Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Благодаря, rap66.
За Пода до сега не съм чул някой да се похвали с нещо "адекватно" !
За Пода до сега не съм чул някой да се похвали с нещо "адекватно" !
Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
-
- новобранец
Здравейте колеги.Тази година ходих на Пода три пъти-пътят е по-зле от миналата година,такса-10лева.Шаран се плаща 4 или 5 лв. на килограм ама не видях някой да вади по голям от 800гр.Аз лично хванах шаранчета от 500 до 800 грама,отделно има и по-малки около 150 грамови.Лошо впечатление ми правят колегите-взимат всяка риба която уловят(шаранчета от 500-800гр.)
.Отделно има много таранка,която кълве дори и на царевица,бял амур(и той е маломерен),толостолоб,червеноперка.Пазача каза,че имало по-едър шаран и амур,но уви аз не видях.Първият път хванах доста шаранчета,вторият път само 2,а третият едно.Направи ми впечатление,че хората са много,а рибата намалява-нормално като си купуват шаранчета от по 500-800 грама
!Ако имате високо проходимо превозно средство и ви се ходи за дребна таранка-мястото е идеялно!Аз лично чакам да падне забраната,че да ходя на морето,защото в района изглежда няма качествен водоем а и скоро не очаквам да има!

-
- ще става разбирач
Абсолютно съм съгласен с колегата ludiq_s_lopata тази година имаме няколко риболова на Пода работата е много зле явно рибата вече изчезна от язовира преди 1,2 години наистина имаше шарани по 2,3,4 кг че и един 10кг имаме там ,амури по над 3,4кг но и тях ги няма вече аз лично скоро нямам намерение да стъпя там.
нещо за венелин знаели сеico000_ написа:Абсолютно съм съгласен с колегата ludiq_s_lopata тази година имаме няколко риболова на Пода работата е много зле явно рибата вече изчезна от язовира преди 1,2 години наистина имаше шарани по 2,3,4 кг че и един 10кг имаме там ,амури по над 3,4кг но и тях ги няма вече аз лично скоро нямам намерение да стъпя там.
Колега преди няма и месец и аз ходих там.Лових на Мач.Най-голямото шаранче което улових беше около 1кг не съм го теглил .Направи ми впечетление че повечето таранки които хванах бяха в окаяно състояние(без капачета на хрилете,люспи,рани,остатъци от перки и т.н.). Струва ми се че нещо са играли мрежите там,ще ми се да грешаludiq_s_lopata написа:Здравейте колеги.Тази година ходих на Пода три пъти-пътят е по-зле от миналата година,такса-10лева.Шаран се плаща 4 или 5 лв. на килограм ама не видях някой да вади по голям от 800гр.Аз лично хванах шаранчета от 500 до 800 грама,отделно има и по-малки около 150 грамови.Лошо впечатление ми правят колегите-взимат всяка риба която уловят(шаранчета от 500-800гр.).Отделно има много таранка,която кълве дори и на царевица,бял амур(и той е маломерен),толостолоб,червеноперка.Пазача каза,че имало по-едър шаран и амур,но уви аз не видях.Първият път хванах доста шаранчета,вторият път само 2,а третият едно.Направи ми впечатление,че хората са много,а рибата намалява-нормално като си купуват шаранчета от по 500-800 грама
!Ако имате високо проходимо превозно средство и ви се ходи за дребна таранка-мястото е идеялно!Аз лично чакам да падне забраната,че да ходя на морето,защото в района изглежда няма качествен водоем а и скоро не очаквам да има!

И също така хванах 2 червеноперки това не ми се беше случвало там.

пс:Някой ходил ли е на яз.Манастир? Изобщо пуснат ли е ? Условия ?
Благодаря!

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Те мрежите редовно играят по Никулден на Пода, затова питам дали има нещо останало живо да кълве там.
За Манастир виж една или две страници назад, беше писано и имаше сайт на язовира.
За Манастир виж една или две страници назад, беше писано и имаше сайт на язовира.
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

- jibira
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За това си прав, миналата година бях точно преди да го затворят за риболов и започнаха да го изпускат - с целsvilen_sa6kov написа:Те мрежите редовно играят по Никулден на Пода, затова питам дали има нещо останало живо да кълве там......

Живей докато си жив, понеже след това твърде дълго ще бъдеш мъртъв!
-
- вече хвърля и на тежко
Да се включа и аз малко в темата с прясно ифно за една локвичка ( язовирченце) . Става дума за малкото язовирче на тръстиково 10 лв такса ; риба не се плаща ; за въдиците не съм питал ( лових само на 1 ) . таранка излиза и то доста единчни са по едрите от 500-600 гр . Уж имало амур и шаран но нямах слуката да ми удари 

- svilen_sa6kov
- разбира нещата
Къде се намира това малкото до Тръстиково, до Житница или до Разделна, че там се виждат такива малки в близост до Тръстиково на Гугъл Ърт.Ivan_nikolov написа:Да се включа и аз малко в темата с прясно ифно за една локвичка ( язовирченце) . Става дума за малкото язовирче на тръстиково 10 лв такса ; риба не се плаща ; за въдиците не съм питал ( лових само на 1 ) . таранка излиза и то доста единчни са по едрите от 500-600 гр . Уж имало амур и шаран но нямах слуката да ми удари
По- добре детето с въдица в ръката
, отколкото пред видеоиграта
.

-
- вече хвърля и на тежко
По пътя между падина и житница еsvilen_sa6kov написа:Къде се намира това малкото до Тръстиково, до Житница или до Разделна, че там се виждат такива малки в близост до Тръстиково на Гугъл Ърт.Ivan_nikolov написа:Да се включа и аз малко в темата с прясно ифно за една локвичка ( язовирченце) . Става дума за малкото язовирче на тръстиково 10 лв такса ; риба не се плаща ; за въдиците не съм питал ( лових само на 1 ) . таранка излиза и то доста единчни са по едрите от 500-600 гр . Уж имало амур и шаран но нямах слуката да ми удари

Може би става дума за това - 43.142, 27.56. Преди 3-4 г. ходих, беше красиво водоемче с много тръстика, чиста вода и каменисто дъно. Втория път заварих собственика с една лодка да разпъва мрежи и да се тюхка че имало много дупки и трудно се мрежел шарана. Трети път нямаше. Ако са пуснали амур, за 2 г. ще му е е...л м...та.svilen_sa6kov написа:Къде се намира това малкото до Тръстиково, до Житница или до Разделна, че там се виждат такива малки в близост до Тръстиково на Гугъл Ърт.Ivan_nikolov написа:Да се включа и аз малко в темата с прясно ифно за една локвичка ( язовирченце) . Става дума за малкото язовирче на тръстиково 10 лв такса ; риба не се плаща ; за въдиците не съм питал ( лових само на 1 ) . таранка излиза и то доста единчни са по едрите от 500-600 гр . Уж имало амур и шаран но нямах слуката да ми удари
Здравейте колеги. Търсих по назад някаква актуална информация за Блъсково , но не открих кой знай какво . Ако някой има инфо моля да сподели . Имаше една стара тема за Блъсково с много компромат. Та ако някой знае нещо по въпроса моля да драсне два реда.
- sonax
- вече хвърля и на тежко
Ако говорим за тоя язовир който беше 20лв. миналата година.. имам инфо, че е зарибен но не е пуснат за риболов и не се знае кога ще го пускат. Инфото ми не е 100% достоверно.KOllety написа:Здравейте колеги. Търсих по назад някаква актуална информация за Блъсково , но не открих кой знай какво . Ако някой има инфо моля да сподели . Имаше една стара тема за Блъсково с много компромат. Та ако някой знае нещо по въпроса моля да драсне два реда.
И аз утре ще ходя да копувам захранки, стръв, куки пък още незнам къде ще ходим с бащата

Айде наслука колега и да пишеш после къде и как е било.
язовира сега е зарибен много рядко излиза шаран по 1кг. няма нищо, за другата година ще е супер,но в момента няма смисал рибата е много малка. говоря за язовира с механата и бунгалата !KOllety написа:Здравейте колеги. Търсих по назад някаква актуална информация за Блъсково , но не открих кой знай какво . Ако някой има инфо моля да сподели . Имаше една стара тема за Блъсково с много компромат. Та ако някой знае нещо по въпроса моля да драсне два реда.