Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Харесвате ли риболова на плувка?
Модератор: bobopeli
Харесвате ли риболова на плувка?
Ами на мен ми харесва риболова на плувка(само на плувка ловя).Дали е по добре от другите видове риболов 

Обичам Риболова На Плувка!Наслука! 

-
- научил се да хвърля
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
мойта схема е една плувка и един фидер-почти на 90%
мноо често минаваме без фидера-много требва да е тегаво,че да взема да го хвьрлям-скобарджиите знаят за кво иде реч,като се каже "на плувка"
откак си имам болонезето,ваглери почти не ползвам-ама тука трябва да уточните,какво се има впредвид под "плувка"
щека,камшик,боло или мач с ваглер
щото бая различни ми се виждат-ааа и още един начин има-циганин с лескова прьчка и влашка плувка

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
- dimitar_
- сериозен играч
Винаги си работя с директен телескоп , скука няма , а и при него връзката между риба и рибар е директна и аз го възприемам като директен двубой - който устиска , печели !
А колкото до "влашката плувка" , за която спомена 5кила , аз си работя с нея на "реката" край града от край време и тя ми се е отплатила с доста добър улов на кротошка , таранка , червенопера и дори (макар и рядко )кефал .
Пък лятото като почернея напълно отговарям на описанието на 5кила , но това лято като че ли реката ще я забравим , защото въпреки дъждовете , едва има около педя вода , поне край Разград .
Та общо взето риболова на плувка , няма значение по кой начин (мач , щека , болонезе или директен телескоп ), си е едно предизвикателство ...!
А колкото до "влашката плувка" , за която спомена 5кила , аз си работя с нея на "реката" край града от край време и тя ми се е отплатила с доста добър улов на кротошка , таранка , червенопера и дори (макар и рядко )кефал .
Пък лятото като почернея напълно отговарям на описанието на 5кила , но това лято като че ли реката ще я забравим , защото въпреки дъждовете , едва има около педя вода , поне край Разград .
Та общо взето риболова на плувка , няма значение по кой начин (мач , щека , болонезе или директен телескоп ), си е едно предизвикателство ...!
-
- разбира нещата
Ловил съм по много начини но от 2години имам деректен 8ца ,монтирал съм му ластик 1мм .Удоволствието да извадиш по голямя риба с него е невероятна.Сега поглада ми е към щеките но и това ще стане.Та мисалта ми беше че перото си е перо голям кеф
НА СЛУКА

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
-
- вече хвърля и на тежко
-
- разбира нещата