Мнение за стойка

Модератор: sapuna

mitaka_dimitrov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение за стойка

Мнение от mitaka_dimitrov »

Колеги за тази стойка, нищо не открих да е писано освен описанието към нея, предполагам, че много хора я ползват, заради достъпната цена. Кажете заслужава ли си?
http://shop.fishing-mania.com/viewaccess_3.php?id=7855
Аватар
batefaio
разбира нещата
разбира нещата

Re: Мнение за стойка

Мнение от batefaio »

За парите си става, иначе - не!
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Имам приятел с тази стойка и е много доволен вече трети сезон. Въпреки, че и аз имам по-скъпичък модел, който се води качествен съм на мнение, че това със стойките си е гъзария.
Изображение
mitaka_dimitrov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mitaka_dimitrov »

batefaio написа:За парите си става, иначе - не!
В смисъл, материалът, от който е направена, не става, не е устойчива или какво?
munci
новобранец
новобранец

Мнение от munci »

аз съм с стойка на JRC - Euro Pod и смятам че е доста добра! предпочитам триподите, защото ако ловиш на язовир трябва стойката да е смъкната и въдиците да са легнали, а ако ловиш на река трябва стойката да е максимално на горе и въдиците да са изправени докато при стойките тип коза това не може да стане . Разбира се ако ловиш само на язовири не ти е нужен трипод козата върши страхотна работа . :wink:
c.a.r.p
новобранец
новобранец

Мнение от c.a.r.p »

За цената си стойката е перфектна, единствения и недостатък е че има пластмасови закопчалки...
Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jagger1 »

mitaka_dimitrov написа:Колеги за тази стойка, нищо не открих да е писано освен описанието към нея, предполагам, че много хора я ползват, заради достъпната цена. Кажете заслужава ли си?
Колега, имам такава и съм много доволен и като качество, и като компактност, и като лекота на настройка. Използвам я главно за язовири, но мисля, че и за река не е проблем. В сравнение с трипода реглажа на нивата е в по-макли граници, но няма универсална въдица, както и стойка. Зависи за какво и къде ще я ползваш. Стойката е стабилна и за цена/качество по мое мнение е много добра. Аз лично за река използвам 2 метални колчета :D, по простата причина, че обичам да работя с една въдица. Това е мое лично мнение и предпочитание.
От мен като оценка на стойката :smt023 , но все пак трябва да съобразиш за какви случаи ще я използваш.
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

munci написа:аз съм с стойка на JRC - Euro Pod и смятам че е доста добра! предпочитам триподите, защото ако ловиш на язовир трябва стойката да е смъкната и въдиците да са легнали, а ако ловиш на река трябва стойката да е максимално на горе и въдиците да са изправени докато при стойките тип коза това не може да стане . Разбира се ако ловиш само на язовири не ти е нужен трипод козата върши страхотна работа . :wink:
При мене не се доказа :wink: всичките крака се одлепиха,па се стараех да ги залепа(и това още беше нова)пластичните части се счупиха(правих нови) :wink: така да за тези пари(135 евро беше преди 3 год.) не струва.Ако сега се питам бих взел само три колчета,бързи върски и готов съм.
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

munci написа:ако ловиш на язовир трябва стойката да е смъкната и въдиците да са легнали, а ако ловиш на река трябва стойката да е максимално на горе и въдиците да са изправени докато при стойките тип коза това не може да стане
Много бъркаш колега, почети малко, разгледай малко и тогава подвеждай другите! Над 95% от шаранджиите предпочитат стойка тип магаре. Не ми се търсят снимки в този форум да ти покажа на дунав /и не само там/ какво се случва с триподите и къде са въдиците.
п.п. Няма такова животно - хубаво и евтино. Всичко е въпрос на компромис.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

mitaka_dimitrov написа:Колеги за тази стойка, нищо не открих да е писано освен описанието към нея, предполагам, че много хора я ползват, заради достъпната цена. Кажете заслужава ли си?
И аз я ползвам, заслужава си. Харесва ми че е компактна, лека, калъфа и е удобен с хубави закопчалки, бързо и лесно се разпъва и згъва. Ползвал съм я 5-6 пъти и нямам забележка. Не е масивен родпод, който си струва да разпъваш само ако ще стоиш 2-3 дена, а е лека стойка, която можеш да разпънеш и за няколко часов излет. Ясно е че има и много по-добри, но за тези пари, стойката си струва.

Изображение
нямам живарник
c.a.r.p
новобранец
новобранец

Мнение от c.a.r.p »

ivelin_1976 написа:
munci написа:ако ловиш на язовир трябва стойката да е смъкната и въдиците да са легнали, а ако ловиш на река трябва стойката да е максимално на горе и въдиците да са изправени докато при стойките тип коза това не може да стане
Много бъркаш колега, почети малко, разгледай малко и тогава подвеждай другите! Над 95% от шаранджиите предпочитат стойка тип магаре. Не ми се търсят снимки в този форум да ти покажа на дунав /и не само там/ какво се случва с триподите и къде са въдиците.
п.п. Няма такова животно - хубаво и евтино. Всичко е въпрос на компромис.
Напълно е прав колегата, масово се използват стойките тип магаре и все повече колеги ги предпочитат :D
pgplamen
новобранец
новобранец

Мнение от pgplamen »

Хората са казали цена качество, така че мисля че за тази си цена си заслужава. Няма как да искаме перфектна стойка за 70 лева. Виждам че тука едни предпочитат магарета други триподи. И едните и другите си имат предимства и недостатъци. Трипода бързо се сглобява магарето е по- устойчиво и така нататък. Тази стойка се сглобява бързо и лесно лека е не заема много място. Аз лично предпочитам стойката пред колчетата, някой опитвал ли се е да ги забива в камъни.
Аватар
Carp901
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Carp901 »

за парите си става не е лоша :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”