Инфо от Пазарджик и региона

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
iliq kostov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Инфо от Пазарджик и региона

Мнение от iliq kostov »

Сега се връщам от водоема при фазанарията, има хубави риби имам един изкаран шаран 4.200кг(нов рекорд за мен) и няколко под 500грама а и късания. Водоемчето е много красиво и няма да згрешите ако го посетите.
Имам снимки но някои да ми помогне да ги кача!
Аватар
динго
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от динго »

iliq kostov написа:Сега се връщам от водоема при фазанарията, има хубави риби имам един изкаран шаран 4.200кг(нов рекорд за мен) и няколко под 500грама а и късания. Водоемчето е много красиво и няма да згрешите ако го посетите.
Имам снимки но някои да ми помогне да ги кача!
Изображение
Изображение
Най-много обичам бобеца и леба и га е...а
skitalec
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skitalec »

В петък бяхме с приятели на един водоем край с. Черногорово. Цената е десет лв. и човек може да си вземе до четири шарана. До тук добре, рибата кълве, макар и трудно, само дето "шараните" са шаранчета по около 0,500 кг. Просто за мен там не си струва чакането.
Относно Бошуля чух, че били пуснали риби тия дни- предимно шаран, но не знам подробности. Май следващият ми излет ще е на "Фазанарията" или с. Огняново. Като, че ли на тези водоеми си струва човек да си опита късмета, още повече след снимките на риби от там.
Аватар
wassim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wassim »

Днес бях на Карабунар и беше много тегаво... риболова не вървеше грам , за разлика от миналата седмица , когато е било много по-добре ( по думи на колеги ) .
Задължително обаче ще повторя, защото въпреки капото много хора бяха категорични ,че риба има много просто не и е било ден ...
aiskrov
новобранец
новобранец

Мнение от aiskrov »

категоричн,че риба има много просто не и е било ден ...[/quote] :evil: :evil: :evil: Е ТОВА МИ ОМРЪЗНА ДА ГО СЛУШАМОТ 10 ДНИ :supz:.КОГА ША ДОИДЕ ТОЯ ДЕН :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
wassim
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wassim »

Ще дойде ... когато измрат бракониерите :lol:
Аватар
geibriel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от geibriel »

на 20 21 и 22 ходих ту на студения канал ту на лозенския гюл на студения канал беше тегаво чат пат излизаше по некое кефле ама като поседа 1 час загледан в неспирно течащата мръсотия се местех на лозенския там определено е доста по чисто и не толко пренаселено пак и рибки излизат стига да им набараш цаката ловях основно червеноперки и уклеи но излизаха и бабошки (кротушки) искаха финни такъми и доста нервни земания като ми се случваше 5 мин да подмята стръвта преди да земе направи ми впечатление че колегите си вземаха маломерни рибки без да им пука че скоро ще хвърлят хаивер това е от мен наслука
P.S.: всички риби бяха пуснати обратно(с изклучение на 1 героиски загинала слънчевка) за да се множат и радват мен и другите лубители на този спорт :drinkers:
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Аватар
iliq kostov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от iliq kostov »

Вчера бях на водоемчето при Фазанарията много добра слука 12 шарана извадих между 1кг и 2кг и половина.http://lichkata91.snimka.bg/fishing/ribolov.588416
skitalec
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от skitalec »

01.05.2011г. Блатница.
Днес от около 50 души "риба" хвана само арендатора. По десет кинта парчето :roll: една от рибите бях и аз. Доста скъпа каракуда излиза там- десет кинта идва килото :roll: :roll: иначе големи приказки - на въпрос към арендатора кога ще докара риба- отговора беше - "утре" и още: "Тука има страшни риби, ама кълвяха вчера, днес не щат, ама вие захранвайте иначе нема да фанете ". Да, ама не! На цялата локва извадиха 3 (три) шарана- за деня 500 кинта в джоба на арендатора, чисти, необлагаеми за три шарана мдааа... Да живее предприемаческия дух! Евала! Масово народа дремеше и дърпаше карконджули под и около педя- последните бяха трофейни! Слънчаци колкото душа иска- те също влизат в цената :D .
Иначе скачаха шарани - поне сутринта беше така и като скачат какво от това? . Какво пък, както каза човека- "за десет лева, ти кво толкова искаш, а?".
За себе си взех решение- този гьол го задрасквам. За другото вие колеги сами решавайте.
Поздрави!
Аватар
IvanIanushev
новобранец
новобранец

Мнение от IvanIanushev »

Здравейте колеги, за първи път пиша тук, но отдавна следя форума.Днес бях на Лозен тъй като там е едно от местата които са разрешени за риболов през забраната, от 12 до 17 часа бяхме с един приятел, нищо не хванахме на бял червей.Колегите около нас бяха на същото положение, или нищо не бяха хванали или по 2-3 много малки рибки.Искам да попитам знаете ли как е положението със другите две места където е разрешен риболовът сега - студен канал на р.Марица при с.Синитево и микроязовир Черяшка чешма общ.Стрелча.
Също така искам да попитам забраната важи ли за вадата при СБА по пътя за Пловдив, чух че там излизала риба.Ходих преди 20 дни но канала беше много празен и водата беше около 15-20 см.
Ако някой е ходил тези дни някъде в региона да сподели.
Аз мисля утре да отида на рибарника при фазанарията , плащало се 2 лв на пръчка и каракудата била безплатна.Ако знаете други такива рибарници кажете, също ще е полезно.
Аватар
batlar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от batlar »

[quote="IvanIanushev"]Здравейте колеги, за първи път пиша тук, но отдавна следя форума.Днес бях на Лозен тъй като там е едно от местата които са разрешени за риболов през забраната, от 12 до 17 часа бяхме с един приятел, нищо не хванахме на бял червей.Колегите около нас бяха на същото положение, или нищо не бяха хванали или по 2-3 много малки рибки.
колега тук си в грешка моя френд хвана повече :lol: :lol: :lol: кам 6,7
след росен парвия в дясно каракуда кълве като за световно ама много дребни 5lv плаща и ловиш колкото си искаш друга риба несам хващал там ама ми казаха че и шаранчета излизали ...
Рибата е като жената,дава когато си поиска и на който си иска !!!

http://www.eeautoservice.com/
Аватар
IvanIanushev
новобранец
новобранец

Мнение от IvanIanushev »

batlar написа:
IvanIanushev написа:Здравейте колеги, за първи път пиша тук, но отдавна следя форума.Днес бях на Лозен тъй като там е едно от местата които са разрешени за риболов през забраната, от 12 до 17 часа бяхме с един приятел, нищо не хванахме на бял червей.Колегите около нас бяха на същото положение, или нищо не бяха хванали или по 2-3 много малки рибки.
след росен парвия в дясно каракуда кълве като за световно ама много дребни 5lv плаща и ловиш колкото си искаш друга риба несам хващал там ама ми казаха че и шаранчета излизали ...
Не съм ходил на този рибарник но ще се поразровя да проверя.Вие днес ли сте били на Лозен?Аз бях със едно синьо пунто, смених няколко места, и на реката точно след язовира пробвах нищо.Исках да ида от другата страна но не открих път до там с кола и се отказах, а и като видях повечето хора бяха точно в началото и затова и ние се пробвахме там. :)
Аватар
batlar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от batlar »

IvanIanushev написа:
batlar написа:
IvanIanushev написа:Здравейте колеги, за първи път пиша тук, но отдавна следя форума.Днес бях на Лозен тъй като там е едно от местата които са разрешени за риболов през забраната, от 12 до 17 часа бяхме с един приятел, нищо не хванахме на бял червей.Колегите около нас бяха на същото положение, или нищо не бяха хванали или по 2-3 много малки рибки.
Не съм ходил на този рибарник но ще се поразровя да проверя.Вие днес ли сте били на Лозен?Аз бях със едно синьо пунто, смених няколко места, и на реката точно след язовира пробвах нищо.Исках да ида от другата страна но не открих път до там с кола и се отказах, а и като видях повечето хора бяха точно в началото и затова и ние се пробвахме там. :)
ми да неска бяхме там с един син ескорт там в началото на 50 м от реката дето излиза от водоема от 11 до 14 часа 10 рибета и тва беше голям зян :lol:

Аватар
IvanIanushev
новобранец
новобранец

Мнение от IvanIanushev »

Не съм ходил на този рибарник но ще се поразровя да проверя.Вие днес ли сте били на Лозен?Аз бях със едно синьо пунто, смених няколко места, и на реката точно след язовира пробвах нищо.Исках да ида от другата страна но не открих път до там с кола и се отказах, а и като видях повечето хора бяха точно в началото и затова и ние се пробвахме там. :)[/quote]
ми да неска бяхме там с един син ескорт там в началото на 50 м от реката дето излиза от водоема от 11 до 14 часа 10 рибета и тва беше голям зян :lol:[/quote]
Е и аз бях там, син форд комби беше паркиран точно над мен, имаше един дядо под форда, по нататък едино момче и едно момиче, и между тях едно момче само дето стоеше все право, до дядото :) Само него виядх да вади няколко рибетя, явно си бил ти ?
Аватар
batlar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от batlar »

IvanIanushev написа:Не съм ходил на този рибарник но ще се поразровя да проверя.Вие днес ли сте били на Лозен?Аз бях със едно синьо пунто, смених няколко места, и на реката точно след язовира пробвах нищо.Исках да ида от другата страна но не открих път до там с кола и се отказах, а и като видях повечето хора бяха точно в началото и затова и ние се пробвахме там. :)
ми да неска бяхме там с един син ескорт там в началото на 50 м от реката дето излиза от водоема от 11 до 14 часа 10 рибета и тва беше голям зян :lol:[/quote]
Е и аз бях там, син форд комби беше паркиран точно над мен, имаше един дядо под форда, по нататък едино момче и едно момиче, и между тях едно момче само дето стоеше все право, до дядото :) Само него виядх да вади няколко рибетя, явно си бил ти ?[/quote]

аааа несъм бил аз аз само 1 хванах :smt040 ама там някаде бях и аз

Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”