Киселово

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
aquadigio
новобранец
новобранец

Киселово

Мнение от aquadigio »

Здравеите колеги,малко инфо за Киселово някои да знае,знам 4е беше за рибен.Ако някои е ходил скоро да даде малко инфо и каде може да се ходи на друго място.
Благодаря за което и наслука. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
toshkooo
новобранец
новобранец

Re: Киселово

Мнение от toshkooo »

aquadigio написа:Здравеите колеги,малко инфо за Киселово някои да знае,знам 4е беше за рибен.Ако някои е ходил скоро да даде малко инфо и каде може да се ходи на друго място.
няма нищо ходих за 2 дена там и искарах 2 таранки по 200,300 гр .. не си губи времето
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Re: Киселово

Мнение от Митев »

aquadigio написа:Здравеите колеги,малко инфо за Киселово някои да знае,знам 4е беше за рибен.Ако някои е ходил скоро да даде малко инфо и каде може да се ходи на друго място.
Здравей колега и добре дошъл .
Моля първо да прочетеш Общите условия и правила във форума :

2.1 - Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.

после да видиш в раздела дали няма такава сходна тема :wink:

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=140&t=13895

и ако не намериш , чак тогава да пуснеш нова .
Успехи и късмет :wink:
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”