Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Белопопци II серия
Белопопци II серия
Здравейте колеги. След като миналия петък реших спонтанно да "зарибя" едно гьолче с белопопски каркауди, идеята много ми хареса и вчера отидох специално с цел каракудата. Почти успях да избегна шарана, но... към края на деня все пак извадих едно шаранче. Лових на мач, основно 0.16 повод 0.10 стръв бял. Резултата беше приличен, въпреки че можеше и да е по-добър, но отчитам някой грешки, които мисля да избегна следващия път
. Ето го и него:

А това е въпросния шарко:

Един колега учтиво предложи да ни снима

Последва събиране на багажа и караконджулите в кофата на път за новия им дом:

По пътя ни пресрешнаха ей тия гадове, предполагам, че са биволи:

И така последва пускане на рибоците в новото им местообитание, където се надявам да успеят да поживеят достаъчно да оставят поколение

Трудна ориентация на новото място

И така доволен от днескашния резултата бегом към къщи

Край!!
п.п. Колеги предложете за неделя някое по спокойно място да заведа и жената, че на нея бързо й омръзва и ме зори да си ходим

А това е въпросния шарко:
Един колега учтиво предложи да ни снима

Последва събиране на багажа и караконджулите в кофата на път за новия им дом:
По пътя ни пресрешнаха ей тия гадове, предполагам, че са биволи:
И така последва пускане на рибоците в новото им местообитание, където се надявам да успеят да поживеят достаъчно да оставят поколение

Трудна ориентация на новото място
И така доволен от днескашния резултата бегом към къщи
Край!!
п.п. Колеги предложете за неделя някое по спокойно място да заведа и жената, че на нея бързо й омръзва и ме зори да си ходим

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- Vlado_852
- разбира нещата
Re: Белопопци II серия
Супер колега! Евала на такива като теб!
- jasonsmith
- разбира нещата
Евалата брат, това е много добра практика, която подкрепям с две ръце- да се взима уловената риба от платените и да се пуска в свободни водоеми. Имаш една бира от мен!
-
- фен клуб-скобар
Поздравления, че при наличието на шарани си ловил каракуди, за да ги преселиш. И то тлъсти таранки са

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Много готини каракудки, евала за преселването 

Едната даже зе авансvlado-fidera написа:Поздравления, че при наличието на шарани си ловил каракуди, за да ги преселиш. И то тлъсти таранки са![]()

Миналия път ми направи впечатление, че съберат ли се шараните каракудата изчезва и за тва си пресях храната и махнах всичко едро.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- ще става разбирач
-
- фен клуб-скобар
достоино

sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

Абе ако знаеш какво стана, направо не смея да го извадя, щото преди време един тъп шаран на мача ми преплете плетеняка на фидра и ми се наложи да изрежа сигурно 30м от влакното и сега не смея да видя колко е останало, че ще ми се скъса сърцетоbarbolov.1977 написа:Евалата бре Иво поклон за зарибяването голем си,нещо си изоставил фидера

п.с. Кога ще направиме някой съвместен излет?

-
- разбира нещата
Евала колега,ама по нашия край на бивола му казват малак,а на женските малачки.Дават малко мляко ,но е качественно. Браво и за преселването на караконджулите,ама хвърли и малко щука.......

- leshoqda400
- новобранец
Ако имаше повече хора като теб щеше да е прекрасно.Евала за риболова:)
Който пие бира,не умира