марка EXORI???

Модератор: sapuna

Аватар
garfield80
новобранец
новобранец

марка EXORI???

Мнение от garfield80 »

някои можели да даде инфо за тази марка?
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

ОФИЦИАЛЕН САЙТ ЗА БЪЛГАРИЯ :arrow: /кликни на картинката/Изображение
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Марката е немска и е като БМВ и МЕРЦЕДЕС...общо взето няма компромис в качеството :wink: .

Наистина правят предимно луксозни и МНОГО луксозни работи ,но не са по джоба на всеки :wink: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
garfield80
новобранец
новобранец

Мнение от garfield80 »

благодаря много
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

kalkan4o написа:Марката е немска и е като БМВ и МЕРЦЕДЕС...общо взето няма компромис в качеството :wink: .

:lol: :lol: :lol: Калканчо позволи ми да не се съглася с теб ! Тъй , не съм работил с Ексори ама кат им гледам продукцията виждам откровенно плагиатство на истински марки за въдици и макари :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Аз пък с теб малко не съм съгласен!Като гледам цената на ТАЗИ мухарска пръчка,малко ме е гъдел да е плагиат!Новаторските изпълнения са все по-голяма рядкост вече.Всичко е модификации и усъвършенстване.

За справка-
1 695,00 Swedish kronor = 244,807155 U.S. dollars
Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ми кфо да ги правиш кат в тоя сайт са я пуснали на таз цена :roll: В българският такъв са си по-евтини :lol: :lol: :lol: Иначе са си баш имитация на Sage 590-4 LAUNCH къде в Алем са съвсем малце по-скъпички от Експорито :idea: Верно че са тарифали друг макарадоржач как на G.Loomis на някой модели :idea: Същото нещо го правят и с модела Легенд тва пак Експори а ТУКА! истинският Легент Елит на St. Croix пак с макародържач на бате Гари :lol: :lol: :lol: Наистина трябва да си виждал оригиналите ( или поне чул за тях :wink: ) за да направиш съпоставка ! Същата работа с макарите ! Топ Expori X-Project си е най-обикновенно Ryobi но тука е по уесно щото Ryobi правят модели и на Spro както и на доста други фирми , просто заводите им изпълняват поръчки на кой си поръча :idea: Кат улетнеме във воблерите им вече затъваме и се упикаваме от смех ! Expory X-LINE = BOMBER ; Yo-Zuri ; Rapala и пр. !!!

Абе - смех , смех та чак тъжно да ти стане :lol: :lol: :lol: Спрял съм се сал на тез модели инак може да се поспра на почти всички Експорита :wink: Според мен това си е марка плагиат откъде и да я погледнеш ! А доколко качественно изработват имитациите то нека някой който е ловил с продукция Експори да сподели , аз самият не мисля някога да тествам баш Експорито ! Баси та тва като Ава Шима ! Пипнах некои от "произведенията" им и съпоставени с оригинала пак - смех , смех ........... :lol: :lol: :lol:

Павел Иванов
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Павел Иванов написа:Ми кфо да ги правиш кат в тоя сайт са я пуснали на таз цена :roll: В българският такъв са си по-евтини :lol: :lol: :lol: Иначе са си баш имитация на Sage 590-4 LAUNCH къде в Алем са съвсем малце по-скъпички от Експорито :idea: Верно че са тарифали друг макарадоржач как на G.Loomis на някой модели :idea: Същото нещо го правят и с модела Легенд тва пак Експори а ТУКА! истинският Легент Елит на St. Croix пак с макародържач на бате Гари :lol: :lol: :lol: Наистина трябва да си виждал оригиналите ( или поне чул за тях :wink: ) за да направиш съпоставка ! Същата работа с макарите ! Топ Expori X-Project си е най-обикновенно Ryobi но тука е по уесно щото Ryobi правят модели и на Spro както и на доста други фирми , просто заводите им изпълняват поръчки на кой си поръча :idea: Кат улетнеме във воблерите им вече затъваме и се упикаваме от смех ! Expory X-LINE = BOMBER ; Yo-Zuri ; Rapala и пр. !!!

Абе - смех , смех та чак тъжно да ти стане :lol: :lol: :lol: Спрял съм се сал на тез модели инак може да се поспра на почти всички Експорита :wink: Според мен това си е марка плагиат откъде и да я погледнеш ! А доколко качественно изработват имитациите то нека някой който е ловил с продукция Експори да сподели , аз самият не мисля някога да тествам баш Експорито ! Баси та тва като Ава Шима ! Пипнах некои от "произведенията" им и съпоставени с оригинала пак - смех , смех ........... :lol: :lol: :lol:
Явно бъркаме Exori с ExPori! :wink:
Изображение
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Тц , не бъркаме :lol: :lol: :lol: Просто в бръзописането с линкоизваждането съм добавил едно п :lol: :lol: :lol: Иначе посмърно не бих объркал Ексори ил па Ава Шима още от как ги срещнах кат "производители" :lol: :lol: :lol:

Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”