Къде се намирам:
Къмпингуване
Палатка и Каравана
naRiba.com

Форум

преобразувател на напрежение
Модератор: Ачо ♣
Re: преобразувател на напрежение
Да дам и аз мнение-купи си ТВ на 12в.Цветно.Консумацията му е 1.8А.Никви проблеми
с акумулатора.Перфектен тунер-навсякъде лови поне 3 програми,ако и да е китайски.
Само изкарай 60см антена на 2м над земята и нямаш грижи където и да си.
Не ти трябват генератор,допълнителни разходи за гориво,шум,смрад и т.н.
От опит го знам.
с акумулатора.Перфектен тунер-навсякъде лови поне 3 програми,ако и да е китайски.
От опит го знам.
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Абе хубавите генератори не са шумни ,миризмата се оправя с одължител 20 метра.но разхода на гориво ,каквото и да бъде за един уикенд 5 литра бензин поне ще отидат ей ти 12-15 лева още един разход и му търси място каде да го слагаш в колата +туба за бензин ,мислиго цяла нощ дане го откраднат ,ако завали дъж стани да го загънеш абе ангажимент минами това време с агрегата .gogibo написа:Да дам и аз мнение-купи си ТВ на 12в.Цветно.Консумацията му е 1.8А.Никви проблеми
От опит го знам.
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
Така де,купи си едно цветно ТВ с най-големия екран на 12в и всички кахъри са аут.
Цената му в "Метро"е 160-170лв.Трябва ти коаксиален кабел и антена за още 3-5лв
и "пей сърце".Кво повече се чудиш?
Това агрегати,климатици,тъщата,бани,фризери.....Ба си?...нали отиваме сред природата
заради кефа от предизвикателството и.Иначе да си стоиме у къщи-всичко е ОК.
Цената му в "Метро"е 160-170лв.Трябва ти коаксиален кабел и антена за още 3-5лв
и "пей сърце".Кво повече се чудиш?
Това агрегати,климатици,тъщата,бани,фризери.....Ба си?...нали отиваме сред природата
- pachosz
- сериозен играч
На мен лично ТВ хич не ми липсва като сме на язовир. Миналата година си купих едно такова малко телевизорче точно за къмпингуване, но жената още преди да го сефтосам, каза, че трябвало да го дадем на тъщата, и аз кво да правя...
Та така, реших, че на язовир няма да гледам ТВ. Обаче пък много ми липсва лед за ракията след 3-4-тия ден като омалее хладилната кутия. До 5 дни най-много ми е издържал лед в стиропорените кутии, и бирата охлаждам покрай леда. Ако има населено място наблизо, хубаво- ходим си земем лед от там, ама като няма
Ше си търся май газово некво хладилниче.
За въпросния преобразувател и аз преди 2 год. си купих такъв от Практикер, 400 вата за 50 лв, ама още не съм го пробвал. Вие ептен ме разубедихте, май няма и да го пробвам.
K.KOLEV79 по-горе писа за агрегата, че 5 л. бензин за уикенд. Това за непрекъсната работа на агрегата ли става въпрос? Щото ако е така, за 2 дни 5 литра хич не ми се вижда много. Зетя има един Хонда 3 KW на няколко часа работа е, само пробван за няколко часа. Май ше го вземам скоро да видя аз колко гори туй чудо, и без друго все ми го предлага да го ползвам

За въпросния преобразувател и аз преди 2 год. си купих такъв от Практикер, 400 вата за 50 лв, ама още не съм го пробвал. Вие ептен ме разубедихте, май няма и да го пробвам.
K.KOLEV79 по-горе писа за агрегата, че 5 л. бензин за уикенд. Това за непрекъсната работа на агрегата ли става въпрос? Щото ако е така, за 2 дни 5 литра хич не ми се вижда много. Зетя има един Хонда 3 KW на няколко часа работа е, само пробван за няколко часа. Май ше го вземам скоро да видя аз колко гори туй чудо, и без друго все ми го предлага да го ползвам

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И аз така. Трябват ми само въдиците, малко дръвца да има, храна и напитки и рибата да кълве. За радио слушам жабите а за телевизия звездитеgogibo написа:Това агрегати,климатици,тъщата,бани,фризери.....Ба си?...нали отиваме сред природата

Пп. И някоя згодна рибарка.

- krokibg
- учете се от него
Пачо,колкото по-мощно е агрегатчето,толкова повече гори.Аз имах една хондичка,ползвах я около 10 години но и взех здравето и сега е в насипно състояние и чака за двигател да и взема.Макар и стара като модел,още тогава беше шумоизолирана с капаци от всички страни и гореше малко.Да,за пускане само вечер за по няколко часа си отиваха 2.5 литра,но ако я лангъркам цяла нощ,си прави часове и това са по 6-700гр бензин на час !!!Сега новите горят по-малко може би/не ги знам/ но си вършат работата.Що се отнася до ТВ то,и на мене не ми трябва,обаче музика и осветление си е нужно винаги !!!
dako71Повечето згодни каки си искат поне малко удобства,трудно е да ги излъжеш за повече от един,максимум два дни.Така че искат се малко от малко удобства за да е дашна,иначе ще се мръщи,ще хленчи и ще ти дойде да я удавиш на края

dako71Повечето згодни каки си искат поне малко удобства,трудно е да ги излъжеш за повече от един,максимум два дни.Така че искат се малко от малко удобства за да е дашна,иначе ще се мръщи,ще хленчи и ще ти дойде да я удавиш на края

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- il4o6o
- вече хвърля и на тежко
това е другият вариант на който сьм се спрял. ще разгледам и телевизорчетата.gogibo написа:Да дам и аз мнение-купи си ТВ на 12в.Цветно.Консумацията му е 1.8А.Никви проблеми
От опит го знам.
ще отида и до някой техник да види моя тв. как ще стане за 12v
kroki, с жената като бяхме по млади и без тв. и без музика минавахме, а сега с чашката пред телевизора

пускайте ги,за да хващате
Абе,възрастта си казва думата,и ние сме така ,ама угодията носи плюсове!!!
-
- вече хвърля и на тежко
абе за телевизора ще го заменят жабите,ама студената биричка и ракия потна със салатка,нищо не може...
- stoilkatastz
- ще става разбирач
имам такъв преубразовател,но е до 150 ампера.ползвам го в камион за лаптопа и горе долу 3-4 часа без прекъсване няма проблем но за кола едва ли ще издържи акумолатора.