Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Сливен и региона- къде,как и на какво!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- ще става разбирач
Re: Сливен и региона- къде,как и на какво!
Не колега,
тя е свързана с реката.
тя е свързана с реката.
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
- pike_attack
- научил се да хвърля
Мерси за отговора.
И аз така си мислих , но все пак ...
И аз така си мислих , но все пак ...
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Вчера на канала хванах добро количество върхар.Интензивността беше 10-тина върхара на час.Като кълването беше през цялото време.Не съм ползвал захранка.Стръв бял червй.
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
След като пропуснахме турнира в Карнобат ( да ева и тез вируси и бацили дето ме налегнаха тази година,за цял живот толкова не съм боледувал колкото тази година)
днес реших да изведем децата някъде навън и нали ръцете ме сърбят да пипна риболовния прът, къде къде хайде на Крушарската баластиера макар да си имах едно наум ,че още е студена водата и за там е рано.Поне децата да се наиграят и подишат малко чист въздух.А и исках да изпробвам столовете от 50Cent и новата маса от Кауфланд.
Ами в общи линии това .
Както и се очакваше пълно капо за 4 часа висене.Без нито едно пипане.Пробвах почти всякаква стръв.Бял,шарен,земен,жито ,че и царевичка накрая ( знам ,че има и шаранчета прехвърлени преди 2 години от друг водоем ).
От 20 -ината колеги наоколо никой не видях да извади нещо , с изключение на една случайна наистина хубава пролетна каракуда от един дядо ( добре че друг колега му асистира с кепа ,че я беше изпуснал :spying: )
Няколко снимки ,които щракнах в началото.То след това и нямаше какво да се снима.
Ето е бялата стрела паркирана на острова :

Масата и столовете в действие :

Сергията :

А от тоя риболовец няма да стане ( по-нервен от баща си :6e6ebecd09233a )

Мислех да ги приспим там на поляната ,ама нервна работа ,като ревнаха искам в къщи ,защото няма риба и къде 13.00 сбрах циганията и към къщи.Поне се поумориха и сега спят като къпани.
Ами това е всичко.Като информация за водоема.
На крушаревската баластиера е още рано за риболов.
днес реших да изведем децата някъде навън и нали ръцете ме сърбят да пипна риболовния прът, къде къде хайде на Крушарската баластиера макар да си имах едно наум ,че още е студена водата и за там е рано.Поне децата да се наиграят и подишат малко чист въздух.А и исках да изпробвам столовете от 50Cent и новата маса от Кауфланд.
Ами в общи линии това .
Както и се очакваше пълно капо за 4 часа висене.Без нито едно пипане.Пробвах почти всякаква стръв.Бял,шарен,земен,жито ,че и царевичка накрая ( знам ,че има и шаранчета прехвърлени преди 2 години от друг водоем ).
От 20 -ината колеги наоколо никой не видях да извади нещо , с изключение на една случайна наистина хубава пролетна каракуда от един дядо ( добре че друг колега му асистира с кепа ,че я беше изпуснал :spying: )
Няколко снимки ,които щракнах в началото.То след това и нямаше какво да се снима.
Ето е бялата стрела паркирана на острова :

Масата и столовете в действие :

Сергията :

А от тоя риболовец няма да стане ( по-нервен от баща си :6e6ebecd09233a )

Мислех да ги приспим там на поляната ,ама нервна работа ,като ревнаха искам в къщи ,защото няма риба и къде 13.00 сбрах циганията и към къщи.Поне се поумориха и сега спят като къпани.
Ами това е всичко.Като информация за водоема.
На крушаревската баластиера е още рано за риболов.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
колеги някаде около СЛИВЕН да знаете да има платено язовирче.
Последно промяна от tonikolev на Нед Май 01, 2011 4:30 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
човеци очаствайте в благотворителния търг че като се видим по камчията,грудово или овчарица да не само вашите коли да са без стикери че ще е срамно нито една да няма благотворителен стикер...
viewtopic.php?f=86&t=45781&p=738654#p738654
viewtopic.php?f=86&t=45781&p=738654#p738654
Хора има много,ама Човеци вече няма............
-
- ще става разбирач
Здравейте колеги риболовци,
днес в деня на труда и аз се потрудих добре.
След няколко поредни полукапота днес се представих на ниво
Мястото е Мечкаревските баластиери, времето прекрасно за риболов - облачно със слаб ветрец.
Такъмите - щека на 11 м., много финни линии и достатъчно хлабави ластици. Споменавам ластика защото вчера на същото място с натегнат ластик рибката скъса без никакво притеснение.
Захранка - заешки гранули и съвсем обикновена евтина от магазина, стръв торен и бял червей.
Резултата :

Една - 1кг. , 2 по 800 гр. и 6 по 300 гр.
днес в деня на труда и аз се потрудих добре.

След няколко поредни полукапота днес се представих на ниво

Мястото е Мечкаревските баластиери, времето прекрасно за риболов - облачно със слаб ветрец.
Такъмите - щека на 11 м., много финни линии и достатъчно хлабави ластици. Споменавам ластика защото вчера на същото място с натегнат ластик рибката скъса без никакво притеснение.
Захранка - заешки гранули и съвсем обикновена евтина от магазина, стръв торен и бял червей.
Резултата :

Една - 1кг. , 2 по 800 гр. и 6 по 300 гр.

-
- кандидат преподавател
Браво бре Роска ,айде до другата седмица тренирай ,че вече ще съм на линия и мисля да те засенча ,ама малкоivanov70 написа:Здравейте колеги риболовци,
днес в деня на труда и аз се потрудих добре.![]()

- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Браво,колега!А аз днес се измъчих на Сливенската дупка....Е поне не съм капо...Бабушка и върхар.Интересното е,че ми удари и на булдо.
НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
- stamicha
- вече хвърля и на тежко
Браво Роско утрепал сия ! Другия път по големи>
Здравейте, някой да е чувал скоро някой да е хващал голям толстолоб.Днеска в търговията където продават въдици (при Васко) имаше 1 бая големичък толстолоб.Та чудехме се дали той го е хванал или някой друг.
-
- кандидат преподавател
Ми да направим анкета, аSuSaMeCa написа:Здравейте, някой да е чувал скоро някой да е хващал голям толстолоб.Днеска в търговията където продават въдици (при Васко) имаше 1 бая големичък толстолоб.Та чудехме се дали той го е хванал или някой друг.

Или при врачка да идем по добре

-
- ще става разбирач
Аз хвърлих една шепа клавиши от клавиатурата и излезе че Васко снощи е ходил на ТЕЦ-а и си е хванал риПка.
Браво на Васко !!!
Браво на Васко !!!
-
- кандидат преподавател
Пичове къде ходите през забраната ,някакво инфо за някъде 

колега село Гавраилово има едно платено язовирче супер е