Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

НАЙ БЛИЗКИЯ ЯЗОВИР ДО ЛЮЛИН
Модератор: bobopeli
- dzigy
- научил се да хвърля
НАЙ БЛИЗКИЯ ЯЗОВИР ДО ЛЮЛИН
може ли някой да ми каже най-близкия язовир до жк.люлин. писна ми да ходя на майна му райна и само да се плаща за нищо - пари за нищо. ако някой ми каже къде е най близкия язовир до люлин ще го черпя. 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Леле че черпене ще падне
пробвай се на Суходол , а сега пролетта даже и на не платената част ще имаш успех
Другаде , а може да се пробваш на Искър -под Нови Искър , би трябвало вече да се е качила рибата и до там , но информацията не е сигурна
първо хвани , пък после ще черпиш

Другаде , а може да се пробваш на Искър -под Нови Искър , би трябвало вече да се е качила рибата и до там , но информацията не е сигурна
първо хвани , пък после ще черпиш

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
И все пак миналата година есента , едната част не беше платена - бях веднъж да си пробвам новите ботуши, ако сега и там взимат пари найстина няма да си струва
Дзиги , нали си близо иди да провеиш , че да не си пишеме на изуст
Дзиги , нали си близо иди да провеиш , че да не си пишеме на изуст
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.