Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На платено в Северозапада
- ignatov78
- ще става разбирач
Re: На платено в Северозапада
Хубав излет си направил,и по внимателно със зъбатките! 

рибите са ти много хубави,даже и каракудите!
..а относно травмата ти-не виждам нищо друго,освен засъхнала рибешка кръв върху пръст..май само си се стреснал!
нищо!..има защо..никога не пипай там-нема да ти се размине,гаранция!!
..а зъбите..ама хич не са и малки.не знаеш къде да гледаш..я,виж какъв триъгълник се подава от долнаtа yстна!
както и да е,поздрави за красивата щука!

както и да е,поздрави за красивата щука!

фен клуб-скобар
-
- фен клуб-скобар
tsonev написа:Поздравления Колега! Много хубав излет! Може ли информация за водоема?
Поздрави!

sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

-
- научил се да хвърля
Tочно това бях гледал и го пробвах, но като докоснах куката и тя скочиekstazy87 написа:В един епизод на Риби и такъми показваха как се вади куката от устата на щука, обърнаха я по гръб и бръкнаха под хрилете й ...
Кръвта не е рибешка,а си е моя 2 дена дена раната кървеше.sashoart написа:...а относно травмата ти-не виждам нищо друго,освен засъхнала рибешка кръв върху пръст..май само си се стреснал! ...
Позна !!!boby61 написа:Прилича ми на язовира в с. Чирен
Който иска допълнителна информация на ЛС, защото немисля да правя реклама публично!
Tочно това бях гледал и го пробвах, но като докоснах куката и тя скочиivo_bsl написа:ekstazy87 написа:В един епизод на Риби и такъми показваха как се вади куката от устата на щука, обърнаха я по гръб и бръкнаха под хрилете й ...

За да си най-добрия играч трябва да си добър навсякъде ,но да си специaлен някъде .
- antivik
- кандидат преподавател
Стига бе хора, с тези писания ще ме накарате да почна да се радвам, че по нашия край нема такъв добитък
.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!