Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дъжд и вятър... Шаранджийско вереме.
- Vlado_852
- разбира нещата
Дъжд и вятър... Шаранджийско вереме.
Здравейте приятели. Пускам темата с леко закъснение поради проблем със снимките.
След "кратка" организация се уговорихме с колегите от Разград, Теодор /teodor_hristov_80/ Иван /Iwan/ и Митака за един двудневен риболов на ЦК.
Запазихме си места по телефона и веднага след великденските празници се събрахме на този прекрасен за всеки шаранджия язавир. До моето пристигане, колегите бяха метнали пръчките и очакваха първите си рънове за 2011г.
За мое съжаление, още след слизането ми от колата, започна един хубав дъждец..... и така, следващите 24 часа. Добре, че беше шатрата на Иван,

която ни спаси от неприятното време и продължителния дъжд!
Леко изнервен, си разпънах палатката, багажа и най-накрая пръчките и айде на масата...
Почна се едно чакане и от време на време шаранчета до 2-3кг, които по-скоро ми лазеха по нервите от колкото да зарадват някого, докато на 50 метра от нас, ето какво се случваше:

Първите 24 часа, слабо. Най-голямата ни риба беше 4,5кг.

Хубавото поне е, че удари на домашно топче /шоколод/, няколко минути след замятане.
На крак по едно кафе и обсъждане на нова стратегия за по - сериозен улов.
На ново разпъване, смяна на топчетата и съвет от Митака /охраната/, доведоха до отлични резултати...
До следващия ден хванахме няколко риби от 6 до 13-14кг. Лошото в случая бе, че трябваше да стягаме багажа... И за да ни е още "по-приятно" пекна слънце.
Ето и няколко снимки:
Моята гордост.

Макари

Задължителни атрибути..

Отношение...

Ето и малко риби...

Пррррррррррррр и малко преди тръгване, моя приятел Христов измъкна трофея на излета...

Чудесен излет, с чудесни хора!!!
Целувка

и кой от къде.............
П.П.
Ловяхме на всякакви топчета. Откроиха се тези на Андрей. Аромата според скромното ми мнение, не беше от особено значиние. Много ме радва и факта, че хванах риби и на моите хоум мейд топчета..
Ами това е приятели, пожелавам такива излети всеки му.
След "кратка" организация се уговорихме с колегите от Разград, Теодор /teodor_hristov_80/ Иван /Iwan/ и Митака за един двудневен риболов на ЦК.
Запазихме си места по телефона и веднага след великденските празници се събрахме на този прекрасен за всеки шаранджия язавир. До моето пристигане, колегите бяха метнали пръчките и очакваха първите си рънове за 2011г.
За мое съжаление, още след слизането ми от колата, започна един хубав дъждец..... и така, следващите 24 часа. Добре, че беше шатрата на Иван,

която ни спаси от неприятното време и продължителния дъжд!
Леко изнервен, си разпънах палатката, багажа и най-накрая пръчките и айде на масата...

Почна се едно чакане и от време на време шаранчета до 2-3кг, които по-скоро ми лазеха по нервите от колкото да зарадват някого, докато на 50 метра от нас, ето какво се случваше:

Първите 24 часа, слабо. Най-голямата ни риба беше 4,5кг.

Хубавото поне е, че удари на домашно топче /шоколод/, няколко минути след замятане.
На крак по едно кафе и обсъждане на нова стратегия за по - сериозен улов.
На ново разпъване, смяна на топчетата и съвет от Митака /охраната/, доведоха до отлични резултати...

Ето и няколко снимки:
Моята гордост.

Макари

Задължителни атрибути..

Отношение...

Ето и малко риби...

Пррррррррррррр и малко преди тръгване, моя приятел Христов измъкна трофея на излета...

Чудесен излет, с чудесни хора!!!
Целувка

и кой от къде.............
П.П.
Ловяхме на всякакви топчета. Откроиха се тези на Андрей. Аромата според скромното ми мнение, не беше от особено значиние. Много ме радва и факта, че хванах риби и на моите хоум мейд топчета..

Ами това е приятели, пожелавам такива излети всеки му.
Последно промяна от Vlado_852 на Пет Май 06, 2011 5:38 pm, променено общо 1 път.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
- Красимир Атанасов
- учете се от него
Re: Дъжд и вятър... Шаранджийско вереме.
както се казва няма нищо по хубаво от лошото време:D поздравления за добрия излет и прекрасните шарковци
Браво колеги такива като вас шаранджйи ми пълнят душата–екипировка,отношение към рибата и добра компания абе всичко е 6 

Жаден съм а вода не ми се пие
-
- ще става разбирач
Айде и от мен малко снимки

-
- и господ не е толокова добър
Орегинално 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- jorkata76
- научил се да хвърля
Браво на групата и най-вече на Теодор,браво брат другият път повече.

Страхотен излет
Дано другия път и "времето" е с вас 

- pachosz
- сериозен играч
Риболов по учебник сте направили
Кефите отвсякъде наистина!!!

Кефите отвсякъде наистина!!!

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Евала, колега, страхотен риболов
Мога само да ви поздравя и да завиждам благородно

Мога само да ви поздравя и да завиждам благородно

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Vlado_852
- разбира нещата
Честит празник Жорка!jorkata76 написа:Браво на групата и най-вече на Теодор,браво брат другият път повече.![]()
![]()
Браво чудесно представяне
много хубави шарковци големи сте