Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Накъде около Плевен?
Колеги някой ходи ли на други водоеми около плевен,освен вече обсъжданите Тотлебен,Градина,и Згалево? Ако някой е ходил на някой от другите(позволени)нека каже. Още нещо чух че яз.Александрово е разрешен..Вярно ли е?
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
- gergi83
- научил се да хвърля
в събота съм на драгомирово
-
- научил се да хвърля
Досега не съм посещавал този водоем.Платен ли е,и далече ли е от Плевен? И колега ако ще ходиш в почивните дни си земи дъждобран-дават го да валиgergi83 написа:в събота съм на драгомирово

- gergi83
- научил се да хвърля
водоема се намирара след с.морава ,на около 65-70км. от плевен.Плаща се по 3лв. напръчка,това е по инфо на приятели от моето село.Аз ще ходя за 1 път ,защото живея във варна и много рядко се прибирам на село.понеделник ще дам повече инфоShampio0* написа:Досега не съм посещавал този водоем.Платен ли е,и далече ли е от Плевен? И колега ако ще ходиш в почивните дни си земи дъждобран-дават го да валиgergi83 написа:в събота съм на драгомировоНаслука!
Някой да е ходил събота и неделя някъде да даде прясно инфо?
Вчера събота, привечер на ясенските блата само слънчеви рибки, имаше и около 3-4 риболовци на блатото зад тютюновият завод и при тях нищо .
Има един водоем след стрелбището,има ли някой имфо за него
Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
-
- научил се да хвърля
Аз лично Ясенските блата съм ги отписал напълно.Излъгах се да отида веднъж сега във забраната от любопитство и това ми е единственото капо от началото на сезона
.Не знам..някои колеги се хвалят със добри щуки,но явно си знаят някои определени блата

Аз мисля да ходя на Градина като понапече малко
-
- научил се да хвърля
Колега, няма да сбъркаш там почти винаги е приятно без боклуци като изключим дните когато е пълно с хора.Шараните си вървят почти целогодишно,(въпреки че масовите не са много едри) ,a другите видове риба само в определени дниAngmar написа:Аз мисля да ходя на Градина като понапече малко
Къде е това Градина може ли една карна на чичо гъгле с поглед от горе и какви са условията там че Дестинацийте през забраната са малко . Таранка не ми се лови така че Тотлебен отпада. На ясенските блата само излет май мога да си направя хубави с чиста вода има и водни птици и ... май има риба във водата ама още не е доказано.
Така че се замислям за тази Градина ама къде ли е тя ?
-
- научил се да хвърля
Намира се на около 20-на километра от Плевен, даже мисля-на 15. Минава се по пътя край "Плама"/дългия прав участък/, след това има едно кръстовище, на което се завива наляво, а направо продължава пътят за Крушовица. Продължаваме и на около 300-400 метра от кръстовището пак се завива наляво по един земен път. По него се върви около 500-600 метра и се стига до язовира.Lubol написа:Къде е това Градина може ли една карна на чичо гъгле с поглед от горе и какви са условията там че Дестинацийте през забраната са малко . Таранка не ми се лови така че Тотлебен отпада. На ясенските блата само излет май мога да си направя хубави с чиста вода има и водни птици и ... май има риба във водата ама още не е доказано.
Обикновено, особено през забраната, има риболовци. Плаща се 2 лева на човек и отделно рибата:шаран и амур 5лв,като има и щука,сом,таранка и червеноперка,на които цените не си спомням.Още нещо от последния ми излет ми направи впечатление че са се завъдили и малки костурчета които на моменти са доста досадни.
Мерси! Събота и неделя можа да го посетя
Ето това е гьола е май. Преди моста на Вит в ляв, идвайки от Плама.
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=43.3 ... 4&t=h&z=14
http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=43.3 ... 4&t=h&z=14
-
- научил се да хвърля
Колеги, мислите ли да ходите нанякъде през почивните дни
Времето го дават да се стопли и аз се чудя.Някой случайно да има прясно инфо ?