Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тестване на захранка Fish
Тестване на захранка Fish
Здравейте на всички! С малко закъснение споделям един тематичен излет, който планувахме с колегата. Защо тематичен ли? Ами няколко пъти имаше доста целенасочени теми и коментари по отношение продуктите на Fish Mania. Писах че са си ок. и са балансирани като цена и качество ама не – все нови и нови теми с разни глупости. Форума почна да прилича на реклама на продукти след всяка такава тема та реших вместо да пиша, да правя излети със захранките които според мен си работят. Смятам, че в България има добри неща на добри цени и няма нужда за един нормален риболов да се плаща за захранка, топчета и тн. суми от по 10-20 лева. Както и да е. Датата е 23.04.2011. на всеки е ясна емоцията по ранното ставане и товарене на такъмите. Както по някога обаче се случва, човек закъснява и когато се стигне до язовира в 6,30 – местата за които си мислил, вече са заети. Какво да се прави – има и по-големи мераклии. Рибата няма къща и затова решихме да се настаним на място което не изглеждаше като да е пълно като аквариум, а по-скоро да ние удобно да свалим багажа. Всъщност като се замисля… не ми се пише повече. Оставям снимките сами за себе си. Всички риби са пуснати обрано. Снимки на каракуди не съм правил, че те са голяма напаст, а аз не съм фотограф та постоянно да снимам. Понеже не бях с моята кола, естествено забравих и зарядното та по едно време батерията ми падна, изгубих връзка със света и се почувствах… странно свободен - за което когато се прибрах си платих
Още преди да почнем да храним с ракетката излезе първия на бял червей. Друг един излезе на царевица а всички другите на точета и пелетки. На плувката се опитах да изчистя големите каракуди с пелетка и се получи
ако съм успял да кача снимките - ще можете да ги видите. ако лине - ще помоля някой за помощ. сега трябва да изчезвам, че до мен има един бъдещ 9 килограмов кандидат рибар, който иска много внимание. Наслука на всички. Моля, пускайте рибата обратно и си събирайте боклуците.
[album]
[/album][img]
[/img] [album]
[/album][album]
[/album][album]
[/album] [album]
[/album] [album]
[/album] [album]
[/album][album]
[/album] [album]
[/album] [album]
[/album] [album]
[/album]

Още преди да почнем да храним с ракетката излезе първия на бял червей. Друг един излезе на царевица а всички другите на точета и пелетки. На плувката се опитах да изчистя големите каракуди с пелетка и се получи
ако съм успял да кача снимките - ще можете да ги видите. ако лине - ще помоля някой за помощ. сега трябва да изчезвам, че до мен има един бъдещ 9 килограмов кандидат рибар, който иска много внимание. Наслука на всички. Моля, пускайте рибата обратно и си събирайте боклуците.
[album]
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Re: Тестване на захранка Fish
Стабилно начесване, браво! 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И аз моля и казвам колега, ама файда йок и кто ходя освен моите събирам и на колегите които преди мен са били боклуцитеlambri написа:Моля, пускайте рибата обратно и си събирайте боклуците.

Да не си разваляме натроението - страхотен риболов, евала

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
-
- ще става разбирач
Браво до ри шаровци последния див ли е?
- ignatov78
- ще става разбирач
Страхотен тест е станал!

-
- разбира нещата
Браво
.

-
- и господ не е толокова добър
Всичко се е получило добре.След като си тръгнал да правиш тест, независимо дали имаш нещо общо с тези продукти, то дай малко подробности ако може. На каква стръв, аромат, дип, и др. свързани с тези продукти. Това ще е полезно за мен и др. колеги 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Здравейте на всички. Малко късно пиша, но нямаше как да пропусна вчерашният шанс - почивен ден, страхотно време, и празни водоеми след Гергьов ден. Както и да е. 
). Идеята беше да се ползват топчета без пудра, за да се види как работят. Що се отнася до диповете - те са от новите, които са с бетаин, амино киселини и някакви други стимуланти - какви точно - честно казано не знам и не ме интересува. Имахме си и от стандартните, стари топчета за да спасим валата ако не сработят новите, но не се стигна до тях. Дано съм бил полезен. На слука.
Излезнаха и дивачетаtisho_9610 написа:Браво до ри шаровци последния див ли е?

За този риболов се ползваха само нови видове топчета:Риба ВР, Риба СН и разбира се Чили (за вкусsnegk написа:Всичко се е получило добре.След като си тръгнал да правиш тест, независимо дали имаш нещо общо с тези продукти, то дай малко подробности ако може. На каква стръв, аромат, дип, и др. свързани с тези продукти. Това ще е полезно за мен и др. колеги

са ако кажеш и кой е гьола ще е екстра 
така ще прецениме теста дали е показателен
много е важно според мене тия тестове да се правят на по сериозни водоеми а не на такива от типа на богоров или мб където рибите лапат всичко без да се замислят

така ще прецениме теста дали е показателен

много е важно според мене тия тестове да се правят на по сериозни водоеми а не на такива от типа на богоров или мб където рибите лапат всичко без да се замислят