Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Язовир Звънец или Страхил както го знаят още. Виж на Гугъл Ърт точно къде се намира.toshkooo написа:някой може ли да ми каже водоем край варна кадето да удря шаран кустур или сулка и ако може да ми кажете каде се намират :}
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

да чувал съм че има риба там хубави шарани има надявам се скоро да го посетяsvilen_sa6kov написа:Язовир Звънец или Страхил както го знаят още. Виж на Гугъл Ърт точно къде се намира.toshkooo написа:някой може ли да ми каже водоем край варна кадето да удря шаран кустур или сулка и ако може да ми кажете каде се намират :}
значи бях ходил дам и да ти кажа не останах доволен одаче останах много изненадан излизаха сравнително много дребни таранки 100,150гр но хванах 2 шарана по 1кг,1,500, и накрая канален Сом 2кг.. най интересното хванах го на 8ми номер кукичка на бял червей на 2 метра от брега но накрая рибата миришеше много на тиня.. не си заслужава да ходиш.. има риба ама е като зашиметена не дърпа като я вадиш ... няма смисал няма удоволсвиеemilio777 написа:Здравейте колеги. Днес имах път и реших да проверя условията на новооткрития яз. Пчелник. Красиво местенце, но не и пътя, който едвам открих. Язовира беше заграден с оградна мрежа и за мое учудване не работеше, за още по-голямо мое учудване имаше раб. време събота и неделя от 8.00-17.00![]()
![]()
. Табела с ценоразпис такса 5лв. и цена на рибата от 4 до 6лв.
Варианта е : с жената и децата на пикник/то по това време?/! Една пръчка и каквото хванем обратно във водата. Бях с надеждата, че мога да изкараме един хубав уикенд там , но уви май няма да стане!
ходих скоро имам клипче но незнам тука как да го покажа значи на доброплодно ако ще ходиш отиди от към стената на каменните траверси и само ще хвърляш на фидер и бял червей аз лично с бащами за 5 часа хванахме с 2 въдици около 50 таранки и всички бяха по 500.600гр добри бяха и излиза от време на време щаран по 1кг.. заслужаваси отиди на доброплодно.. но към стената както казахbedini1973 написа:Ами то всеки ден вали дъжд колега и едва ли някой е ходил там,освен ако някой не е ходил с трактор примерноKOllety написа:Колеги не се карайте на кой му е по - дълга пръчката![]()
, ами дайте малко скорощна информация за Доброплодно , ако някой е ходил скоро моля да драсне 2 реда.
,защото то там в такова време и трактора трудно ще излезе
Утре отивам някъде , отказахме се с колегата от яз. Кюлевча . Най - вероятно или на Добротич или на Доброплодно , ако знаеш как стоят условията с таксите моля да споделиш .toshkooo написа:ходих скоро имам клипче но незнам тука как да го покажа значи на доброплодно ако ще ходиш отиди от към стената на каменните траверси и само ще хвърляш на фидер и бял червей аз лично с бащами за 5 часа хванахме с 2 въдици около 50 таранки и всички бяха по 500.600гр добри бяха и излиза от време на време щаран по 1кг.. заслужаваси отиди на доброплодно.. но към стената както казахbedini1973 написа:Ами то всеки ден вали дъжд колега и едва ли някой е ходил там,освен ако някой не е ходил с трактор примерноKOllety написа:Колеги не се карайте на кой му е по - дълга пръчката![]()
, ами дайте малко скорощна информация за Доброплодно , ако някой е ходил скоро моля да драсне 2 реда.
,защото то там в такова време и трактора трудно ще излезе
на добротич незнам нищо как е .. но за доброплодно таксата е 10лв. на човек рибата не се заплаща
на колево съм ходил наистина имаШе много хубави риби но сега както чувам е георги китанов собственика на язовира и вече явно няма риба..... жалкоBACHI написа:svetlio86 написа:Годхо миналата година като се засякахме с теб на Колево не ми беше последния риболов там след това ходих пак и видях как собственика(новия) пуска мрежи и вади цялата риба от там!!! Тази пролет пак реших да прескоча до там да видя какво става , но не с цел риболов а просто разузнаване и имаше 2ма колеги (това става в началото на април) като ги питах как е имаха 5-6 маломери таранки и нищо друго!!! Така , че аз откакто Реджи остави този язовир тотално го отписах и бях прав!!!
КОЛЕГА за Колево си прав.Имам много трофейни хванати риби там ,но го отписах за дестинация по същите причини като теб...де да беше останал на Реджо
Аз прочетох няколко страници по назаде за Добротич мисля че на 164 стр беше. А засега май ще е на Добротич че малко трудно е излизането и слизането на Доброплодно.
[quote="KOllety"]Аз прочетох няколко страници по назаде за Добротич мисля че на 164 стр беше. А засега май ще е на Добротич че малко трудно е излизането и слизането на Доброплодно.[/quot
еми да като се оправи времето тогава е за доброплодно ...там само черен път..
еми да като се оправи времето тогава е за доброплодно ...там само черен път..
-
- вече хвърля и на тежко
[quote="toshkooo"][quote="KOllety"]Аз прочетох няколко страници по назаде за Добротич мисля че на 164 стр беше. А засега май ще е на Добротич че малко трудно е излизането и слизането на Доброплодно.[/quot]
колега да споделиш какво е станало с риболова че Добротич ми е от любимите язовири , но от миналата година не съм ходил

колега да споделиш какво е станало с риболова че Добротич ми е от любимите язовири , но от миналата година не съм ходил

Колега ,информацията ми е от края на Март месец.svilen_sa6kov написа:Колеги някой може ли да даде информация за Здравец. Напълнен е и уж от миналата година насам се зарибява, но дали е зарибен и работи ли???
Мерси.
Ходих до хижата да питам ,зарибен е уж щели да го пускат през май,условията не били ги решили още.
да междодругото и аз нищо незнам за добротич дайте информация за такси за риби какво удря и на каква стръв... говорим за язовира дето е до село Михалич ?Ivan_nikolov написа:toshkooo написа:KOllety написа:Аз прочетох няколко страници по назаде за Добротич мисля че на 164 стр беше. А засега май ще е на Добротич че малко трудно е излизането и слизането на Доброплодно.[/quot]
колега да споделиш какво е станало с риболова че Добротич ми е от любимите язовири , но от миналата година не съм ходил![]()
![]()
- tech-house
- вече хвърля и на тежко
То е меко казано да е до село Михалич.Язовира на Добротич се пада между селата добротич и доброплодно.А някой да има информация за Искър,на кого е собственост и дават ли да се лови
аз съм от искър язовира го държи Пламен само това име знам от искър е момчето в язовира има много риба но няма никакво намерение да се пуска да се лови на него вече е заграден ..иначе язовира е хубавtech-house написа:То е меко казано да е до село Михалич.Язовира на Добротич се пада между селата добротич и доброплодно.А някой да има информация за Искър,на кого е собственост и дават ли да се лови
Таксата на Добротич е 15 лева и риба до 10 килограма може да вземеш,а относно язовира на Искър,той е собственост на Пламен-Герата(Шефа на Инжстрой) и е само за лично ползванеIvan_nikolov написа:toshkooo написа:KOllety написа:Аз прочетох няколко страници по назаде за Добротич мисля че на 164 стр беше. А засега май ще е на Добротич че малко трудно е излизането и слизането на Доброплодно.[/quot]
колега да споделиш какво е станало с риболова че Добротич ми е от любимите язовири , но от миналата година не съм ходил![]()
![]()