Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Лобош
Модератор: bobopeli
Баси на тебе некой явно ти и бръкнал некъде и мисля че се досещам кой е тойotvoren написа:Abe toa Павел Иванов e mnoo tupo kopele taka mi se struva!!! xaxaxaxax
Skii sa pavle vmesto da praish neumestni zabelejki na horata i da se praish ne takav kakavto ne si pomisli malko che tuka ima admini moderatori i tn.Ako e imalo nesho neredno horata she kajat iano li ti e!? A na teb ako ne ti haresva nekoi ne pishe na kirilitza ne go cheti!!!A sega are odi da kopash tutuno nekade po selo tam i da pasesh kravite i ovcite!!!

Здрасти Пенн ! Стремя се да не се заядам и да не тормозя дяцата ама какво да правиш като както казах съм плеснат през пръстите . Тъпото е че начина ми на изразяване е малко кофти и не всички го приемат , те Мети е типичен пример , пуска постове под различни псевдоними та да изкара че има подкрепа ама нейсе . Баси както виждаш и с Пумата не се заядам когат нема защо . Сигурно не си чел доста от изтритите му постове в манията ама тва е минало бешало , както казва Алеко " Пумата не иска да си признае че му е мъчно за България " , не че в случая търся някакво оправдание , просто нямам желание да се въздържам от коментари за каквото и да е било ! Да кажем че темите ПРИЯТЕЛИ и НАЦИОНАЛНОСТ са ахилесовата ми пета . Верно че не съм прав да правя съпоставка между Пумата и Мети ( просто са на светлинни години един от друг по отношение на сивото вещество , въпреки че веднъж наравих забележка на Пумата точно за него в случая не е тъй ) иначе съм готов да помогна на всеки който пита за нещо стига да знам поне малко по темата щот мразя да говоря наизуст .PENN написа:Абе какво толкова има да си свалиш кредор и да пишеш на БГ.Не превежда както искам аз ама не е и маймуница ами си е кирилица.И АКО може дайте да не се заяждаме.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Абе ей я стига с тие простутии , тука май пишеме за риба , а не да си
мериме "въдиците"
А Лобош е утайник не само на Стомана Перник а и на каквото се сетиш по пътя ама там точно уран не е имало никога в тоя край ,
аз лично не смея да я ям рибата от там .
PS ако в Ковачевци произвеждат атомни бомби в гараж , гарантирам не е в моя
мериме "въдиците"
А Лобош е утайник не само на Стомана Перник а и на каквото се сетиш по пътя ама там точно уран не е имало никога в тоя край ,
аз лично не смея да я ям рибата от там .
PS ако в Ковачевци произвеждат атомни бомби в гараж , гарантирам не е в моя

- jdbc
- вече хвърля и на тежко
ей тук има доста изчерпателно инфо:
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 6&start=15
... абе въшност за кво я изравяме тая тема от нафталина ?
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 6&start=15
... абе въшност за кво я изравяме тая тема от нафталина ?

Стига сте писали глупости за Лобош!
Първо на юг от София до Брежани няма уранови мини.
Второ през последните петнадесет години язовира се изчисти значително,най-малкия признак са раците с който се напълни напоследък.Риба има всякаква като се почне от костура ,преминеш през каракуда ,бяла риба ,червеноперка и шаран та свършиш с клен и лин.Аз лично ходя често и харесвам страшно много риболова там,но както всички такива големи язовири и там рибата е капризна и трябва да имаш ден.Имали сме случаи по една седмица на палатка с подхранките му и всичко както си трябва и нищо ,по една две риби на денонощие,а имало е дни когато става направо промишлен риболов.
Трето – от тази година вече няма арендатори на язовира и всяко искане на такса е незаконно, освен на стената.
Най-хубавите места са вливането на р.Струма от към с.Прибой,залива от към с.Радибош ,Националната гребна база от към с.Ковачевци ,както и кейовете на почивните станции на БАН и Стомана Перник,ако искате повече пустош тогава през с.Пробой под скалната църква има страхотни места.Наслука.
Първо на юг от София до Брежани няма уранови мини.
Второ през последните петнадесет години язовира се изчисти значително,най-малкия признак са раците с който се напълни напоследък.Риба има всякаква като се почне от костура ,преминеш през каракуда ,бяла риба ,червеноперка и шаран та свършиш с клен и лин.Аз лично ходя често и харесвам страшно много риболова там,но както всички такива големи язовири и там рибата е капризна и трябва да имаш ден.Имали сме случаи по една седмица на палатка с подхранките му и всичко както си трябва и нищо ,по една две риби на денонощие,а имало е дни когато става направо промишлен риболов.
Трето – от тази година вече няма арендатори на язовира и всяко искане на такса е незаконно, освен на стената.
Най-хубавите места са вливането на р.Струма от към с.Прибой,залива от към с.Радибош ,Националната гребна база от към с.Ковачевци ,както и кейовете на почивните станции на БАН и Стомана Перник,ако искате повече пустош тогава през с.Пробой под скалната църква има страхотни места.Наслука.
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Понеже си ходя на вилата на Лобош , то до сега не съм видял някой да минава и да събира пари по кейовете , така че това с таксата не знам къде се намира. Има много риба , рано сутрин може да се види как се блъскат по 5-10накуп на 1-2 метра от брега и доли с вила може да се улови нещо. Не знам защо е нарична гиол , след като язовира си е идеален за почивка и спортен риболов.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Темата е пълна с всичо друго, но не и с полезна информация.
Заключвам заяжданията, както и глупостите за урановата мина.
Заключвам заяжданията, както и глупостите за урановата мина.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.