Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

около Бургас ????
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: около Бургас ????
Вчера на Карнобатския при Диян с един колега 7 шарана от 1.6кг до 5кг.На фидер с комбинация торен бял и две щуки на рибка ,малки.Беше яко
Пичове айде да се съберем някъде да направим масов риболов!
- Аматьора Бс
- ще става разбирач
Кво ше кажеш да отидем на мината тоя път ще взема служебния бус той е безсмъртен 

-
- вече хвърля и на тежко
Колеги, моля ви, препоръчайте ми някой платен около Бургас с щуки, освен карнобатския.
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Колега ти от този път който ти показах лимина или от някой друг? щото както е язовира нали, отгорна страна има един път който чорбаджиите си го направиха и само те минават оттам със багери и джипкиАматьора Бс написа:Кво ше кажеш да отидем на мината тоя път ще взема служебния бус той е безсмъртен

na plateniq na selo Tunkovo dava dovolno 6arani 3+
nqkoi ima li info za bulgarovo , stava vapros za tozi koito e otdqsnata strana po-malkiq
-
- вече хвърля и на тежко
Друго не дава ли ?qnkata5 написа:na plateniq na selo Tunkovo dava dovolno 6arani 3+
Иначе днес на Карнобат 9 щуки на тапа с жива рибка. Плаче си за блесна ....
"Преплувах залива с труд, хванах пръта и както си бях до гърди напънах, рибата подръпна, аз въодушевен напънах още малко и праааас, Гарболиното на две."
Здравейте,
Нов съм във форума и в сладководния риболов, но искам да благодаря на колегите, които препоръчаха язовир "Ръжица", вярно шараните не са големи, но се ловят по много. Има и много каракуди, до среден размер, както и костур и малко щука.
Единия ден хванах шаран на два бели червея, на следващия ден ги вадихме само на торен.
Ловят се на дъно, ваглер, фидер или пружина.
Каракудата е гол след гол, на торен червей, на дъно и на плувка.
За съжаление, втория ден излезе много силен вятър към 10:30-11:00 и риболова общо взето приключи. Добре, че преди това даде доволно.
Собственика и баща му са много готини пичове, препоръчвам водоема горещо.
Нов съм във форума и в сладководния риболов, но искам да благодаря на колегите, които препоръчаха язовир "Ръжица", вярно шараните не са големи, но се ловят по много. Има и много каракуди, до среден размер, както и костур и малко щука.
Единия ден хванах шаран на два бели червея, на следващия ден ги вадихме само на торен.
Ловят се на дъно, ваглер, фидер или пружина.
Каракудата е гол след гол, на торен червей, на дъно и на плувка.
За съжаление, втория ден излезе много силен вятър към 10:30-11:00 и риболова общо взето приключи. Добре, че преди това даде доволно.
Собственика и баща му са много готини пичове, препоръчвам водоема горещо.
еййй хора незнам дали сте ходили на Карнобатския ама кофти работа - собственика отвратителен - убива ти желанието за риболов! Направо те товари! Вий ми давате 5 лева вика пък след вас умира риба за 30 лв. що така що унака! Хващахме щуката на рибка (както иска маняка) и после пак била умряла, не сме вадили куката както трябвало (клампи за операци на слон използвахме), после живарника ни не ставал, отделно където е плитко като корито няма и 2 метра.........има големи риби ма кел файдда като ти счупят кефа....то има има ама ако не е изпусната водата може и да кълве..... че такива работи..... имайте едно наум....ако ходите
Както писа кротушка, номер 2 е водоема.
Рибата я събираш в живарник, ако нямаш, дават ти едни каси за хляб и от горе слагаш корито, че много скачат. После си взимаш каквото ти хареса, другото те си го прибират в садки или го пускат, според размера.
Шарана е 5 лв/кг, каракуда и костур 1 лв/кг.
Рибата я събираш в живарник, ако нямаш, дават ти едни каси за хляб и от горе слагаш корито, че много скачат. После си взимаш каквото ти хареса, другото те си го прибират в садки или го пускат, според размера.
Шарана е 5 лв/кг, каракуда и костур 1 лв/кг.
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Евала момчета благодаря ви
събота/неделя ще го преслушам, а такса вход колко е ?

- glarusa
- кандидат преподавател
Да допълня и аз с един въпрос....Костура какъв размер е?
Въпрос: По какво си приличат опашката на кучето и опашката пред някоя администрация?
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“
Отговор: В основата на всяка опашка стои гъз!
Умберто Еко: „България?! Там тези които мислят за бъдещето емигрират.“