Монтаж на косъм (помощ)

Подфорум за начинаещите риболовци, които тепърва навлизат в необятните пространства на риболова.

Модератор: sapuna

Заключено
yamaha911
новобранец
новобранец

Монтаж на косъм (помощ)

Мнение от yamaha911 »

Някой може ли да ми покаже някои монтажи на косъм и съответно как се правят и техните части и всичко каквото е нужно? Ще сам ви много благодарен защото сега си закупих вързани куку направо но не знам как да направя монтажа.И без глупави коментари от рода вече има такива теми може и да има постнете линк по-добре от колкото да повтаряте едно и също.
Благодаря предварително :)
Аватар
ShoyShek
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Монтаж на косъм (помощ)

Мнение от ShoyShek »

Здравей колега тук мисля че ще намериш всичко необходимо http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=127&t=23802
yamaha911
новобранец
новобранец

Мнение от yamaha911 »

Мерси много колега :) наистина доста полезна информация особено за начинаещи (като мен) :Д Но ме интересува и още нещо не е показано нищо от монтажа по-нагоре там където е тежестта как се поставя....
Аватар
ShoyShek
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от ShoyShek »

Погледни тук http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=127&t=12129 дано да съм ти помогнал.
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

yamaha911 написа:.И без глупави коментари от рода вече има такива теми може и да има постнете линк по-добре от колкото да повтаряте едно и също.
Има повече от доволно писано по темата и знае се къде и как ще намериш това което те интересува :wink: И извинявай за глупавия коментар.
КЛЮЧ :!:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Заключено

Обратно към “Въпроси и съвети при ловенето на риба”