Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Киселово
Модератор: sapuna
Киселово
Здравеите колеги,малко инфо за Киселово някои да знае,знам 4е беше за рибен.Ако някои е ходил скоро да даде малко инфо и каде може да се ходи на друго място.
Благодаря за което и наслука.

Благодаря за което и наслука.

Re: Киселово
няма нищо ходих за 2 дена там и искарах 2 таранки по 200,300 гр .. не си губи времетоaquadigio написа:Здравеите колеги,малко инфо за Киселово някои да знае,знам 4е беше за рибен.Ако някои е ходил скоро да даде малко инфо и каде може да се ходи на друго място.
Благодаря за което и наслука.![]()
![]()
Re: Киселово
Здравей колега и добре дошъл .aquadigio написа:Здравеите колеги,малко инфо за Киселово някои да знае,знам 4е беше за рибен.Ако някои е ходил скоро да даде малко инфо и каде може да се ходи на друго място.
Благодаря за което и наслука.![]()
![]()
Моля първо да прочетеш Общите условия и правила във форума :
2.1 - Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
после да видиш в раздела дали няма такава сходна тема

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=140&t=13895
и ако не намериш , чак тогава да пуснеш нова .
Успехи и късмет