Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Какво става с яз.Веринско?
Модератор: sapuna
Какво става с яз.Веринско?
Напоследък няма никаква актуална информация от там-чудно защо ли?Ако някой знае нещо нека сподели моля!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Какво става с яз.Веринско?
Капо,капо,капо всички са капо там изгребана е каракудата и няма даже уклей...отпиши го 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
А си беше хубав язовир и АРЕНДАТОРА се обърка от всякъде от единия гьол гребе в другия ииии неговите гьолове се объркаха ТОТАЛНО а беше много добър.....шарани.....каракуди.....толостолоб съм вадил на дъно на царевица.TRANSKI RIBAR написа:Капо,капо,капо всички са капо там изгребана е каракудата и няма даже уклей...отпиши го

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
TaM до обед си правех 20кг каракуда и се прибирах тотално задоволен,не съм търсил друга риба
ама сега нъцки 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
И аз чух от колегията, че язовира е тотално изгребан, а каракудата и шараните са продадени или изядени......

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
жалко,много жалко.В такъв случай има ли подобно място някъде около София дето да можем да начешем крастата през забраната при сходни условия като тамошните,в смисъл да има бол таранка и да се плащана въдица?
Колеги, някой има ли актуално инфо от язовира?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?