Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Тролинг
naRiba.com

Форум

Бяла риба на тролинг!
Модератор: bobopeli
Днес 31.05.пак тролих на друго гьолче и резултатът е налице!В 07.05ч. удари бяла риба 52см.1.5кг!В 08.00ч. улових сулка и я пуснах,а след това извадих и каракуда 500гр. и нея пуснах.Имах и два-три ялови удара.Към 11.00ч. вятърът и вълните ме изгониха в къщи.Не открих рибите и тактиките ми бяха неуспешни.
Наслука на тролингистите! 

На 02.06.,открих месеца с четири сулки,които пуснах и четири бели риби,с тях обаче се снимах на брега!
Изморих се от слънцето и риболова и реших на следващия ден да намаля темпото с троленето и ловенето на риби.Просто ми омръзна това еднообразие!На 03.06 реших да се излегна в лодката за 3-4 часа и да търся сом!Както си лежах спокойно,така на шега улових за 4 часа девет мерни бели риби!Ръцете ме болят и са нарязани и надупчени от тези диви риби!Останах леко разочарован,че не праснах сом!Много съм нахъсан да попиша в другия подфорум,но не би!
Пече се нещо,пък ще видим!
Ще кача снимки!
Най-голямата риба е 54см.1.5кг.,а най-малката 44см.-1кг.

На тлолинг за бяла,нищо ново!На 10.06.,след чудесна пловдивска сватба,не издържах и поуморен потролих следобяд и отново треснах 2 стандартни бели между кило-две!Времето беше шибано,но интересното е,че по-дългата риба е по-лека от късата с 50гр!
На 11.06. чичо Троли се потруди повече и естествено удари 4 бели риби,едната от които,беше 3-4 кила!Взе да ми писва това еднообразие!Мисля,че излових дребните по кило-две и сега ме чака богата жътва на бели риби от по 3-4 до 5-10кг.!
Това е шега,разбира се!
Просто не мое,да е истина!Аре ловете и вие,че ми стана скучно!

-
- кандидат преподавател
Този уикенд , докато Troli викаше "горчиво" на булкатаTroli написа:На 10.06.,след чудесна пловдивска сватба

Останалите бели бяха клас "standart" /0.800-1.000 кг./
Ще има подробности , но сега няма времееееееееее !
Последно промяна от sampo на Чет Юни 14, 2007 10:33 am, променено общо 1 път.
На платено не одим !
-
- кандидат преподавател
Troli , сом под метър не трябва да се публикува , изключая случаите , когато се пуска на свобода , ама да не ти троша хатъраTroli написа:Сома явно не много голем,щото не се види никакъв на снимките!![]()
![]()
![]()

А този дето го пущих да си отплува е Искърски от тая година , дано не се е набутал в някоя мрежа ..

На платено не одим !
- Диканаров
- кандидат преподавател
бяла риба на тролинг
Браво Сампо! Само така! Рибите злодеи на тиган, а бебетата да растат!

-
- кандидат преподавател
Тролчо баце,яз се занимавам с влачене от над 10 години и имам толко часове колкото ти немаш у леглото с женати ,а ти се снимаш със сулчета които са се удървили и казваш че ги пускаш е малко несериозно .Съжалявам че не сам имал фото навремето сега да ти покажа какво значи бяла риба ......Успех на всички в този спорт