Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Риболова около Русе
Някой може ли да ме светне как се стига до корекциите в Бяла благодаря. :drinkers :Прочетох каде са мерси
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да кажеш после как е минало, колега mmirchev71mmirchev71 написа:Някой може ли да ме светне как се стига до корекциите в Бяла благодаря. :drinkers :Прочетох каде са мерси

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
-
- вече хвърля и на тежко
Сега се прибирам от Бяла,доста дребосък надърпахме,направо гол след гол.само таранка има по тези гъолове и то по 60-100 гр.над 6кг на човек хванахме. 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На коя корекция бяхте, колега?mmirchev71 написа:Сега се прибирам от Бяла,доста дребосък надърпахме,направо гол след гол.само таранка има по тези гъолове и то по 60-100 гр.над 6кг на човек хванахме.
БТВ: на едната и шаран съм виждал да хващат (сутрин съм виждал и да се мятат, не че големи шарани ама ги има), обаче много труден за ловене....говоря за корекцията, която е веднага след гара Бяла в ляво
-
- вече хвърля и на тежко
На коя корекция бяхте, колега?
БТВ: на едната и шаран съм виждал да хващат (сутрин съм виждал и да се мятат, не че големи шарани ама ги има), обаче много труден за ловене....говоря за корекцията, която е веднага след гара Бяла в ляво[/quote]
Там там,Няма такива риби бе колега.Кило сладка царевица съм хвърлил да не ти казвам за останалите захранки все нещо за цял ден щеше да се обади или поне да да се мерне няма такова нещо.А ма аз съм и на това доволен начесах яката,щом чак мусколна треска имам.
БТВ: на едната и шаран съм виждал да хващат (сутрин съм виждал и да се мятат, не че големи шарани ама ги има), обаче много труден за ловене....говоря за корекцията, която е веднага след гара Бяла в ляво[/quote]
Там там,Няма такива риби бе колега.Кило сладка царевица съм хвърлил да не ти казвам за останалите захранки все нещо за цял ден щеше да се обади или поне да да се мерне няма такова нещо.А ма аз съм и на това доволен начесах яката,щом чак мусколна треска имам.

- dan10
- фен клуб-скобар
Там там,Няма такива риби бе колега.Кило сладка царевица съм хвърлил да не ти казвам за останалите захранки все нещо за цял ден щеше да се обади или поне да да се мерне няма такова нещо.А ма аз съм и на това доволен начесах яката,щом чак мусколна треска имам.mmirchev71 написа:На коя корекция бяхте, колега?
БТВ: на едната и шаран съм виждал да хващат (сутрин съм виждал и да се мятат, не че големи шарани ама ги има), обаче много труден за ловене....говоря за корекцията, която е веднага след гара Бяла в ляво

Kолега а Щука да си виждал на се мята или някой да е хванал ?

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И аз бях така там - ръката ме болеше на другия денmmirchev71: А ма аз съм и на това доволен начесах яката,щом чак мусколна треска имам.

За щука съм виждал да ходят на корекцията под с. Полско Косово (след Бяла, посока В. Търново), там тръстика, треволяк к'вот ти душа сака...и костур излиза там....dan10: Kолега а Щука да си виждал на се мята или някой да е хванал ?
- dan10
- фен клуб-скобар
За щука съм виждал да ходят на корекцията под с. Полско Косово (след Бяла, посока В. Търново), там тръстика, треволяк к'вот ти душа сака...и костур излиза там....[/quote]
Аха ясно благодаря

Аха ясно благодаря

Балкански е напълнен. В телефонен разговор със собствениците стана ясно, че е пуснат за риболов. Условията са 5лв. 3 пръчки шарана се плаща, както преди.
Лошото е, че не се знае какво изобщо ще има за ловене. Аз няма да мога да ида да се разходя да направя една сверка, но някой ако има свободно време и отиде, нека пише.
НАСЛУКА!
Лошото е, че не се знае какво изобщо ще има за ловене. Аз няма да мога да ида да се разходя да направя една сверка, но някой ако има свободно време и отиде, нека пише.
НАСЛУКА!
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Някой инфо за с. Островче, Разградско да има?
- Vlado_852
- разбира нещата
Миналата година скъсаха сщуките там, обаче май наистина ги скъсаха...bachoivo написа:Някой инфо за с. Островче, Разградско да има?

Явно Балкански ще го отпишем тази година наистина. В събота се разходихме до там, пълен е едва наполовина и няма признаци на живот в него 

На Кошарна излизаха само дребни таранки. Но май има нещо гнило, защото всеки ден излизат мъртви шарани.
Даже пазача се чуди какво става и все се вайка за какво умира рибата и пита за съвети. 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добра вечер, колеги!
Някой да има инфо за гьола в Красен? На едно друго място четох: такса 5лв, каракуда на корем, шарана се плаща (не че нещо друго може да очакваме
)... но не е ясно 5лв на гьостерица или 5лв на човек (и колко гьостерици).....ако някой може да помогне - ще почерпим

Някой да има инфо за гьола в Красен? На едно друго място четох: такса 5лв, каракуда на корем, шарана се плаща (не че нещо друго може да очакваме

Айде като идеш кажи как е и покажи някоя снимка на тези каракуди на корем