Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Има ли гъбари?
Модератор: dantho.mihov
Re: Има ли гъбари?
[quote="MAXAM"]malko malko, kolko da sa malko 
kade gi bra , ako ne e nqkakvo taino mestence? interesno mi e kade veche se e zatoplilo dostatychno, za da rastat
[/quo
Тайни...
Няма тайна,питаш-отговарям.
Село Плазовец.

kade gi bra , ako ne e nqkakvo taino mestence? interesno mi e kade veche se e zatoplilo dostatychno, za da rastat

Тайни...
Село Плазовец.
И снимки ще ти пусна:)ZDRAVEC написа:MAXAM написа:malko malko, kolko da sa malko
kade gi bra , ako ne e nqkakvo taino mestence? interesno mi e kade veche se e zatoplilo dostatychno, za da rastat[/quo
Тайни...
Село Плазовец.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- кандидат преподавател
С челадинките-идеална чорба,малей,колко ракия отнасят
:!:При нас все още е кучи студ и няма и помен от гъбки в горите и около тях,караме предимно на мариновани 

Сега няма,но като тръгнат...ехххх,завиждам ви за тези Родопи...INCUBUS написа:С челадинките-идеална чорба,малей,колко ракия отнасят:!:При нас все още е кучи студ и няма и помен от гъбки в горите и около тях,караме предимно на мариновани

Риболовци.
Здравейте гъбари!
Отдавна ви чета, но не се пресрамвах да ви пиша. Аз съм много запалена, сега имам свободно време за гъби и тъй като на всички близки им омръзна всичко да се готви с гъби, имам следния въпрос: Знае ли някой от вас къде има пункт за изкупуване на гъби в София или околните квартали.
Благодаря ви предварително.
Отдавна ви чета, но не се пресрамвах да ви пиша. Аз съм много запалена, сега имам свободно време за гъби и тъй като на всички близки им омръзна всичко да се готви с гъби, имам следния въпрос: Знае ли някой от вас къде има пункт за изкупуване на гъби в София или околните квартали.
Благодаря ви предварително.
az puk sam se navil da sabera malko gubki , no ne znam kade krai sofiq rastat. shte sam mnogo blagodaren , ako nqkoi me otvori malko po temata 

selo plazovec kade se namira, che bgmaps ne go znae? 
xaxaxa

xaxaxa

- krasii
- научил се да хвърля
на около 2-3 километра севрно от с.кошарица(бургаска околия)
- jean11
- вече хвърля и на тежко
Колега МАXAM, gubki
ти се берат?Ама знаеш ли какви?Предпочитания ?Може би майска gubka?....как не те смъмри никой до сега за тези букви не знам 

Дърпай и не му отпускай!
Здравейте гъбари! Да ви дам една група в фейсбук за почитатели на диворастящи гъби
http://www.facebook.com/photo.php?pid=2 ... 5385795562
Моля заповядайте и там да се развива въпроса с гъбите и ако има други такива групи във ФБ, пишете.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=2 ... 5385795562
Моля заповядайте и там да се развива въпроса с гъбите и ако има други такива групи във ФБ, пишете.
-
- фен клуб-скобар
Ето малко гъби от градината...
Тези са от поляната!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you."

Това майска гъба ли е ? Имаше около десетина малки и големи. Намираха се в иглолистна гора.

jean11,ne razbrah zashto nqkoi trqbva da me "smumrq"jean11 написа:Колега МАXAM, gubkiти се берат?Ама знаеш ли какви?Предпочитания ?Може би майска gubka?....как не те смъмри никой до сега за тези букви не знам

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
MAXAM написа:jean11,ne razbrah zashto nqkoi trqbva da me "smumrq"jean11 написа:Колега МАXAM, gubkiти се берат?Ама знаеш ли какви?Предпочитания ?Може би майска gubka?....как не те смъмри никой до сега за тези букви не знам