Бяла риба на тролинг!

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
Troli

Мнение от Troli »

Днес 31.05.пак тролих на друго гьолче и резултатът е налице!В 07.05ч. удари бяла риба 52см.1.5кг!В 08.00ч. улових сулка и я пуснах,а след това извадих и каракуда 500гр. и нея пуснах.Имах и два-три ялови удара.Към 11.00ч. вятърът и вълните ме изгониха в къщи.Не открих рибите и тактиките ми бяха неуспешни. :oops: Наслука на тролингистите! :wink:
Troli

Мнение от Troli »

На 02.06.,открих месеца с четири сулки,които пуснах и четири бели риби,с тях обаче се снимах на брега! :wink: :D Изморих се от слънцето и риболова и реших на следващия ден да намаля темпото с троленето и ловенето на риби.Просто ми омръзна това еднообразие!На 03.06 реших да се излегна в лодката за 3-4 часа и да търся сом!Както си лежах спокойно,така на шега улових за 4 часа девет мерни бели риби!Ръцете ме болят и са нарязани и надупчени от тези диви риби!Останах леко разочарован,че не праснах сом!Много съм нахъсан да попиша в другия подфорум,но не би! :oops: Пече се нещо,пък ще видим! :wink: :D :D :D Ще кача снимки! :!: Най-голямата риба е 54см.1.5кг.,а най-малката 44см.-1кг. 8) :evil: :twisted:
Troli

Мнение от Troli »

На тлолинг за бяла,нищо ново!На 10.06.,след чудесна пловдивска сватба,не издържах и поуморен потролих следобяд и отново треснах 2 стандартни бели между кило-две!Времето беше шибано,но интересното е,че по-дългата риба е по-лека от късата с 50гр! :roll: На 11.06. чичо Троли се потруди повече и естествено удари 4 бели риби,едната от които,беше 3-4 кила!Взе да ми писва това еднообразие!Мисля,че излових дребните по кило-две и сега ме чака богата жътва на бели риби от по 3-4 до 5-10кг.! :wink: Това е шега,разбира се! :D Просто не мое,да е истина!Аре ловете и вие,че ми стана скучно! :wink: :D :D :D
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Аз ги почвам от 15 юли на Искъро,от тогава си взимам отпуска. :wink:
Troli

Мнение от Troli »

Стискам палци и на теб и на ьь Сампо,щот сте пичове!Ловете яко,защото в конкуренцията се дига качеството!Ще се засечеме,рано или късно и ще се посмеем дружески един на друг!Интересно,какво ще науча от вас?Аз ловя от 2005г. на тролинг!А вие сте стари кучета,мамка му! :wink: :D :D :D
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Като ходите да тролите гледайте къде има шарански шамандури там най удря бялата риба :lol:
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Troli написа:На 10.06.,след чудесна пловдивска сватба
Този уикенд , докато Troli викаше "горчиво" на булката :) , се възползвах от свободните му ловисти коридори и ето резултата : 8 бели , едно сомче , един костур /0.400кг./

Изображение
Изображение
Изображение

Останалите бели бяха клас "standart" /0.800-1.000 кг./
Ще има подробности , но сега няма времееееееееее !
Последно промяна от sampo на Чет Юни 14, 2007 10:33 am, променено общо 1 път.
На платено не одим !
Аватар
Pocko
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от Pocko »

:smt041 :smt041 :smt041
Браво Sampo man.
Ако те не е срам кажи къде??? :wink:
кога нема риба и рака е риба
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

От Искаро по-големо и по-длибоко нема. :wink: :P :lol:
Troli

Мнение от Troli »

Браво на Сампо!Жалко,че не си искрен до край и се бъзикаш със сантиметъра. :wink: Сома явно не много голем,щото не се види никакъв на снимките! :D :D :DРадвам се,че има и други тролингисти в нета,щото ми писна на...... да си говорим сам! :roll: Имам въпроси по снимките,ще те изчакам да ги обсъдим! :wink: :D
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Troli написа:Сома явно не много голем,щото не се види никакъв на снимките! :D :D :D
Troli , сом под метър не трябва да се публикува , изключая случаите , когато се пуска на свобода , ама да не ти троша хатъра :wink:
Изображение

А този дето го пущих да си отплува е Искърски от тая година , дано не се е набутал в някоя мрежа ..
Изображение
На платено не одим !
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

бяла риба на тролинг

Мнение от Диканаров »

Браво Сампо! Само така! Рибите злодеи на тиган, а бебетата да растат! :smt041 :lol:
Troli

Мнение от Troli »

Сампо,не сома а бялата ме интересува,защо само главата е снимана до 92см.?Това е провокация! :D :D :D Това е фотошоп! :D :D :D Имам агент,който ми каза къде си ходил и колко,горе-долу си хванал! :wink: И в понеделник си ловил! :wink: :D :D :D Дали си фанал е друг въпрос! :wink: :D
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

А аз виждам че само окото и е 20мм.като го умножим пропрционално константата по алгоритъма се получава 92см. :wink: :lol:
otkacen
новобранец
новобранец

Мнение от otkacen »

Тролчо баце,яз се занимавам с влачене от над 10 години и имам толко часове колкото ти немаш у леглото с женати ,а ти се снимаш със сулчета които са се удървили и казваш че ги пускаш е малко несериозно .Съжалявам че не сам имал фото навремето сега да ти покажа какво значи бяла риба ......Успех на всички в този спорт
Публикувай отговор

Обратно към “Тролинг”