Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

марка EXORI???
Модератор: sapuna
- garfield80
- новобранец
марка EXORI???
някои можели да даде инфо за тази марка?
- garfield80
- новобранец
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
kalkan4o написа:Марката е немска и е като БМВ и МЕРЦЕДЕС...общо взето няма компромис в качеството.

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз пък с теб малко не съм съгласен!Като гледам цената на ТАЗИ мухарска пръчка,малко ме е гъдел да е плагиат!Новаторските изпълнения са все по-голяма рядкост вече.Всичко е модификации и усъвършенстване.
За справка-
1 695,00 Swedish kronor = 244,807155 U.S. dollars
За справка-
1 695,00 Swedish kronor = 244,807155 U.S. dollars
- Павел Иванов
Ми кфо да ги правиш кат в тоя сайт са я пуснали на таз цена
В българският такъв са си по-евтини
Иначе са си баш имитация на Sage 590-4 LAUNCH къде в Алем са съвсем малце по-скъпички от Експорито
Верно че са тарифали друг макарадоржач как на G.Loomis на някой модели
Същото нещо го правят и с модела Легенд тва пак Експори а ТУКА! истинският Легент Елит на St. Croix пак с макародържач на бате Гари
Наистина трябва да си виждал оригиналите ( или поне чул за тях
) за да направиш съпоставка ! Същата работа с макарите ! Топ Expori X-Project си е най-обикновенно Ryobi но тука е по уесно щото Ryobi правят модели и на Spro както и на доста други фирми , просто заводите им изпълняват поръчки на кой си поръча
Кат улетнеме във воблерите им вече затъваме и се упикаваме от смех ! Expory X-LINE = BOMBER ; Yo-Zuri ; Rapala и пр. !!!
Абе - смех , смех та чак тъжно да ти стане
Спрял съм се сал на тез модели инак може да се поспра на почти всички Експорита
Според мен това си е марка плагиат откъде и да я погледнеш ! А доколко качественно изработват имитациите то нека някой който е ловил с продукция Експори да сподели , аз самият не мисля някога да тествам баш Експорито ! Баси та тва като Ава Шима ! Пипнах некои от "произведенията" им и съпоставени с оригинала пак - смех , смех ...........

Абе - смех , смех та чак тъжно да ти стане

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Явно бъркаме Exori с ExPori!Павел Иванов написа:Ми кфо да ги правиш кат в тоя сайт са я пуснали на таз ценаВ българският такъв са си по-евтини
![]()
![]()
Иначе са си баш имитация на Sage 590-4 LAUNCH къде в Алем са съвсем малце по-скъпички от Експорито
Верно че са тарифали друг макарадоржач как на G.Loomis на някой модели
Същото нещо го правят и с модела Легенд тва пак Експори а ТУКА! истинският Легент Елит на St. Croix пак с макародържач на бате Гари
![]()
![]()
Наистина трябва да си виждал оригиналите ( или поне чул за тях
) за да направиш съпоставка ! Същата работа с макарите ! Топ Expori X-Project си е най-обикновенно Ryobi но тука е по уесно щото Ryobi правят модели и на Spro както и на доста други фирми , просто заводите им изпълняват поръчки на кой си поръча
Кат улетнеме във воблерите им вече затъваме и се упикаваме от смех ! Expory X-LINE = BOMBER ; Yo-Zuri ; Rapala и пр. !!!
Абе - смех , смех та чак тъжно да ти стане![]()
![]()
Спрял съм се сал на тез модели инак може да се поспра на почти всички Експорита
Според мен това си е марка плагиат откъде и да я погледнеш ! А доколко качественно изработват имитациите то нека някой който е ловил с продукция Експори да сподели , аз самият не мисля някога да тествам баш Експорито ! Баси та тва като Ава Шима ! Пипнах некои от "произведенията" им и съпоставени с оригинала пак - смех , смех ...........
![]()
![]()

- Павел Иванов