Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
До колкото знам цяла зима мрежите са били във водата и са вадели риба, така че си направете извод, а таксата мисля че е 10лв, но май и рибата се плащала.svetlio86 написа:Годхо миналата година като се засякахме с теб на Колево не ми беше последния риболов там след това ходих пак и видях как собственика(новия) пуска мрежи и вади цялата риба от там!!! Тази пролет пак реших да прескоча до там да видя какво става , но не с цел риболов а просто разузнаване и имаше 2ма колеги (това става в началото на април) като ги питах как е имаха 5-6 маломери таранки и нищо друго!!! Така , че аз откакто Реджи остави този язовир тотално го отписах и бях прав!!!
-
- разбира нещата
колега,целия язовир ли е пуснат или само покраи стената.имам информация че на преграденото е 5 лв,а на останалата част е 7todor_197 написа:Здравейте колеги току що се връщам от Кюлевча(даже още цялата цигания е в колата).Та от сутринта от 7:30 до 14:30 само един амур 4,200 кг и той удари към 9:00.А иначе имаше две момчета на плувка и на бял червей извадиха 3 шарана и 2 или 3 изтърваха
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
[quote="dimitur70"] ne6to za carev brod znae li se
Ами аз когато бях там колега,по някое време се появи един от собствениците(те са двама братя),та той каза,че в малкия водоем е разрешено,а в големия имало риба,но били маломерни и нямало да го пускат въобще.каза също,че на есен ще точат малкия,ще го почистват от закачките,а големия ще го преграждат и ще правят водоем само с хищни риби,един с нормални риби и един с трофейни.каза,че мястото около водоема било купено ,а самият водоеме под аренда за 15+15 години и смятал да правят бунгала,заведение,атракцииdelio-haidutin написа:колега,целия язовир ли е пуснат или само покраи стената.имам информация че на преграденото е 5 лв,а на останалата част е 7todor_197 написа:Здравейте колеги току що се връщам от Кюлевча(даже още цялата цигания е в колата).Та от сутринта от 7:30 до 14:30 само един амур 4,200 кг и той удари към 9:00.А иначе имаше две момчета на плувка и на бял червей извадиха 3 шарана и 2 или 3 изтърваха
- gergi83
- научил се да хвърля
колега сори ама пиши на бг.kaishaka написа:dimitur70 написа: ne6to za carev brod znae li se
-
- разбира нещата
10лв-3 въдици рибата не се плаща ,не съм ловил но минах и видях -някои хващат др не ,те са същите от кулевча ,взехаго мисля есента и не се знае колко риба са преместили от другия язовирkaishaka написа:dimitur70 написа: ne6to za carev brod znae li se
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
черен ли е или асвалт на Царев брод спешно моляdelio-haidutin написа:10лв-3 въдици рибата не се плаща ,не съм ловил но минах и видях -някои хващат др не ,те са същите от кулевча ,взехаго мисля есента и не се знае колко риба са преместили от другия язовирkaishaka написа:dimitur70 написа: ne6to za carev brod znae li se
-
- разбира нещата
по асвалт се стига на 100-150м до язовира,после снаражението на гръб и си там .има навеси които пазят от дъжд и слънце.така че вземаи едни ботуши и товари багажа

-
- ще става разбирач
Колеги айде ако някой ходи до Венелин през Аврен, да се отбие до язовир Садово, да пита какво се случва с него. Много секретен тоя гьол. Садово е предното село, преди Венелин.
А и да ви питам дали някой има сигурна информация дали Пода работи през забраната. Актуален телефон също ми върши работа.
А и да ви питам дали някой има сигурна информация дали Пода работи през забраната. Актуален телефон също ми върши работа.
Пода работи през забраната
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Колеги, вчера-03 маѝ, посетих развъдника в Девня /на Геро/. Там двама колеги от Чернево вече бяха опънали въдиците си - в дясно от портала. Замъкнах багажора си на противоположната страна. За 20 мин.-въдиците във водата, аз на стола с бирата
. И така цял ден. Средствата: две пружини, фидер, плувка. Стръвта: сл. царевица, бял, торен, пелети - идеше ми накрая аз да ги заям. Хеле, в 16,30h фидера оживя и един 2 килограмов люспест красавец баше мой. Това ми беше за деня. Колегите отсреща бяха без удар. Условията: раб. време-от 07 до 20 часа, 15лв. такса, до 2 кг. риба не се плаща. Дано Вие имате по голям успех!

svetlio86 написа:Годхо миналата година като се засякахме с теб на Колево не ми беше последния риболов там след това ходих пак и видях как собственика(новия) пуска мрежи и вади цялата риба от там!!! Тази пролет пак реших да прескоча до там да видя какво става , но не с цел риболов а просто разузнаване и имаше 2ма колеги (това става в началото на април) като ги питах как е имаха 5-6 маломери таранки и нищо друго!!! Така , че аз откакто Реджи остави този язовир тотално го отписах и бях прав!!!
КОЛЕГА за Колево си прав.Имам много трофейни хванати риби там ,но го отписах за дестинация по същите причини като теб...де да беше останал на Реджо
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
На Пода някой може ли да каже дали има хваната риба тая година, че веднъж ходихме, но се капотирахме много яко, но така беше и с другите хора на гьола, а те не бяха малко. Мисълта ми е дали има нещо останало там след Никулденскито мрежосване станало традиция вече.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

-
- ще става разбирач
Благодаря!RAAZIEL написа:Пода работи през забраната
Абре колеги един мой приятел ми заръча да ви питам какво става със Тутраканци. Чул от някъде, че бил отворен - някой нещо знае ли?
Здравейте,
Утре се глася да ходя за риба някъде около Варна.Някой може ли да ми препоръча къде?
Утре се глася да ходя за риба някъде около Варна.Някой може ли да ми препоръча къде?