Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

р. Камчия
Модератор: bobopeli
р. Камчия
искам да попитам вси4ки рибари посещаващи този форум каква риба е наи подходящо да се лови на р. Кам4ия по това време на годината предстои ми риболож след седмица а незнам какви такьми да приготвя интересува ме има ли хищна риба и каква е тя

Последно промяна от MI6O- на Съб Юни 02, 2007 5:02 pm, променено общо 1 път.
tova koeto ne ni ubiva ni pravi po silni
-
- научил се да хвърля
-
- вече хвърля и на тежко
ходих на камчия (на 1 км над устието) и освен някоя друга таранка нищо друго не хванах. един от лодкарите когото познавам ми каза че на самото устие са хванали 7 кг шаран предния ден. Съветвам те да отидеш колкото можеш по-високо ...там обаче е някакъв резерват май. 

...когато няма риба, и жабата е рак...
-
- разбира нещата
Re: р. Камчия
Камчия с двата притока е към 320км и в различните участъци е с различен характер. Ти къде смяташ да ходиш?MI6O- написа:искам да попитам вси4ки рибари посещаващи този форум каква риба е наи подходящо да се лови на р. Кам4ия по това време на годината предстои ми риболож след седмица а незнам какви такьми да приготвя интересува ме има ли хищна риба и каква е тя![]()
![]()
![]()
Задавай конкретен въпрос, за да получиш конкретен отговор

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
На тея Азмаци мисля да пробвам щуката аз,нищо,че е забранено,но като незнам къде точно се намират и как се стига до там!?Я дайте ако можете сателитна снимка,или нещо подобно.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Няма да успееш да се промъкнеш незабелязанКамбата написа:На тея Азмаци мисля да пробвам щуката аз,нищо,че е забранено,но като незнам къде точно се намират и как се стига до там!?Я дайте ако можете сателитна снимка,или нещо подобно.

Нито ще си първие нито последние опитал се и прибрал се с акт в джоба.
За бракониерите само слънчаци
!

Задавай конкретен въпрос, за да получиш конкретен отговор
наблюдател незнам как се казва селото то4но но 6те ти кажа до 1 ден максимум много 6те сам ти благодарен ако ми помогне6
наблюдател незнам как се казва селото то4но но 6те ти кажа до 1 ден максимум много 6те сам ти благодарен ако ми помогне6
за наблюдателя
селото се казва бял бряг до шумен е може ли някои да даде няква информация за реката там
-
- разбира нещата
Mi6o, на 8-ми вече бях на Жребчево, така че не съм видял поста ти. Все таки нямаше да съм ти много полезен - селото е на Голяма, а аз съм ходил по Луда Камчия.
Като гледам това е средното течение и се предполага да има костур, кефал, скобар, морунаж, каракуда, уклей... на другия приток съм хващал бяла мряна. Не ти помагам много, но пък опитвай - кефала и костура могат да донесат много емоции.
Успех

Успех