Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
откога е 10 лв.колега???Последно беше 15 лв.toshkooo написа:на добротич незнам нищо как е .. но за доброплодно таксата е 10лв. на човек рибата не се заплаща

ами от 1година и половона поне от както ходя там 10 лева съм плащалthe gers написа:откога е 10 лв.колега???Последно беше 15 лв.toshkooo написа:на добротич незнам нищо как е .. но за доброплодно таксата е 10лв. на човек рибата не се заплаща
-
- новобранец
tech-house написа:Относно Искър съм запознат че е собственост на Пламен.Интересува ме какви риби има там и на какво могат да се търсят.Питам защото има потенциална вероятност да се пробвам там.Благодаря предварително на отзовалите се
За Искър ти трябва специялно разрешително.Миналата година и аз уж штях да се вредя но греда.А да ходиш на своя глава..си е меко казано ритане на здравната книжка.Това го знам защото все пак работя за Стилянов.Има хубави шарани но единствения начин по който могат да се хванат са на плувка защото има опъната бодлива мрежа по цялото дъно на язовира.
1 година преди да го вземе Пламен ходих и извадих доста едри таранки по 500,600гр .Но сега имам голям мерак да отида ама то с него човек не може да се свърже по тел. първо минава през негови секретари и те решават дали да те допуснат да говориш с него......streetboll написа:tech-house написа:Относно Искър съм запознат че е собственост на Пламен.Интересува ме какви риби има там и на какво могат да се търсят.Питам защото има потенциална вероятност да се пробвам там.Благодаря предварително на отзовалите се
За Искър ти трябва специялно разрешително.Миналата година и аз уж штях да се вредя но греда.А да ходиш на своя глава..си е меко казано ритане на здравната книжка.Това го знам защото все пак работя за Стилянов.Има хубави шарани но единствения начин по който могат да се хванат са на плувка защото има опъната бодлива мрежа по цялото дъно на язовира.

- tech-house
- вече хвърля и на тежко
Бодливата тел не е ли по края на язовира и то от другата страна на пазача.streetboll написа:tech-house написа:Относно Искър съм запознат че е собственост на Пламен.Интересува ме какви риби има там и на какво могат да се търсят.Питам защото има потенциална вероятност да се пробвам там.Благодаря предварително на отзовалите се
Да ти кажа незнам каде аз лично на язовир Тича много говедарка съм хващал ама във Варненска обл. незнам каде може да има .. виж по магазините в варнаmircan написа:ЗДР.Колеги.Да попитам от къде да отида да си хвана рибка(белица,говедарка)абе каквато
и да е, само да е по едра.Трябва ми за ем.Ще атакувам Звънец за бяла.
Ами преди на язовира на Левски имаше говедарка колега,ама беше дребничка-забиваше се в мрежата на кепа миtoshkooo написа:Да ти кажа незнам каде аз лично на язовир Тича много говедарка съм хващал ама във Варненска обл. незнам каде може да има .. виж по магазините в варнаmircan написа:ЗДР.Колеги.Да попитам от къде да отида да си хвана рибка(белица,говедарка)абе каквато
на Тича са големички аз скоро ще посетя Звънец !todor_197 написа:Ами преди на язовира на Левски имаше говедарка колега,ама беше дребничка-забиваше се в мрежата на кепа миtoshkooo написа:Да ти кажа незнам каде аз лично на язовир Тича много говедарка съм хващал ама във Варненска обл. незнам каде може да има .. виж по магазините в варнаmircan написа:ЗДР.Колеги.Да попитам от къде да отида да си хвана рибка(белица,говедарка)абе каквато
Днеска бях на Добротич , изкарахме с колегата около 3 кг таранка само на бял червей и на торен . Други риби не се обадиха имаше 10тина човека на язовира , но никой нищо. Малко преди да си тръгнем говорих с едно момче което и то си тръгваше та той каза 4 дена подред ходил на язовира и какво ли не пробвал , но уви само таранка . Може би е рано заради мръстенето още , незнам . Масовите таранки бяха по 200-250 гр. Бяхме от страната срещу пазача малко след тръстиките , от време на време се чуваше по някое по силно скачане около тръстиките. Язовира е красив и удобен за питник с жената и децата . Условията са както беше по горе спомената 15 лв , 3 въдици и риба до 10 килограма . Все пак съм доволен , хубаво време беше с колегата весело изкарахме и пак сефтосахме сопитя . Това е от мене , наслука.
еми на язовир Тича има много.. с рачило там съм вадил многоmircan написа:Благодаря,все пак ако има някой инфо точно,так так,има отиваш хващаш.
Това преди или магазин не ми върши работа.Ще я стържа три дена искам
хубав ем.После ще обадя как е било.
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Пътят към язовира на Добротич не е от най хубавите като гледам през гугъл еърх-а?
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
Колега, на Любен Каравелово на стената излиза по-едра рибка.mircan написа:Благодаря,все пак ако има някой инфо точно,так так,има отиваш хващаш.
Това преди или магазин не ми върши работа.Ще я стържа три дена искам
хубав ем.После ще обадя как е било.
Ами нищо си му няма на пътя колега,много си е добър даже и дори и при дъжд съм излизал с колата.jibira написа:Пътят към язовира на Добротич не е от най хубавите като гледам през гугъл еърх-а?
Има 2 пътя. По пътя от Добротич за Доброплодно в началото на гората вдясно е първия (излиза до пазачите) -черен и опасен, ако е кално. 2-рия е на 500 м. посока Доброплодно и е калдаръм (наредени камъни) до опашката на язовира.jibira написа:Пътят към язовира на Добротич не е от най хубавите като гледам през гугъл еърх-а?
- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Колеги пак искам да Ви питам - какво става с Пода тоя дето е на ловното
.Някой ходил ли е скоро там та да даде информация дали нещо се хваща.

По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.