Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: ЧЕРВЕЙ-бял,шарен,пинки-цени
А може ли малко по точно къде в Младост 3?donbobi написа:12лв килото ги взех вчера от младост 3
+1ivanoff написа:А може ли малко по точно къде в Младост 3?donbobi написа:12лв килото ги взех вчера от младост 3

- Don Corleone
- фен клуб-скобар
Ще изправаря колегата. Аз също съм от Младост 3. Като идваш от Дружба и се качваш към Младост 3 кръстовището преди ХИТ има пицария Верона. До нея има магазинче, пише си от гореartmika написа:+1ivanoff написа:А може ли малко по точно къде в Младост 3?donbobi написа:12лв килото ги взех вчера от младост 3

Mitchell, Daiwa and Led Zeppelin

slavi253 написа:абе по-принцип май не ама дефакто май да

- leshoqda400
- новобранец
Аз три поредни пъти си купувам(от различни магазини)и е доста некачествен.Дребен с много кастери.Последният път си купих от един магазин на Ботевградско шосе.Дали някой има същия проблем?
Който пие бира,не умира
в варна от къде мога да си купя някои да ми даде информация че ми трябва много торен червеи по възможност да е дебел 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- Модератор
Темата от 2009 год., а това лято ситуацията не е променена - доза бял /малка кутийка/ - 0.50 лв, че и някъде по 0.60 лв.
Предложение към автора на темата - добави още един дистрибутор за Бургаски регион, за да има конкуренция и между тях.
Предложение към автора на темата - добави още един дистрибутор за Бургаски регион, за да има конкуренция и между тях.
-
- разбира нещата
ами само в Бургас има над 10 магазина и каква по голяма конкуренция от това..?а също така 100гр. ти струват максимум 1,50 и не ти излиза рентабилно с тези малки дози..друг е въпроса че може и да се уговарят за определена цена по между си..dantho.mihov написа:Темата от 2009 год., а това лято ситуацията не е променена - доза бял /малка кутийка/ - 0.50 лв, че и някъде по 0.60 лв.
-
- Модератор
Да, но никой не ми е давал на грамаж. Сипват си на "око" в кутийката.И когато дистрибутора е един, липсва алтернатива.
-
- разбира нещата
явно не си поискал на грамаж..до сега никъде не са ми отказали бял червей на грамаж..трябва да е свършил за да не ми дадат..особено на краставицата пък всички продават колкото си поискаш..dantho.mihov написа:Да, но никой не ми е давал на грамаж. Сипват си на "око" в кутийката.И когато дистрибутора е един, липсва алтернатива.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Ако пък поискам 700-800-кило и не ми отмерят- ЧАО , има и други магазини!Кви са тия дози по 20-50-100гр.,вие риба няма ли да ловите? 

-
- разбира нещата
точно за това и аз се учудих че не са му дали червей..кой бяга от пари?написах по горе 100гр. за да се ориентира за цена и да си направи по лесно сметката..
-
- Модератор
Хаха, Митак, магазина от който си купувам червея по толкова зарежда на седмица - една кутия от сладолед "Алома". Като поискам 300 гр. и собственика ме гледа гузно. В моето малко градче има и друг магазин, но голяма лакомия ей - 20 лв/кг. Та си ровя земен, за да импровизирам.
На едро купувам -белия на 13лв., шарения на 15лв. и според вас колко да го продавам в магазина? Само да сме в играта.
В София е 10-11лв. -килото на дребно 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......