Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Панчарево платеното 17.05
- joro-fidera
- новобранец
Панчарево платеното 17.05
Днес сутринта със Ники и Кало станахме рано и потеглихме към Панчарево платеното. Когато пристигнахме имаше 1-2-ма човека.Набързо избрахме едно местенце и разпънахме въдиците.
Работното място :

Захранихме със захранка за шаран и царевица и не след дълго на Ники ми клъвна и първият шаран на явно беше много голям и отнесе куката с повод 0.16
След това вадехме те сложиха на бял червей а аз си останах опорит и хвърлях на царевица.Обаче те на белия вадят каракуди а аз със царевицата само ги гледам и си викам ''ОО я да сложа и аз на бял'' и не след много чакане и аз започнах да ловя каракуди.
Сред каракудите попадна и първото шаранче за деня уловено от Ники към 1-1.50 .Обаче забравихме да го снимаме иии...........
По едно време на тях им кълвеше супер много а аз само седях и ги гледах, но дойде момента за отмъщение
,плувката леко се наклони и потегли,последва решителна засечка и след 15 мин борба в кепа попадна ето този красавец :

После дойде ред и на Кало да се разчете с една добра каракуда към 500-600 гр.
Докато си слагах стъв на мача над главата ми профуча силната засечка на Ники и не след дълго в кепа попадна ето това зверче :

Дотук беше хубавото време и задуха скапаният вятър и се наложи да прибера мача и да разпъна дънната не след дълго последва мощен удър,който изпрати звънчето на вътха на въдицата и след кратка борба в кепа попадна този красавец :

След презареждането няма и 5 мин и БАМ отново мощен удър и отново в кепа

Оттук нататък заваля и задуха , хванахме по още няколко каракуди и времето ни принуди да си тръгнем. Това беше от нас.
Работното място :
Захранихме със захранка за шаран и царевица и не след дълго на Ники ми клъвна и първият шаран на явно беше много голям и отнесе куката с повод 0.16

След това вадехме те сложиха на бял червей а аз си останах опорит и хвърлях на царевица.Обаче те на белия вадят каракуди а аз със царевицата само ги гледам и си викам ''ОО я да сложа и аз на бял'' и не след много чакане и аз започнах да ловя каракуди.
Сред каракудите попадна и първото шаранче за деня уловено от Ники към 1-1.50 .Обаче забравихме да го снимаме иии...........
По едно време на тях им кълвеше супер много а аз само седях и ги гледах, но дойде момента за отмъщение

Докато си слагах стъв на мача над главата ми профуча силната засечка на Ники и не след дълго в кепа попадна ето това зверче :
Дотук беше хубавото време и задуха скапаният вятър и се наложи да прибера мача и да разпъна дънната не след дълго последва мощен удър,който изпрати звънчето на вътха на въдицата и след кратка борба в кепа попадна този красавец :
Оттук нататък заваля и задуха , хванахме по още няколко каракуди и времето ни принуди да си тръгнем. Това беше от нас.
- Angel_d4
- вече хвърля и на тежко
Re: Панчарево платеното 17.05
май така е малко по добреjoro-fidera написа:Днес сутринта със Ники и Кало станахме рано и потеглихме към Панчарево платеното. Когато пристигнахме имаше 1-2-ма човека.Набързо избрахме едно местенце и разпънахме въдиците.
Работното място :
Захранихме със захранка за шаран и царевица и не след дълго на Ники ми клъвна и първият шаран на явно беше много голям и отнесе куката с повод 0.16![]()
По едно време на тях им кълвеше супер много а аз само седях и ги гледах, но дойде момента за отмъщение,плувката леко се наклони и потегли,последва решителна засечка и след 15 мин борба в кепа попадна ето този красавец :

Брао добро излетче

- ninastefanina
- сериозен играч
Много добре сте се представили юнаци 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- AtMos
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Браво на вас ... и за напред да ги дърпате такива 

-
- ще става разбирач
Добро представяне пичове,още повече се радвам за много грамотно написания разказ. 

-
- научил се да хвърля
Браво добре сте се справили.Бях точно срещу вас, също имах добър улов.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Браво момци,супер риболов сте си спретнали. 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
-
- ще става разбирач
Браво само така големи шарани сте хванали.
-
- и господ не е толокова добър
Браво на младежта, достойна конкуренция 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Супер излет, поздравления 

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- фен клуб-скобар
Vankata написа:Супер излет, поздравления

sestrata казва; По форумите всеки си казва мнението, а то е като задника - всеки го има... 

- koda33
- разбира нещата
Браво момчета , хубави рибоци , вместо да киснете по кафенетата вие сте отишли за риба , адмирации и още един път браво

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"