Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

палатка
Модератор: Ачо ♣
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
палатка
Здравейте. решил съм да си взема палатка. и както обикновенно всеки търси, хем да е ефтина хем хубава и голяма
. намерих една която ми се сртува нереално ефтина и отговаря на изискванията ми. Та въпроса ми е : някой купувал ли е нещо от този сайт http://911.bg/a2/palatka-4---2-mesta-dv ... 89986.html

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: палатка
ХУбав сайт... Само дали са коректни наистина.
-
- ще става разбирач
Здравей,колега!
При избор на палатка се водим от няколко основни параметри:воден стълб,лепени шевове,дали е двуслойна,материал на рейките,размери в сгънат вид,тегло,време за разпъване,комфорт и цена.
Водният стълб е мярка за водоустойчивост. 2000 мм е мининума за устойчива на летни бури палатка. Палатките от по-висок клас са с воден стълб от 3000 мм и нагоре.Лепените шевове са задължителни при изработката на палатки и само такива със съмнителен произход са без лепени шевове. Двуслойната палатка осигурява максимален комфорт и защита от проникване на дъжд.
Долният слой е преграда между вас и горния слой, който не е желателно да се докосва по време на дъжд. Материалите, които се използват за рейките са различни варианти:фибростъкло, алуминий и стомана. Стоманените рейки са най-здрави и устойчиви, но са тежки, затова се използват при фамилните палатки, които не се носят на гръб. Олекотеният и масов вариант са рейките от фибростъкло - използват се различни дебелини - не оскъпяват палатката, но изискват по-грижлива експлоатация.Рейките от алуминий са леки и здрави, затова са идеалният вариант, но това се отразява на цената. Използват се при палатки от висок клас, които се носят на гръб и теглото е съществен параметър.
Имайки предвид гореспоменатите най-важни изисквания,на които трябва да отговаря една,в случая семейна палатка,мисля,че изборът ти е подходящ,а цената направо е перфектна.
Успех при покупката и ще се радвам,ако съм ти помогнал.
При избор на палатка се водим от няколко основни параметри:воден стълб,лепени шевове,дали е двуслойна,материал на рейките,размери в сгънат вид,тегло,време за разпъване,комфорт и цена.
Водният стълб е мярка за водоустойчивост. 2000 мм е мининума за устойчива на летни бури палатка. Палатките от по-висок клас са с воден стълб от 3000 мм и нагоре.Лепените шевове са задължителни при изработката на палатки и само такива със съмнителен произход са без лепени шевове. Двуслойната палатка осигурява максимален комфорт и защита от проникване на дъжд.
Долният слой е преграда между вас и горния слой, който не е желателно да се докосва по време на дъжд. Материалите, които се използват за рейките са различни варианти:фибростъкло, алуминий и стомана. Стоманените рейки са най-здрави и устойчиви, но са тежки, затова се използват при фамилните палатки, които не се носят на гръб. Олекотеният и масов вариант са рейките от фибростъкло - използват се различни дебелини - не оскъпяват палатката, но изискват по-грижлива експлоатация.Рейките от алуминий са леки и здрави, затова са идеалният вариант, но това се отразява на цената. Използват се при палатки от висок клас, които се носят на гръб и теглото е съществен параметър.
Имайки предвид гореспоменатите най-важни изисквания,на които трябва да отговаря една,в случая семейна палатка,мисля,че изборът ти е подходящ,а цената направо е перфектна.
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
определено си ми помогнал. Благодаря. притеснява ме дали ще ми пратят това което съм поръчал или ще остана неприятно изненадан когато я отворя.със сигурност плащането е преди да я разпънаlukas65 написа:Здравей,колега!

-
- ще става разбирач
Дано да са коректни! Би трябвало да държат на име и клиенти.При издънка от тяхна страна ще има отзвук,който хич няма да им е приятен.Все пак дано имаш късмет!
- jasonsmith
- разбира нещата
Колега, какво стана с палатката - доволен ли си? Че наистина изглежда доста добра за цената си..
Наистина е интересно,какво стана с поръчката и доколко са коректни от сайта
Получи ли това което трябваше 

Аз си взех
Палатката е ЧУК. саѝта Е коректен

Здравейте и от мен! Нашето семейство къмпингува от 2 г. и да кажем че сме се оборудвали доста добре вече за този период! Та в търсене на вариант за палатка - евтина и хубава и качествена попаднах точно на този сайт и на тази тема. Ние си имахме една 4 местна но беше от по- евтинките и еднослойна. Та виждайки тази решихме да идем на място и да видим за кво иде реч! Срещтнахме се с дамата в офиса и на място проверихме стоката!
Вече може да се похвалим с новата ни палатка Апартамент както казва съпруга ми
. Широка и удобна е, колчетата са доста по яки от тези на предишната. Колко е водоустоичива немога да кажа все още ( имахме късмет и на Беглика ни се размина дъжда
). Ще предоставя и линк със снимка, съжалявам че
не съм я снимкала от вътре ама улисани в ракииката не се сетих за това
.
http://www.prikachi.com/images.php?imag ... 74093D.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?imag ... 74106T.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?imag ... 74119D.jpg
Вече може да се похвалим с новата ни палатка Апартамент както казва съпруга ми

http://www.prikachi.com/images.php?imag ... 74093D.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?imag ... 74106T.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?imag ... 74119D.jpg