Лобош

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

otvoren написа:Abe toa Павел Иванов e mnoo tupo kopele taka mi se struva!!! xaxaxaxax
Skii sa pavle vmesto da praish neumestni zabelejki na horata i da se praish ne takav kakavto ne si pomisli malko che tuka ima admini moderatori i tn.Ako e imalo nesho neredno horata she kajat iano li ti e!? A na teb ako ne ti haresva nekoi ne pishe na kirilitza ne go cheti!!!A sega are odi da kopash tutuno nekade po selo tam i da pasesh kravite i ovcite!!!
Баси на тебе некой явно ти и бръкнал некъде и мисля че се досещам кой е той :wink: Явно си много наясно кой съм и що съм :lol: , а те точно администратора е помолил да се пише на кирилица . Вас в училище не ви ли учат че сме в БГ и тука е за предпочитане да се пише на кирилица и говори на Български ? Оф забравих че кат си зафърлил гегата и при положение че си зарезал школото в трети клас , сеа ти иде да покежеш колко си ЕнтЕлегентен кат знайш латински буквета !
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

PENN написа:Абе какво толкова има да си свалиш кредор и да пишеш на БГ.Не превежда както искам аз ама не е и маймуница ами си е кирилица.И АКО може дайте да не се заяждаме.
Здрасти Пенн ! Стремя се да не се заядам и да не тормозя дяцата ама какво да правиш като както казах съм плеснат през пръстите . Тъпото е че начина ми на изразяване е малко кофти и не всички го приемат , те Мети е типичен пример , пуска постове под различни псевдоними та да изкара че има подкрепа ама нейсе . Баси както виждаш и с Пумата не се заядам когат нема защо . Сигурно не си чел доста от изтритите му постове в манията ама тва е минало бешало , както казва Алеко " Пумата не иска да си признае че му е мъчно за България " , не че в случая търся някакво оправдание , просто нямам желание да се въздържам от коментари за каквото и да е било ! Да кажем че темите ПРИЯТЕЛИ и НАЦИОНАЛНОСТ са ахилесовата ми пета . Верно че не съм прав да правя съпоставка между Пумата и Мети ( просто са на светлинни години един от друг по отношение на сивото вещество , въпреки че веднъж наравих забележка на Пумата точно за него в случая не е тъй ) иначе съм готов да помогна на всеки който пита за нещо стига да знам поне малко по темата щот мразя да говоря наизуст .
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Абе ей я стига с тие простутии , тука май пишеме за риба , а не да си
мериме "въдиците"
А Лобош е утайник не само на Стомана Перник а и на каквото се сетиш по пътя ама там точно уран не е имало никога в тоя край ,
аз лично не смея да я ям рибата от там .
PS ако в Ковачевци произвеждат атомни бомби в гараж , гарантирам не е в моя 8)
Аватар
el3m3n7
новобранец
новобранец

Мнение от el3m3n7 »

На Лобош се плащта по 5 лв. на пръчка (преди 2 години съм ходил ама не мисля че се е променило) :D
Обичам Риболова На Плувка!Наслука! :)
Аватар
jdbc
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jdbc »

ей тук има доста изчерпателно инфо:
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... 6&start=15
... абе въшност за кво я изравяме тая тема от нафталина ? :)
alekghe
новобранец
новобранец

Мнение от alekghe »

Стига сте писали глупости за Лобош!
Първо на юг от София до Брежани няма уранови мини.
Второ през последните петнадесет години язовира се изчисти значително,най-малкия признак са раците с който се напълни напоследък.Риба има всякаква като се почне от костура ,преминеш през каракуда ,бяла риба ,червеноперка и шаран та свършиш с клен и лин.Аз лично ходя често и харесвам страшно много риболова там,но както всички такива големи язовири и там рибата е капризна и трябва да имаш ден.Имали сме случаи по една седмица на палатка с подхранките му и всичко както си трябва и нищо ,по една две риби на денонощие,а имало е дни когато става направо промишлен риболов.
Трето – от тази година вече няма арендатори на язовира и всяко искане на такса е незаконно, освен на стената.
Най-хубавите места са вливането на р.Струма от към с.Прибой,залива от към с.Радибош ,Националната гребна база от към с.Ковачевци ,както и кейовете на почивните станции на БАН и Стомана Перник,ако искате повече пустош тогава през с.Пробой под скалната църква има страхотни места.Наслука.
theJackal
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от theJackal »

Понеже си ходя на вилата на Лобош , то до сега не съм видял някой да минава и да събира пари по кейовете , така че това с таксата не знам къде се намира. Има много риба , рано сутрин може да се види как се блъскат по 5-10накуп на 1-2 метра от брега и доли с вила може да се улови нещо. Не знам защо е нарична гиол , след като язовира си е идеален за почивка и спортен риболов.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Темата е пълна с всичо друго, но не и с полезна информация.
Заключвам заяжданията, както и глупостите за урановата мина.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Заключено

Обратно към “Сладководен Риболов”