Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Коректността у хората
Модератор: dantho.mihov
- chapara
- ще става разбирач
Коректността у хората
Без да обяснявам на дълго и на широко, искам да направя един дълбок поклон към точността и коректността на един наш дълбокоуважаван колега, за повечето познат като "Доцента"-Николай Светлев.Нека повече от нас държат така на думата си, макар и в тези трудни времена.Потърсих темата, с която бих обяснил по-добре на по младите колеги ,но не я открих

Най-мразя да се подебавват с моята усоба !!!

Re: Коректността у хората
Спомням си за онази тема преди време... Поклон за това, че някои хора не забравят за дадени обещания.
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
И аз си спомням....Спомням си и скромната му сметка....as99 написа:Спомням си за онази тема преди време... Поклон за това, че някои хора не забравят за дадени обещания.

НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Преди малко и аз имах честта да се запозная лично и стисна ръката на един ГОЛЯМ човек, голям и достоен Българин, от който мнозина от нас са научили много. Дай Боже все повече хора (не само форумджии) да успеят да се докоснат до този достоен Българин и да вземат пример от него ... По време на дълбока криза, в много трудни времена Ники Светлев (Доцента) успя да се пребори с безброй несгоди и да доведе до края започнатото от него. За пореден път усещам запъване в гърдите (знаете го това усещане на вълнение) и искрено задоволство, че този форум успя да бъде капчицата в чашата, която помага за нейното напълване докрай.
Няма какво да се обяснявам повече, просто бих искал и аз да изкажа ОГРОМНА благодарност на всички форумджии, които помогнахме кой както може на Доцента!
Няма какво да се обяснявам повече, просто бих искал и аз да изкажа ОГРОМНА благодарност на всички форумджии, които помогнахме кой както може на Доцента!
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Здравейте приятели,
Отново благодаря на всички, които ми помогнаха в тези вълчи времена. От горния списък на дарителите писах ЛС на всички , нека да си погледнат съобщенията и да ми се обадят. По правилата на форума тази тема не бива да се превръща в място за реклама. Затова утре в подфорум "Продава нериболовни стоки" ще пусна кратко обяснение как можете да си купите тази книга с автограф от мен.
Бъдете здрави и от Бога надарени!

Отново благодаря на всички, които ми помогнаха в тези вълчи времена. От горния списък на дарителите писах ЛС на всички , нека да си погледнат съобщенията и да ми се обадят. По правилата на форума тази тема не бива да се превръща в място за реклама. Затова утре в подфорум "Продава нериболовни стоки" ще пусна кратко обяснение как можете да си купите тази книга с автограф от мен.
Бъдете здрави и от Бога надарени!

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Хора ............ вие сте ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ.Правя поклон за вас.

Току-що пуснах съответната обява за книгата в подфорум "Продава нериболовни стоки". Който се интересува - да погледне там!
Аз отивам да
пийна естествено, щото изкарах тринайсет часа на бачкане
Наслука
Аз отивам да

Наслука

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
Издателска къща „Наслука”
и
авторът Николай Светлев
имат честта да ви поканят най-сърдечно
на премиерата на авангардната книга
"Възкръсването на Крали Марко"
Елате на 19 май, четвъртък, от 18 часа във видеосалона на музея "Земята и хората", за да се втурнем заедно в магическия свят на легендарното минало и напиращите талази на лудото бъдеще!
Вход свободен - за хората със свободни души.
Вход забранен - за „три синджира роби”!
и
авторът Николай Светлев
имат честта да ви поканят най-сърдечно
на премиерата на авангардната книга
"Възкръсването на Крали Марко"
Елате на 19 май, четвъртък, от 18 часа във видеосалона на музея "Земята и хората", за да се втурнем заедно в магическия свят на легендарното минало и напиращите талази на лудото бъдеще!
Вход свободен - за хората със свободни души.
Вход забранен - за „три синджира роби”!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!

Благодаря ти от сърце!.
Радвам се, че всички сте живи и здрави след срещата в Езерово, на която не можах да дойда. Но пък за тези, които не можаха да присъстват на премиерата на "Възкръсването на Крали Марко" по-долу давам един линк за сваляне да видите що-годе какви ги забърквах аз по телевизия ТВ+ и на самата премиера в музея "Земята и хората".
Приятно гледане
http://dox.bg/files/dw?a=eb84b9210d
Ако може някой да го свали от линка и да го качи във форума в по-удобен формат, така че да се вижда директно с "цък" - нека ми помогне!
Приятно гледане
http://dox.bg/files/dw?a=eb84b9210d
Ако може някой да го свали от линка и да го качи във форума в по-удобен формат, така че да се вижда директно с "цък" - нека ми помогне!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!
Уф, един приятел успя да го качи в тубата. Ето го:
http://www.youtube.com/watch?v=pYntryFLoEE )
Ами, приятно гледане
http://www.youtube.com/watch?v=pYntryFLoEE )
Ами, приятно гледане

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
па другото ще се оправи!