Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
- ivelin_1976
- разбира нещата
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
nikki_76 написа:От тази година собствениците на язовира имат пълни правомощия над язовира....

Собственик на яз.Овчарица е държавата и водоема е със статут за аквакултури http://lex.bg/bg/laws/ldoc/2135606420 Какво означава имат пълни правомощия

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

Забраната е в сила , далеч от там ,че глобите на ИАРА са солени!
Съгласен съм на 100%,този който има излишни пари за глоби нека ходи.АЗ НЯМАМ!!!androalex написа:Забраната е в сила , далеч от там ,че глобите на ИАРА са солени!
Глобата може да е за това, че нямаш билет но не и че ловиш риба по време на забраната . Но които както си реши за мене колкото по малко хора ходят там толкова по добре 

-
- вече хвърля и на тежко
Миналата година отидох два дена преди да свърши забраната да пазя място но на втория не издържах и реших да хвърля една въдица (оставаха 6 часа до края на забраната) следователно ИАРА се появиха някъде час след като бях хвърлил и отнесох 500лв. глоба.
пп Тази година незнам как е.
пп Тази година незнам как е.
КОИТО ХРАНИ ТОИ ША ХВАНИ
Ако ме глобят от ИАРА че ловя на теца риба по време за забраната за риболов .... Направо си завеждам дело слрещо ИАРА и толкова мн ще ги изгърбя че повече няма да си помислят да проверяват на овчарица
Щом арендаторите дават да се лови риба ИАРА нямат думата ... Ако искат и за 1 000 000 могат да ми напишат акт но тои ще е закононесъобразен и само дето са си хабили мастилото да го пишат и в съда веднага ще падне
Щом имам билет и си използвам 3 пръчки няма за какво да ми напишат акта

- ivelin_1976
- разбира нещата
Същото, няма изменения в закона и вероятно в деня преди откриването пак ще обиколят рибарите. Пък, който има излишни 500лв.+разходи за адвокат да си лови преди 4.06.2011г. Успех на оптимистите и нека ИАРА да е с тяхstan4o 1111 написа:отнесох 500лв. глоба. Тази година незнам как е.

Не е ли на 3.06.2011ivelin_1976 написа:Същото, няма изменения в закона и вероятно в деня преди откриването пак ще обиколят рибарите. Пък, който има излишни 500лв.+разходи за адвокат да си лови преди 4.06.2011г. Успех на оптимистите и нека ИАРА да е с тяхstan4o 1111 написа:отнесох 500лв. глоба. Тази година незнам как е.
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
на предното откриване ходих на Искър имаше колеги дето пазят места от седмица преди датат на откриване няма как да не са ловили риба толкоз време даже си се говореое че се е ловило
къде са били тогава от иара...?
а на теца плащаш за да ловиш и пак ще дойдат да те проверяват и глоби да слагат ..... тва не го разбирам някак си
къде са били тогава от иара...?
а на теца плащаш за да ловиш и пак ще дойдат да те проверяват и глоби да слагат ..... тва не го разбирам някак си

Контрол му се вика колега,контрол!
Mиналата година на теца беше забранено да се лови на топлото ... Тая година е разрешено само на стената .... Там ИАРА няма да направят проблем че ловиш ако си имаш билет .
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Здравейте колеги,
понеже скоро никой не е писал по любимата ми тема,и реших да попитам нещо което ми е интересно.Искам само да уточня че не става дума за периода на забраната на тази или миналата година,а по принцип.Та мисълта ми е следната,доста амури на доста места сме хванали с брат ми,някои от тях са изядени,кое е интересното,че в някои амури от теца сме намирали хайвер,и то доста узрял.Дали на теца амура хвърля хайвер ама самия хайвер няма условия да се оплоди,или не го хвърля,това ми е интересното.
понеже скоро никой не е писал по любимата ми тема,и реших да попитам нещо което ми е интересно.Искам само да уточня че не става дума за периода на забраната на тази или миналата година,а по принцип.Та мисълта ми е следната,доста амури на доста места сме хванали с брат ми,някои от тях са изядени,кое е интересното,че в някои амури от теца сме намирали хайвер,и то доста узрял.Дали на теца амура хвърля хайвер ама самия хайвер няма условия да се оплоди,или не го хвърля,това ми е интересното.
- ivelin_1976
- разбира нещата
Колеги, дочух че от 01.06.2011г. таксата на топлото ще става 15лв

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Просто ще ходим по рядко, мнооого по рядко !

-
- ще става разбирач
И то вие че сте близо,а пък такива като мене от 300км. май ще я задраскаме тая дестинация.Пък и с тия много мрежи у водата.... майната им.alcora написа:Просто ще ходим по рядко, мнооого по рядко !
Дунава ми е два пъти по близо и кефа е в пъти по голям.
Колекционирам лампови радиоприемници