Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде да отидем до Пловдив?
Модератор: Paublo_Eskobar
- vonam
- научил се да хвърля
Re: Къде да отидем до Пловдив?
Мои познати са ходили и бяха доволни- мисля че споменаха такса 10- на лв.(по памет) и хванати 14-15 шарана по 1-1,5кг.Лично не съм ходил и не знам дали е достоверно инфото!burg написа:Някой, скоро да е ходил на Чомлек дере до Брезово,чуха се слухове за добри излети![]()
![]()
Дали не са само слухове?Ако някой разполага с достоверна информация - нека сподели
- Кузмич
- dreamer
Адаш последното инфо е, че рибата е спряла да се храни активно.burg написа:Някой, скоро да е ходил на Чомлек дере до Брезово,чуха се слухове за добри излети![]()
![]()
Дали не са само слухове?Ако някой разполага с достоверна информация - нека сподели
Аз бях в неделя, трима човека хванахме 7 риби.
Вчера е бил един комшия и той е завършил излета само с три шарана, същия човек се похвали, че миналата седмица е изкарал 40 кг риба.
Предишнта седмица е било поголовна сеч хващали са се по 15-20 риби.
Мойсей: "Законът е всичко!"
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
Христос: "Любовта е всичко!"
Маркс: "Парите са всичко!"
Фройд: "Сексът е всичко!"
Айнщайн: "Всичко е относително..."
Аз по принцип съм музикален помияр...
-
- ще става разбирач
Здравейте, някой да е чул или пък да е ходил на Староселския , след винарната в ляво който е.
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
и също язовира се пални по 30 см на ден и рибата не иска да взима да еб... тез хитрици и сега минаваха и казваха мах 3 въдициКузмич написа:Адаш последното инфо е, че рибата е спряла да се храни активно.burg написа:Някой, скоро да е ходил на Чомлек дере до Брезово,чуха се слухове за добри излети![]()
![]()
Вчера е бил един комшия и той е завършил излета само с три шарана, същия човек се похвали, че миналата седмица е изкарал 40 кг риба.

В с.Изворово до Чирпан миналата неделя хванахме 3,7 кг шаран има и много дребни и хубави каракуди над 1кг.Само пътя беше ло6 варвяхме 500м пеш иначе всичко е др. е добре
- flyester
- разбира нещата
Да в момента , не е много активна рибата миналата седмица бяхме хванахме само 2 , а по миналата 6 всичките от 1 до 1.5кг макс , рядко удря някой по-едър. Когато бях за първи път на язовира преди 2 седмици се извадиха сигурно над 200 шарана , но язовира беше препълнен от хора ..vidrin написа:и също язовира се пални по 30 см на ден и рибата не иска да взима да еб... тез хитрици и сега минаваха и казваха мах 3 въдициКузмич написа:Адаш последното инфо е, че рибата е спряла да се храни активно.burg написа:Някой, скоро да е ходил на Чомлек дере до Брезово,чуха се слухове за добри излети![]()
![]()

-
- научил се да хвърля
Колеги, кой от всичките 3 водоема, които виждам на картата от западната страна на Брезово е Чомлек дере ?
Поздрави!
Поздрави!

Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

-
- разбира нещата
dark_dante написа:Ходя вече за 3-ти път на рибарника в куртово и съм доволен има 3 водоема два малки е един по-голям в единият от малките гьолове има предимно каракуда а в другия малък има шаран,каракуда,кефъл,бял амур и сом.Първият ми път хвърлях на гьола с каракудите и за 3 часа направих 2.8кг каракуда средно рибите са по 300 грама но искарах и една каракуда 500 гр.Вторият ми излет ресхих да забера и дядо със мен но този пут хвърляхме на гьола с шараните и каракудите там изкарахме много хубави каракуди кото най-голямата беше 800гр искарахме и някои друг кефъл дядо трипати испусна няколко големи риби най-интересно беше вчера отидох към обяд видях двама комший и седнах при тях те бяха искарали няколко каракуди и един шаран 2кг. те бяха нахвърлили жито и бяха сабрали всички малки риби искарах 2 каракудки и след третото мятане перото започна да се потапя много бавно сасякох и искарах един шаран 2кг след това започнах да хвърлям по-навътре и почнах да искарвам хубави каракуди по-късно докарах един доста преиличен шаран до брега и ми скъса вземи и перото и куката след малко един познат го гледам че вади някаква едра риба изкара я и ме пита дали на мен ми е скусало преди малко казахму да оказасе че е хванал шарано които съм изпуснал шарана беше 4.1кг искарах 2 кг каракуда и приключих с риболова.Такста е 2лв на пръчка каракуда до 2 кг безплатно и кефал до 1кг.
Тъкмо разглеждах къде да ходиме с баща ми

-
- новобранец
- Обратна връзка:
РИБАРНИК БАДЕМА НОВИ УСЛОВИЯ ЗА РИБОЛОВ ОТ 21 МАЙ 2011
В долните басейните от дясно на електропровода такса 10 лева - включва 1 въдица с една кука и уловена риба до 3 кг независимо от вида над минималните размери /шаран-35см,сом-65см,щука-40см,лин-25см,амур-40см,толстолоб-40см,бяла риба -45см,каракуда-15см,костур-12см,кефал-22см,платика-25см,червеноперка-12 см./.Количества над 3 кг се заплащат по ценоразпис за съответния вид.
Задължително индивидуално оборудване кеп,неметален живарник мин.1.5м,кукоизваждач,скоба за отваряне устата на хищници!В живарникците може да се съхранява риба до 3 кг или повече само ако ще се закупи!При нарушения на правилата всичката риба се връща във водата ,умъртвена риба се заплаща и нарушителите се отстраняват завинаги!Риболов с две и повече въдици е нежелан,но за любители на по разнообразен риболов такса за 2 въдици -20лв- 5 кг риба -платена преди риболова!!
Горният басейн с шавара остава само за любители на хвани-пусни с такса 5 лв.-една въдица с една кука ,задължително индивидуално оборудване- голям кеп ,карп-дюшек,кукоизваждач,скоба за отваряне устата на хищници!
Мнения и препоръки приемам до 20 май-мерси!
Задължително индивидуално оборудване кеп,неметален живарник мин.1.5м,кукоизваждач,скоба за отваряне устата на хищници!В живарникците може да се съхранява риба до 3 кг или повече само ако ще се закупи!При нарушения на правилата всичката риба се връща във водата ,умъртвена риба се заплаща и нарушителите се отстраняват завинаги!Риболов с две и повече въдици е нежелан,но за любители на по разнообразен риболов такса за 2 въдици -20лв- 5 кг риба -платена преди риболова!!
Горният басейн с шавара остава само за любители на хвани-пусни с такса 5 лв.-една въдица с една кука ,задължително индивидуално оборудване- голям кеп ,карп-дюшек,кукоизваждач,скоба за отваряне устата на хищници!
Мнения и препоръки приемам до 20 май-мерси!
Re: РИБАРНИК БАДЕМА НОВИ УСЛОВИЯ ЗА РИБОЛОВ ОТ 21 МАЙ 2011
забрани хващането на рибата за очите и бъркането в хрилете(доста изявени "майстори" го правят)badema написа:Мнения и препоръки приемам до 20 май-мерси!

Незнанието не е извинение.
Здравейте, може ли да кажете някой платен с каракуда 

Леновоgarsenov написа:Здравейте, може ли да кажете някой платен с каракуда

- Вуйчо-Ваньо
- сериозен играч
След Раковски посока Брезово,първият и вторият в дясно,също така и рибарниците на Белозем,намират се след селото посока Опълченец.Хващаш каракуда на корем,има и шаран. 

Руенското езеро - миналата неделя извадихме доста каракуди по около 600-700грКрасимир Кюрпеков написа:Леновоgarsenov написа:Здравейте, може ли да кажете някой платен с каракуда.
[Всичко хубаво в живота е или незаконно ,или неморално,или те кара да надебеляваш.