после с 50-100гр.вода и бъркаме докато стане тесто което не залепва по ръцете.Става и с други аромати.Същото го правя и като добавя 50гр.захранка за шаран,но яцата там са 6 (и смятам да добавя царевица)искам да те попитам тази захранка ще стане ли за пружина и за шаран
Искам да се обърана към snegk и да го попитам за една негова рецепта ето и рецептата (намерих я в една тема)
500гр.царевично брашно,250гр.бяло брашно,3 яица,2 степчета ягода.Заббъркваме всичко на сухо,без яицата тах ги добавяме после с 50-100гр.вода и бъркаме докато стане тесто което не залепва по ръцете.Става и с други аромати.Същото го правя и като добавя 50гр.захранка за шаран,но яцата там са 6 (и смятам да добавя царевица)искам да те попитам тази захранка ще стане ли за пружина и за шаран

Викат ми Николаев 

- Vlado_852
- разбира нещата
Re: Става ли за пружина
Сега колегата Shegk тей ше се надуй, че няма да може да се говори с него!
Цяла тема, че да го попиташ нещо. А на лично съобщение не можа ли?

- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Ами представи си ,че той на ден получава към 100 личниVlado_852 написа:Сега колегата Shegk тей ше се надуй, че няма да може да се говори с него!![]()

Викат ми Николаев 

- Vlado_852
- разбира нещата
Няма логика в това което казваш!
До колкото съм запознат, си близо да направиш протеинови топчета.
П.П.
Рецептата на Илия съм я пробвал с малко подобрители и си лови шарани доста успешно. Може да прибавиш малко смляна от консерва царевица и ще ползваш водата от консервата. Не ползвай степчета а ароматизатори както и подсладители... Някои видове семенца също не са излишни. Айде стига ти толкоз, че ще си разкрия цялата рецепта...
До колкото съм запознат, си близо да направиш протеинови топчета.
П.П.
Рецептата на Илия съм я пробвал с малко подобрители и си лови шарани доста успешно. Може да прибавиш малко смляна от консерва царевица и ще ползваш водата от консервата. Не ползвай степчета а ароматизатори както и подсладители... Някои видове семенца също не са излишни. Айде стига ти толкоз, че ще си разкрия цялата рецепта...

- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Утре смятам да отскоча и да купя следните продуктиVlado_852 написа:Няма логика в това което казваш, но до колкото съм запознат, си близо да направиш протеинови топчета.
П.П.
Ароматизатор(шоколад)
Царевично брашно 1 кг
Бяло брашно 1 кг
Коноп
Яйца си имам
Царевица
Ще я пробвам тази рецепта за пружина

Викат ми Николаев 

- Vlado_852
- разбира нещата
Не те знам къде ще ловиш, но ако не си сигурен за шоколада, си вземи плодов аромат. Малко ленено семе ще ти е от полза... 

- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Ще ловя на язовир до град Полски Тръмбеш за плодовите аромати съм се отказал от ягодата не съм доволен от нея изобщоVlado_852 написа:Не те знам къде ще ловиш, но ако не си сигурен за шоколада, си вземи плодов аромат. Малко ленено семе ще ти е от полза...

Викат ми Николаев 

- PREDATORst
- ще става разбирач
Ако нема да правиш протеинови топчета яйцата са излишни,пък за обем можеш да сложиш секва ярма вътреzaribanask8 написа:Ще ловя на язовир до град Полски Тръмбеш за плодовите аромати съм се отказал от ягодата не съм доволен от нея изобщоVlado_852 написа:Не те знам къде ще ловиш, но ако не си сигурен за шоколада, си вземи плодов аромат. Малко ленено семе ще ти е от полза...
А защо? Чел съм, че други колеги ги ползват степчетата с успех?Vlado_852 написа: Не ползвай степчета а ароматизатори както и подсладители...

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Някой може ли да ми каже освен семена какво друго да добавя към захранката което да се хареса на шарана 

Викат ми Николаев 

- pachosz
- сериозен играч
И яйца си купи -zaribanask8 написа: Утре смятам да отскоча и да купя следните продукти
Ароматизатор(шоколад)
Царевично брашно 1 кг
Бяло брашно 1 кг
Коноп
Яйца си имам
Царевица
................

- Vlado_852
- разбира нещата
Защото съм по-доволен. И на степчета съм ловил но не ми харесват.topsoft написа:А защо? Чел съм, че други колеги ги ползват степчетата с успех?Vlado_852 написа: Не ползвай степчета а ароматизатори както и подсладители...
Пък и колегата щял да лови на шоколад.............

- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Поправка в магазина имаше само ароматизатор който става и като дип с аромат на анасон аз като се сетя на анасон миналата година си ги вадехVlado_852 написа:Защото съм по-доволен. И на степчета съм ловил но не ми харесват.topsoft написа:А защо? Чел съм, че други колеги ги ползват степчетата с успех?Vlado_852 написа: Не ползвай степчета а ароматизатори както и подсладители...
Пък и колегата щял да лови на шоколад.............

Викат ми Николаев 

- zaribanask8
- вече хвърля и на тежко
Питам защото нямам опит с домашните захранки и с качамаците до сега само с купешки съм каралVlado_852 написа:НЕ

Викат ми Николаев