Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Мнение за стойка
Модератор: sapuna
-
- вече хвърля и на тежко
Мнение за стойка
Колеги за тази стойка, нищо не открих да е писано освен описанието към нея, предполагам, че много хора я ползват, заради достъпната цена. Кажете заслужава ли си?
http://shop.fishing-mania.com/viewaccess_3.php?id=7855
- batefaio
- разбира нещата
Re: Мнение за стойка
За парите си става, иначе - не!
Имам приятел с тази стойка и е много доволен вече трети сезон. Въпреки, че и аз имам по-скъпичък модел, който се води качествен съм на мнение, че това със стойките си е гъзария.

-
- вече хвърля и на тежко
В смисъл, материалът, от който е направена, не става, не е устойчива или какво?batefaio написа:За парите си става, иначе - не!
аз съм с стойка на JRC - Euro Pod и смятам че е доста добра! предпочитам триподите, защото ако ловиш на язовир трябва стойката да е смъкната и въдиците да са легнали, а ако ловиш на река трябва стойката да е максимално на горе и въдиците да са изправени докато при стойките тип коза това не може да стане . Разбира се ако ловиш само на язовири не ти е нужен трипод козата върши страхотна работа . 

За цената си стойката е перфектна, единствения и недостатък е че има пластмасови закопчалки...
Колега, имам такава и съм много доволен и като качество, и като компактност, и като лекота на настройка. Използвам я главно за язовири, но мисля, че и за река не е проблем. В сравнение с трипода реглажа на нивата е в по-макли граници, но няма универсална въдица, както и стойка. Зависи за какво и къде ще я ползваш. Стойката е стабилна и за цена/качество по мое мнение е много добра. Аз лично за река използвам 2 метални колчетаmitaka_dimitrov написа:Колеги за тази стойка, нищо не открих да е писано освен описанието към нея, предполагам, че много хора я ползват, заради достъпната цена. Кажете заслужава ли си?

От мен като оценка на стойката

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
При мене не се доказаmunci написа:аз съм с стойка на JRC - Euro Pod и смятам че е доста добра! предпочитам триподите, защото ако ловиш на язовир трябва стойката да е смъкната и въдиците да са легнали, а ако ловиш на река трябва стойката да е максимално на горе и въдиците да са изправени докато при стойките тип коза това не може да стане . Разбира се ако ловиш само на язовири не ти е нужен трипод козата върши страхотна работа .

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- ivelin_1976
- разбира нещата
Много бъркаш колега, почети малко, разгледай малко и тогава подвеждай другите! Над 95% от шаранджиите предпочитат стойка тип магаре. Не ми се търсят снимки в този форум да ти покажа на дунав /и не само там/ какво се случва с триподите и къде са въдиците.munci написа:ако ловиш на язовир трябва стойката да е смъкната и въдиците да са легнали, а ако ловиш на река трябва стойката да е максимално на горе и въдиците да са изправени докато при стойките тип коза това не може да стане
п.п. Няма такова животно - хубаво и евтино. Всичко е въпрос на компромис.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз я ползвам, заслужава си. Харесва ми че е компактна, лека, калъфа и е удобен с хубави закопчалки, бързо и лесно се разпъва и згъва. Ползвал съм я 5-6 пъти и нямам забележка. Не е масивен родпод, който си струва да разпъваш само ако ще стоиш 2-3 дена, а е лека стойка, която можеш да разпънеш и за няколко часов излет. Ясно е че има и много по-добри, но за тези пари, стойката си струва.mitaka_dimitrov написа:Колеги за тази стойка, нищо не открих да е писано освен описанието към нея, предполагам, че много хора я ползват, заради достъпната цена. Кажете заслужава ли си?
нямам живарник
Напълно е прав колегата, масово се използват стойките тип магаре и все повече колеги ги предпочитатivelin_1976 написа:Много бъркаш колега, почети малко, разгледай малко и тогава подвеждай другите! Над 95% от шаранджиите предпочитат стойка тип магаре. Не ми се търсят снимки в този форум да ти покажа на дунав /и не само там/ какво се случва с триподите и къде са въдиците.munci написа:ако ловиш на язовир трябва стойката да е смъкната и въдиците да са легнали, а ако ловиш на река трябва стойката да е максимално на горе и въдиците да са изправени докато при стойките тип коза това не може да стане
п.п. Няма такова животно - хубаво и евтино. Всичко е въпрос на компромис.

Хората са казали цена качество, така че мисля че за тази си цена си заслужава. Няма как да искаме перфектна стойка за 70 лева. Виждам че тука едни предпочитат магарета други триподи. И едните и другите си имат предимства и недостатъци. Трипода бързо се сглобява магарето е по- устойчиво и така нататък. Тази стойка се сглобява бързо и лесно лека е не заема много място. Аз лично предпочитам стойката пред колчетата, някой опитвал ли се е да ги забива в камъни.
за парите си става не е лоша