Инфо от Пазарджик и региона

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
IvanIanushev
новобранец
новобранец

Re: Инфо от Пазарджик и региона

Мнение от IvanIanushev »

Утре няма ли да ходиш някъде пак? Ако си замислил нещо сподели :mrgreen:
Аватар
batlar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от batlar »

IvanIanushev написа:Утре няма ли да ходиш някъде пак? Ако си замислил нещо сподели :mrgreen:
ми нека усамнем пък ще видим
нах-вероятно ще пропусна утре ако си тарсиш каде да идеш мога да ти кажа 2 местенца :)
Рибата е като жената,дава когато си поиска и на който си иска !!!

http://www.eeautoservice.com/
Аватар
IvanIanushev
новобранец
новобранец

Мнение от IvanIanushev »

batlar написа:
IvanIanushev написа:Утре няма ли да ходиш някъде пак? Ако си замислил нещо сподели :mrgreen:
нах-вероятно ще пропусна утре ако си тарсиш каде да идеш мога да ти кажа 2 местенца :)
Казвай де :) А ако има и желаещи колеги от тук нека пишат да направим заедно един риболов.
Аватар
joro_ko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от joro_ko »

skitalec написа:01.05.2011г. Блатница.
Днес от около 50 души "риба" хвана само арендатора. По десет кинта парчето :roll: една от рибите бях и аз. Доста скъпа каракуда излиза там- десет кинта идва килото :roll: :roll: иначе големи приказки - на въпрос към арендатора кога ще докара риба- отговора беше - "утре" и още: "Тука има страшни риби, ама кълвяха вчера, днес не щат, ама вие захранвайте иначе нема да фанете ". Да, ама не! На цялата локва извадиха 3 (три) шарана- за деня 500 кинта в джоба на арендатора, чисти, необлагаеми за три шарана мдааа... Да живее предприемаческия дух! Евала! Масово народа дремеше и дърпаше карконджули под и около педя- последните бяха трофейни! Слънчаци колкото душа иска- те също влизат в цената :D .
Иначе скачаха шарани - поне сутринта беше така и като скачат какво от това? . Какво пък, както каза човека- "за десет лева, ти кво толкова искаш, а?".
За себе си взех решение- този гьол го задрасквам. За другото вие колеги сами решавайте.
Поздрави!
Мой приятели са били на Блатница и са ловили шарани :lol: , 0.700-0.800 гр.Казаха че добре се борели за грамажа си.На мен ми е интересно на такива водоеми с такъв регламент , заради трите риби ли се ходи или за спорта :roll:
Изображение
Аватар
batlar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от batlar »

IvanIanushev написа:
batlar написа:
Казвай де :) А ако има и желаещи колеги от тук нека пишат да направим заедно един риболов.
ми на огняново на рибарника е 2 лв на пръчка шарана се плаща 5 лв каракудата е безплатна излизат хубави шаранчета по 2 3 4 кила

на смилец пак 2лв маи беше ама шарана е 4 лв излизал и доста каленик ако вземеш шаран каленика не се плаща иначе и тои е 4 лв

Аватар
IvanIanushev
новобранец
новобранец

Мнение от IvanIanushev »

Хмм, май ще пробвам на Огняново, мисля само каракуда да ловя и дано излезе по едра.На бял червей ли кълве там или на торен? И къде точно се намира този рибарник?
Аватар
batlar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от batlar »

ми ако ти е мерак за каракуда иди на росен прави се спортен риболов
5 кила за 3 часа от 2 души
на огняново повече излиза шаран на бял и царевица каракудата е по рядко и не е едра
намира се преди селото в дясно има табела за олио карина на 500 м от началото на селото трагваш по патя свършва асвалта и почва един черен път следваш го и право там има една държена барачка на рибарника покрива и се вижда от началото на мекия пат май нямам точен спомен

Аватар
IvanIanushev
новобранец
новобранец

Мнение от IvanIanushev »

batlar написа:ми ако ти е мерак за каракуда иди на росен прави се спортен риболов
5 кила за 3 часа от 2 души
на огняново повече излиза шаран на бял и царевица каракудата е по рядко и не е едра
намира се преди селото в дясно има табела за олио карина на 500 м от началото на селото трагваш по патя свършва асвалта и почва един черен път следваш го и право там има една държена барачка на рибарника покрива и се вижда от началото на мекия пат май нямам точен спомен
Мерак ми е за каракуда над килограм парчето, да има тръпка. Иначе и шаран обичам да ловя, но рядко ходя на платени за шаран.Чакам да отвоярт сезона и тогава тръгвам пак.
Аватар
batlar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от batlar »

незнам де е тая каракуда над кило :)
и аз не ходя по платени ама там ми харесва има лавка с бира кафе и тем подобнни чисто е равно е и риба винаги ловя за кеф разбира се не я взимам и ми е на 10 15 мин път вместо да се чудя де да ходя и накрая да се засиля на лозенския ... :lol:

Аватар
IvanIanushev
новобранец
новобранец

Мнение от IvanIanushev »

А за този след фазанарията, имаш ли наблюдения там, дето е с колоните и статуята на зевс?
Аватар
batlar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от batlar »

никога несъм ходил и незнам някои познат да е бил нямам никво инфо за там

Аватар
IvanIanushev
новобранец
новобранец

Мнение от IvanIanushev »

Аз преди 2 години ходих за последно, хванахме към 5-6 големи шарана , и имахме и няколко сериозни късания, също така и каракуда излизаше но не много едра, имаше щука и бяла риба също, но сега незнам какво е положението.
Аватар
batlar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от batlar »

ми аз не ходя на платени по принцип тая год ми е за сефте щото нема де да се иде иначе

Аватар
IvanIanushev
новобранец
новобранец

Мнение от IvanIanushev »

Да, така е.Аз мисля да видя и тоя студен канал на Огняново каде е и има ли нещо, иначе гледам че много риба вадят на вадата там при СБА то, само незнам там дали важи забраната за тази вада?
Аватар
geibriel
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от geibriel »

еми аз до колкото знам на кривата вада си е забранено а на студения зависи от деня и дали ще пускат канала най добре си е на лозен;] :drinkers:
Не сме народ
Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.
1875
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”