Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
soulvibe
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от soulvibe »

svetlio86 написа:Годхо миналата година като се засякахме с теб на Колево не ми беше последния риболов там след това ходих пак и видях как собственика(новия) пуска мрежи и вади цялата риба от там!!! Тази пролет пак реших да прескоча до там да видя какво става , но не с цел риболов а просто разузнаване и имаше 2ма колеги (това става в началото на април) като ги питах как е имаха 5-6 маломери таранки и нищо друго!!! Така , че аз откакто Реджи остави този язовир тотално го отписах и бях прав!!!
До колкото знам цяла зима мрежите са били във водата и са вадели риба, така че си направете извод, а таксата мисля че е 10лв, но май и рибата се плащала.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

todor_197 написа:Здравейте колеги току що се връщам от Кюлевча(даже още цялата цигания е в колата) :D .Та от сутринта от 7:30 до 14:30 само един амур 4,200 кг и той удари към 9:00.А иначе имаше две момчета на плувка и на бял червей извадиха 3 шарана и 2 или 3 изтърваха
колега,целия язовир ли е пуснат или само покраи стената.имам информация че на преграденото е 5 лв,а на останалата част е 7
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

delio-haidutin написа:
todor_197 написа:Здравейте колеги току що се връщам от Кюлевча(даже още цялата цигания е в колата) :D .Та от сутринта от 7:30 до 14:30 само един амур 4,200 кг и той удари към 9:00.А иначе имаше две момчета на плувка и на бял червей извадиха 3 шарана и 2 или 3 изтърваха
колега,целия язовир ли е пуснат или само покраи стената.имам информация че на преграденото е 5 лв,а на останалата част е 7
Ами аз когато бях там колега,по някое време се появи един от собствениците(те са двама братя),та той каза,че в малкия водоем е разрешено,а в големия имало риба,но били маломерни и нямало да го пускат въобще.каза също,че на есен ще точат малкия,ще го почистват от закачките,а големия ще го преграждат и ще правят водоем само с хищни риби,един с нормални риби и един с трофейни.каза,че мястото около водоема било купено ,а самият водоеме под аренда за 15+15 години и смятал да правят бунгала,заведение,атракции
Аватар
gergi83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gergi83 »

kaishaka написа:
dimitur70 написа: ne6to za carev brod znae li se
колега сори ама пиши на бг.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

kaishaka написа:
10лв-3 въдици рибата не се плаща ,не съм ловил но минах и видях -някои хващат др не ,те са същите от кулевча ,взехаго мисля есента и не се знае колко риба са преместили от другия язовир
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
kaishaka

Мнение от kaishaka »

delio-haidutin написа:
kaishaka написа:
10лв-3 въдици рибата не се плаща ,не съм ловил но минах и видях -някои хващат др не ,те са същите от кулевча ,взехаго мисля есента и не се знае колко риба са преместили от другия язовир
черен ли е или асвалт на Царев брод спешно моля
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

по асвалт се стига на 100-150м до язовира,после снаражението на гръб и си там .има навеси които пазят от дъжд и слънце.така че вземаи едни ботуши и товари багажа :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :smt117
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Колеги айде ако някой ходи до Венелин през Аврен, да се отбие до язовир Садово, да пита какво се случва с него. Много секретен тоя гьол. Садово е предното село, преди Венелин.

А и да ви питам дали някой има сигурна информация дали Пода работи през забраната. Актуален телефон също ми върши работа.
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

Пода работи през забраната
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
antonli
новобранец
новобранец

Мнение от antonli »

Колеги, вчера-03 маѝ, посетих развъдника в Девня /на Геро/. Там двама колеги от Чернево вече бяха опънали въдиците си - в дясно от портала. Замъкнах багажора си на противоположната страна. За 20 мин.-въдиците във водата, аз на стола с бирата :drinkers: . И така цял ден. Средствата: две пружини, фидер, плувка. Стръвта: сл. царевица, бял, торен, пелети - идеше ми накрая аз да ги заям. Хеле, в 16,30h фидера оживя и един 2 килограмов люспест красавец баше мой. Това ми беше за деня. Колегите отсреща бяха без удар. Условията: раб. време-от 07 до 20 часа, 15лв. такса, до 2 кг. риба не се плаща. Дано Вие имате по голям успех!
Аватар
BACHI
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от BACHI »

svetlio86 написа:Годхо миналата година като се засякахме с теб на Колево не ми беше последния риболов там след това ходих пак и видях как собственика(новия) пуска мрежи и вади цялата риба от там!!! Тази пролет пак реших да прескоча до там да видя какво става , но не с цел риболов а просто разузнаване и имаше 2ма колеги (това става в началото на април) като ги питах как е имаха 5-6 маломери таранки и нищо друго!!! Така , че аз откакто Реджи остави този язовир тотално го отписах и бях прав!!!

КОЛЕГА за Колево си прав.Имам много трофейни хванати риби там ,но го отписах за дестинация по същите причини като теб...де да беше останал на Реджо
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

На Пода някой може ли да каже дали има хваната риба тая година, че веднъж ходихме, но се капотирахме много яко, но така беше и с другите хора на гьола, а те не бяха малко. Мисълта ми е дали има нещо останало там след Никулденскито мрежосване станало традиция вече.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

RAAZIEL написа:Пода работи през забраната
Благодаря!

Абре колеги един мой приятел ми заръча да ви питам какво става със Тутраканци. Чул от някъде, че бил отворен - някой нещо знае ли?
perseus11
новобранец
новобранец

Мнение от perseus11 »

Здравейте,
Утре се глася да ходя за риба някъде около Варна.Някой може ли да ми препоръча къде? :D
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”