Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дондуково(общ.Раковски)
Модератор: sapuna
Дондуково(общ.Раковски)
Подочух, че от понеделник(16.05) ще го пускат при по различни условия - 20лв такса до 3 пръчки и каквото хванеш взимаш! Някой да е чул нещо подобно? По принцип знам, че има доста шаран, плевелна риба, толстолоб и т.н

Незнанието не е извинение.
-
- разбира нещата
Re: Дондуково(общ.Раковски)
Това цена за денонощие ли е или .....?
Сега се връщам от риболов и пак ми се ходи!!!
ми май там пускат само за през деняmario67 написа:Това цена за денонощие ли е или .....?

Колеги а по точно къде се намира че нещо не го откривам на картата?
Георги Тенев
бисио на мене ми казаха че нямало такова нещо 

Риба има но не се надъхвайте прекалено не е като предходните години,защото доста от шарана замина в друг водоем.
таз седмица ша разбера със сигурност, не че понеделник-а е далеч 

и пиши или лс или тука пък ния ша почерпимbisqo написа:таз седмица ша разбера със сигурност, не че понеделник-а е далеч

Не разбрах може ли да се нощува и ако да какви са условията? 

Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат
за сега неmrenku написа:Не разбрах може ли да се нощува и ако да какви са условията?
- achocarp
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Доколкото имам инфо, собственика на Дондуково и на Дрангово-10лева е един и същ човек, съмняваме много това , че можге да е истина да бъде пуснато и Дондуково, явно му се е харесало да се събират лесни парички

да собственика и на двата е Бисер
И аз така знам , НО дали е същият Бисьо който започна тънко тематаlubo79 написа:да собственика и на двата е Бисер

иначе няма лошо да си хващаме риба на корем , аз лично съм доволен от този на Дрангово (10 лв.) , Несъм хващал много риба , но е приятно.
Хайде ще чакам колегата " Бисьо" да пише какво е хванал в понеделник

пък дано има и снимков материал от МЕСТОПРОИЗШЕСТВИЕТО
за твое огромно разочарование и за мое съжаление не аз съм собственика. и не съм Бисьо а bisqo(разбери как се произнася)BatPe6 написа:И аз така знам , НО дали е същият Бисьо който започна тънко тематаlubo79 написа:да собственика и на двата е Бисерще се разбере допълнително .
иначе няма лошо да си хващаме риба на корем , аз лично съм доволен от този на Дрангово (10 лв.) , Несъм хващал много риба , но е приятно.
Хайде ще чакам колегата " Бисьо" да пише какво е хванал в понеделник![]()
пък дано има и снимков материал от МЕСТОПРОИЗШЕСТВИЕТО