Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Предложение....
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Предложение....
Давам това предложение с цел улеснението на всички ни
- Искам да споделя и обърна внимание на колегите пускащи нова тема - в чието заглавие фигурира име на водоем , който не е познат на по-голямата част от съфорумниците , да добавят за по- подробна информация - (област, град или населено място ) в близост до него. Има доста теми, в които фигурира само име, което се знае от пишещият и тесен кръг колеги които са посещавали въпросното място.
По този начин ще станат излишни въпроси в мненията на четящите като :
Колега от Варна пита колко км. има до водоема ,който се намира на 5 км .от Пловдив?
Или къде се намира това? Това Русенско ли е или Благоевградско? И други подобни....
Правя това предложение изцяло с позитивна насоченост и мисля ,че така ще се добива предварителна информация, още с прочитане на заглавието на темата.
Ако Модераторите сметнат, че това няма смисъл и че след време ще си караме по-старому ,в което и аз съм сигурен - че ще стане , нека темата да бъде заключена!

- Искам да споделя и обърна внимание на колегите пускащи нова тема - в чието заглавие фигурира име на водоем , който не е познат на по-голямата част от съфорумниците , да добавят за по- подробна информация - (област, град или населено място ) в близост до него. Има доста теми, в които фигурира само име, което се знае от пишещият и тесен кръг колеги които са посещавали въпросното място.
По този начин ще станат излишни въпроси в мненията на четящите като :
Колега от Варна пита колко км. има до водоема ,който се намира на 5 км .от Пловдив?

Или къде се намира това? Това Русенско ли е или Благоевградско? И други подобни....
Правя това предложение изцяло с позитивна насоченост и мисля ,че така ще се добива предварителна информация, още с прочитане на заглавието на темата.

Ако Модераторите сметнат, че това няма смисъл и че след време ще си караме по-старому ,в което и аз съм сигурен - че ще стане , нека темата да бъде заключена!

Re: Предложение....
Колега, то няма лошо, ама жокера "попитай гугъл" може да го ползваш неограничено 

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Наистина няма лошо, ама обикновено пускащите такива теми изхождат от максимата: "Чукча не читатель, чукча писатель" 

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
-
- разбира нещата
И какво от това - давам ти пример за Езерово -ще ти излезат два отговора ,за Дрангово-три резултата ,а сега де ?topsoft написа:Колега, то няма лошо, ама жокера "попитай гугъл" може да го ползваш неограничено
В случая- болшинството от нас знаят, за какво иде реч и къде се намира язовира на Любо- гостоприемният домакин на многото НС . но ако не знаеш подробности....?
-
- ще става разбирач
A да не коментирам ,че в българия например има 5-6 села Белица и един град със същото име
Идеята на колегата на мен лично ми допада
Идеята на колегата на мен лично ми допада

Абсолютно сам сагласен с колегата burg!
Подкрепям тази идея 

- antivik
- кандидат преподавател
Прав е колегата, вярно полезна информация, а и за някои водоеми Гуглето не ми даде никва информация
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- новобранец
Напълно те подкрепям колега
+2 и от мен
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Това е добра идея няма да е лошо,както и няма да е лошо модовете да сложат една карта в сайта и всеки да добави кординати и место нахождение на всеки язовир ,гюл,локва,всичко кадето може да се ходи за риба който се сетим

ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка: