Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ТЕЦо у Дружба
- PREDATORst
- ще става разбирач
Re: ТЕЦо у Дружба
Екстра си е!
Аз са се връщам от суходол от 15.00 до сега 2 кефалчета по 100гр и 2 костурчета колкото кутре,утре кво състезание ше е заеби
Аз са се връщам от суходол от 15.00 до сега 2 кефалчета по 100гр и 2 костурчета колкото кутре,утре кво състезание ше е заеби
- aleks_gt
- научил се да хвърля
ха много интересно казват чи са пускали шарани да ниама утре шамриона да е сас 3кг уклеи,

- PREDATORst
- ще става разбирач
Те и уклеите са на майка си в г.за на 20м поне,до 13-ти метър само кефалчета и много редки и трудни,на 6-7-8 метра костурчета колко кутре.Тва днеска секви дълбочини,куки,стръв,монтажи поболях се заебиaleks_gt написа:ха много интересно казват чи са пускали шарани да ниама утре шамриона да е сас 3кг уклеи,![]()
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Не съм ходил на това езеро от много години и като четох темата ти, чак се учудих, че е още живо. Бяха почнали да го засипват или бъркам нещо ?
Важното е че има риба и емоции също
!
Важното е че има риба и емоции също

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да бе беше се затлачило,ама вече нивото му е много по високо щото спря добива на баластра 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
-
- новобранец
- Обратна връзка:
"Колега аз за утре го мислех Веринско,но поста ти ме отказва,къде беше около каналчето или
Аз и още един колега бяхме от към плиткажите в търсене на каракуди или шаранчета - след като подминеш стената и стигаш до табелата "Риболова забранен". Даже сутринта не видяхме табелата и се ситуирахме най - накрая на язовира, но лудия Макс към 8.30 дойде и ни каза да се преместим, че ще му изловим "шаранчетата". Нямаше и помен от игра на риба на повърхността в плиткажите. На 150-200 метра изпляска някой риба, но не можах да преценя каква е. Заключение - или му е още рано на язовира или са го измрежили тази година зверската, или пък толокова си можем. На канала се ловяха дребен уклей и кленчета, но аз лично не бях тръгнал за тях.
От Веринско се преместихме на Тараторското, като и там положението пълна трагедия. От обиколка на целия водоем информацията беше за хванати в ранната сутрин до към 9 часа на общо около 10 шаранчета от порядъка на 400-500 грама, 10 - на пъстърви по 200 - 300 грама и уклей.Даже и не съм разпъвал въдиците. Наслука...

Аз и още един колега бяхме от към плиткажите в търсене на каракуди или шаранчета - след като подминеш стената и стигаш до табелата "Риболова забранен". Даже сутринта не видяхме табелата и се ситуирахме най - накрая на язовира, но лудия Макс към 8.30 дойде и ни каза да се преместим, че ще му изловим "шаранчетата". Нямаше и помен от игра на риба на повърхността в плиткажите. На 150-200 метра изпляска някой риба, но не можах да преценя каква е. Заключение - или му е още рано на язовира или са го измрежили тази година зверската, или пък толокова си можем. На канала се ловяха дребен уклей и кленчета, но аз лично не бях тръгнал за тях.
От Веринско се преместихме на Тараторското, като и там положението пълна трагедия. От обиколка на целия водоем информацията беше за хванати в ранната сутрин до към 9 часа на общо около 10 шаранчета от порядъка на 400-500 грама, 10 - на пъстърви по 200 - 300 грама и уклей.Даже и не съм разпъвал въдиците. Наслука...
За Веринско ви трябва хубаво време,шезлонг и много бира

п.п.Носенето на стръв и въдици не е задължително

п.п.Носенето на стръв и въдици не е задължително

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
моля да ме извините ако съм ви обидил, напускам темата с 200 никога няма да се върна.TRANSKI RIBAR написа:Колега аз за утре го мислех Веринско,но поста ти ме отказва,къде беше около каналчето или![]()
РИБАРАЩо ми се струва,че на тарикат се правиш нещо
Ставай и разцепвай от темата
Знаех си че в Младост1 стръвта идва най-рано
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дигам ти реПУтацията веднага за коректния отговор 

Не че се заяждам, ама защо ходите на забранени водоеми през забраната? Не е хубаво така бе, колега, не е хубаво никак... 

Fishing Forever
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Подкрепям те,другия път като ме видиш там право у водата ме метай

Ще се намокриш, немой говори таквиз нещаTRANSKI RIBAR написа:Подкрепям те,другия път като ме видиш там право у водата ме метай![]()
![]()
![]()
![]()
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Нали беше изчезнал от темата,чий го дириш още тука