Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
the gers
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от the gers »

toshkooo написа:на добротич незнам нищо как е .. но за доброплодно таксата е 10лв. на човек рибата не се заплаща
откога е 10 лв.колега???Последно беше 15 лв. :shock:
toshkooo
новобранец
новобранец

Мнение от toshkooo »

the gers написа:
toshkooo написа:на добротич незнам нищо как е .. но за доброплодно таксата е 10лв. на човек рибата не се заплаща
откога е 10 лв.колега???Последно беше 15 лв. :shock:
ами от 1година и половона поне от както ходя там 10 лева съм плащал
streetboll
новобранец
новобранец

Мнение от streetboll »

tech-house написа:Относно Искър съм запознат че е собственост на Пламен.Интересува ме какви риби има там и на какво могат да се търсят.Питам защото има потенциална вероятност да се пробвам там.Благодаря предварително на отзовалите се

За Искър ти трябва специялно разрешително.Миналата година и аз уж штях да се вредя но греда.А да ходиш на своя глава..си е меко казано ритане на здравната книжка.Това го знам защото все пак работя за Стилянов.Има хубави шарани но единствения начин по който могат да се хванат са на плувка защото има опъната бодлива мрежа по цялото дъно на язовира.
toshkooo
новобранец
новобранец

Мнение от toshkooo »

streetboll написа:
tech-house написа:Относно Искър съм запознат че е собственост на Пламен.Интересува ме какви риби има там и на какво могат да се търсят.Питам защото има потенциална вероятност да се пробвам там.Благодаря предварително на отзовалите се

За Искър ти трябва специялно разрешително.Миналата година и аз уж штях да се вредя но греда.А да ходиш на своя глава..си е меко казано ритане на здравната книжка.Това го знам защото все пак работя за Стилянов.Има хубави шарани но единствения начин по който могат да се хванат са на плувка защото има опъната бодлива мрежа по цялото дъно на язовира.
1 година преди да го вземе Пламен ходих и извадих доста едри таранки по 500,600гр .Но сега имам голям мерак да отида ама то с него човек не може да се свърже по тел. първо минава през негови секретари и те решават дали да те допуснат да говориш с него...... :(
Аватар
tech-house
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tech-house »

streetboll написа:

Бодливата тел не е ли по края на язовира и то от другата страна на пазача.
toshkooo
новобранец
новобранец

Мнение от toshkooo »

mircan написа:ЗДР.Колеги.Да попитам от къде да отида да си хвана рибка(белица,говедарка)абе каквато
и да е, само да е по едра.Трябва ми за ем.Ще атакувам Звънец за бяла. :drinkers:
Да ти кажа незнам каде аз лично на язовир Тича много говедарка съм хващал ама във Варненска обл. незнам каде може да има .. виж по магазините в варна
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

toshkooo написа:
mircan написа:ЗДР.Колеги.Да попитам от къде да отида да си хвана рибка(белица,говедарка)абе каквато
и да е, само да е по едра.Трябва ми за ем.Ще атакувам Звънец за бяла. :drinkers:
Да ти кажа незнам каде аз лично на язовир Тича много говедарка съм хващал ама във Варненска обл. незнам каде може да има .. виж по магазините в варна
Ами преди на язовира на Левски имаше говедарка колега,ама беше дребничка-забиваше се в мрежата на кепа ми
toshkooo
новобранец
новобранец

Мнение от toshkooo »

todor_197 написа:
toshkooo написа:
Ами преди на язовира на Левски имаше говедарка колега,ама беше дребничка-забиваше се в мрежата на кепа ми
на Тича са големички аз скоро ще посетя Звънец !
Аватар
KOllety
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от KOllety »

Днеска бях на Добротич , изкарахме с колегата около 3 кг таранка само на бял червей и на торен . Други риби не се обадиха имаше 10тина човека на язовира , но никой нищо. Малко преди да си тръгнем говорих с едно момче което и то си тръгваше та той каза 4 дена подред ходил на язовира и какво ли не пробвал , но уви само таранка . Може би е рано заради мръстенето още , незнам . Масовите таранки бяха по 200-250 гр. Бяхме от страната срещу пазача малко след тръстиките , от време на време се чуваше по някое по силно скачане около тръстиките. Язовира е красив и удобен за питник с жената и децата . Условията са както беше по горе спомената 15 лв , 3 въдици и риба до 10 килограма . Все пак съм доволен , хубаво време беше с колегата весело изкарахме и пак сефтосахме сопитя . Това е от мене , наслука.
toshkooo
новобранец
новобранец

Мнение от toshkooo »

mircan написа:Благодаря,все пак ако има някой инфо точно,так так,има отиваш хващаш.
Това преди или магазин не ми върши работа.Ще я стържа три дена искам
хубав ем.После ще обадя как е било.
еми на язовир Тича има много.. с рачило там съм вадил много
Аватар
jibira
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от jibira »

Пътят към язовира на Добротич не е от най хубавите като гледам през гугъл еърх-а?
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
soulvibe
новобранец
новобранец

Мнение от soulvibe »

mircan написа:Благодаря,все пак ако има някой инфо точно,так так,има отиваш хващаш.
Това преди или магазин не ми върши работа.Ще я стържа три дена искам
хубав ем.После ще обадя как е било.
Колега, на Любен Каравелово на стената излиза по-едра рибка.
Аватар
pasator
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pasator »

jibira написа:Пътят към язовира на Добротич не е от най хубавите като гледам през гугъл еърх-а?
Ами нищо си му няма на пътя колега,много си е добър даже и дори и при дъжд съм излизал с колата.
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

jibira написа:Пътят към язовира на Добротич не е от най хубавите като гледам през гугъл еърх-а?
Има 2 пътя. По пътя от Добротич за Доброплодно в началото на гората вдясно е първия (излиза до пазачите) -черен и опасен, ако е кално. 2-рия е на 500 м. посока Доброплодно и е калдаръм (наредени камъни) до опашката на язовира.
Аватар
svilen_sa6kov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от svilen_sa6kov »

Колеги пак искам да Ви питам - какво става с Пода тоя дето е на ловното :?: .Някой ходил ли е скоро там та да даде информация дали нещо се хваща.
По- добре детето с въдица в ръката :fishing3: , отколкото пред видеоиграта :finga: .
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”