Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пожарево.
- TRAP
- ще става разбирач
Re: Пожарево.
Риба по платените има само където се плаща на кило око искаш да си вземеш рибата другите са пълна скръб гледат само да ти вземат паричките.От Пожарево се отказах още миналата година по това време.Ще се ходи като открият риболова.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
-
- фен клуб-скобар
Вече трябва да пишат на табелките вместо "Спортен'' риболов ---> "СПОРЕН'' риболов...

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- antivik
- кандидат преподавател
Съвсем вярноkokoto34 написа:Здравейте колеги.Наглите арендатори ще ги излекуваме много лесно като спрем да им ходим по водоемите, свободни клкото искаш.По-добре капо на свободен водоем, отколкото
да им пълним портофелите.Те сами ще се затворят.![]()
п.с. Важното е да се пускат теми за такива водоеми и да се зачеркват от нашите риболовни дестинации.Късмет на всички и много слука.

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Адаш Сакс-Божурски
.............абе колко пъти трябва да им ходиш на тея
-ри ,за да ги отрежеш окончателно
................айде у лево и да го поразходят малко

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- вече хвърля и на тежко
В този ред на мисли търсих тема "Платени-Къде не кълве?" или нещо от този род ,но не намерих мисля че ще бъде доста полезна на много колеги.Сбита информация по конкретно за платените водоеми ще променят поне малко ситуацията да ходим да си даваме парите само за гледката и печалбарството на арендаторите!
Дните прекарани на риба Господ не ги брои...
даa..не е лошо да се организираме и да не пропускамe да споделим за такива резултати по арендите!!..за съжаление или не,не ходя по такива отдавна..дори и с риба..,но ако се случи нема да пропусна 

фен клуб-скобар
-
- новобранец
Аз съм на същото мнение за мен дестинацията Пожарево е затворена от миналата година някаде юни месец за цял ден един удар нереализиран... Също така за от миналата седмица и дестинация суходол за цял ден аз един шаран около 1,500 някаде... имаше над50 човека и така доколкото чух още 4,5 някаде на целия гьол.... ТРАГЕДИЯ!!!!!!!!
- Naiden71
- научил се да хвърля
Благородно Ти завиждам задето познаваш такива....mita4eto написа:Малко са читавите водоеми със сърцати арендатори ... много малко!

Cohiba Fishing