Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ПОПЧЕТА - 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
- vankatagb
- новобранец
Re: ПОПЧЕТА - 2011
Благодаря колега! А някой знае ли къде на пристанището(и кое по точно) в Бургас може да се лови попче?Ще съм благодарен ако някой приложи някаква карта за ориентиране!
Проба.

Стана. Питаш за попчета. Това е западното пристанище. В очертаните зони със зелено съм виждал да вадят риби.
Стана. Питаш за попчета. Това е западното пристанище. В очертаните зони със зелено съм виждал да вадят риби.
- Красьо
- новобранец
- Обратна връзка:
Точно на тези места преди десетина години съм хващал много попчета, но тогава нямаше проблеми с достъпа до там...
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Днес пробвах попчето на моста в Бургас голяяяяяяяма мъка едва успях да си отсея 800гр. попчета.Излиза предимно дребнно отвреме навреме още по дребно и понякога такива които са наполовината на оловото.Хора много риба не докато бях там не видях някой да изкара някое нормално за окото попче пък данеговорим за едро.Риболова почна в 05:30 и приклучи в 10;00 на стръв скарида и калмар.В 10 мина жената ми с детето и беж да ме няма.

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- vankatagb
- новобранец
Колеги къде тези дни излизат попчета около Бургас?
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Колега пробвай на кея в Поморие в самия му край където са тетраподите дава по някоя и друга кая но пускай в дупките между тях
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.

- vankatagb
- новобранец
Колеги някой да знае какво е положението с попчето към Черноморец,мисля да направя един риболов почивните дни на попче и се чудя къде да е?
- gergi83
- научил се да хвърля
днес пробвах попчетата на канала до аспарухово, но беше много слабо само 8 дребни попа, но пък даде доволно миджит 

- недялко радков
- ще става разбирач
Сабахлам рано заминавам за Чаракмана вечерта ще дам инфо,ще пробвам и за бели риби 

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!
-
- новобранец
Здравейте колеги!!!Отдавна не съм писал,но не съм имал и кой знай каква сполука,или колеги са давали инфото преди мен-благодарности на Пешо-Тиквата той редовно ме изпреварва и затова не съм писал.В четвъртък ходих на "Германката" чух че излизала граца.В 05:50 бяхме там 3-ма души намятахме чепаретата,но за наша изненада нямаше и следа от желаната граца,но пък меджит доволно седяхме до 12:00,лови - чисти и ни писна и се прибрахме с около 3кг меджит и няколко едри морски дракона.
Това от мен!Таралежко да не се спотайва а да каже как върви неделният риболов
наздраве на всички
.
Това от мен!Таралежко да не се спотайва а да каже как върви неделният риболов

- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
Днес на Балчик хубаво време рибари доста, но всеки хвана май повече тен отколкото риба
Морето спокойно, водата бистра, но явно това беше причината рибата да не иска

Първия ми риболовен излет с каяка и първото попче. Времето в Балчик беше спокойно, спокойни бяха и рибите

- ivalpetkov
- разбира нещата
Днес от 6 часа на Германката - към кило и нещо едър поп до 10 часа.Става въпрос за от брега.Стръв - солена цаца.Само това си носех.След мен дойдоха още двама и те взеха по малко поп.Кълването е до към 8,30...след това мъка.Рибата е до скалата.Адски много и адски дребен меджит ме притеснява...за което го отнесе с чепарето.Много мрежи са опасали скалите въпреки "забраната" ,а делфините ми правиха компания до самия бряг.През цялото време вървяха огромни пасажи от кефалови риби.Бе изкаран и един дракон на чепарето.надявам се да съм ви полезен с инфото.Утре наново ще пиша ако е живот и здраве.
- недялко радков
- ще става разбирач
Обещах инфо за Каварна.Синоптиците ни излъгаха лошо,вместо слаб северозапад духаше силен югозапад,който премина в още по-силен северозапад.Въпреки,че рибата имаше желание да кълве не можеше да се лови.Прибрах се след двучасов граничещ с мазохизъм риболов с 1 кг.кая.Мъките продължиха в Аспарухово,където имаше само нападналия цялото Черноморие дребен меджит,който се превърна в това:
http://img12.imageshost.ru/img/2011/05/ ... 9d872b.jpg
което беше консумирано докато пишех това
http://img12.imageshost.ru/img/2011/05/ ... 9d872b.jpg
което беше консумирано докато пишех това

Ако за 2 седмици спрете алкохола и сте на диета ще разберете,че сте загубили 14 дни!