Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Накъде около Плевен?
Модератор: sapuna
Re: Накъде около Плевен?
На стрелбищетоо!
Ще пия водка, бира и ракия,
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
на коленете ми ще седне някаква мастия!
Ще пукам здраво до зори,
и пичката в леглото ще е.а дори!
А утре сутрин ще ме гони махмурлук,
очите ми ще са изцъклени като борсук!
- kluna_
- научил се да хвърля
Преорентирайте се към по-големите и по красиви разрешени водоеми в област Ловеч...
-
- научил се да хвърля
В неделя ако не стане грешка ще се ходи на платените клетки на телишкия ръкав на Г.Д-к. Ако някой знае подробности да пише какви са условията и откъде да ги почваме 

-
- научил се да хвърля
Аз лично не се сещам за някой определен водоем в тази област.Случайно да имаш прясно инфо за някой водоем в областта ?kluna_ написа:Преорентирайте се към по-големите и по красиви разрешени водоеми в област Ловеч...
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
- lfcpordim
- научил се да хвърля
някой има ли инфо за язовира до с.Одърне на 6-7 километра от Пордим? Преди време имаше доста прилични таранки???
- kluna_
- научил се да хвърля
Яз.Сопот, яз.Александрово, яз.Крапец...и др. всичките са разрешени и много красивиShampio0* написа:Аз лично не се сещам за някой определен водоем в тази област.Случайно да имаш прясно инфо за някой водоем в областта ?kluna_ написа:Преорентирайте се към по-големите и по красиви разрешени водоеми в област Ловеч...

-
- научил се да хвърля
Някой да е посещавал скоро Александрово?
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
-
- научил се да хвърля
Щяхме да се изложим. Мислех да ходя на Телишкия ръкав, информацията беше 2лв и си ловиш. Днес колега на работа чул ,че няма такива работи а имало местен тарикат ,който сутрин идвал щипвал от хората по 2 кинта и изчезвал. Добре , че звъннах на един пич от ИАРА ,който потвърди това нещо , че щехме да станем за смях. А този някой ако го засече и има желание да го пробва как плува.
Последно промяна от niko_tod на Пет Май 13, 2011 10:40 pm, променено общо 1 път.
А имало някакъв язовир, който е на спускането към продим или на спускането след Радишево, не разбрах точно, в ляво от пътя след някакъв висок трафопост се падало. Знаете ли го какво е това и дали съществува? Бил свободен и разрешен и имало хубава таранка. 

- kluna_
- научил се да хвърля
Таранка има ама не е разрешен. Незнам ИАРА къде спят...Angmar написа:А имало някакъв язовир, който е на спускането към продим или на спускането след Радишево, не разбрах точно, в ляво от пътя след някакъв висок трафопост се падало. Знаете ли го какво е това и дали съществува? Бил свободен и разрешен и имало хубава таранка.

-
- научил се да хвърля
Днес ходихме на Тотлебен от страната на главния път, много тревясало пред нас и добре, че си носех болото 6м та пусках в една дупка и поначесах крастата с дребни таранчици. Напече и ни изгони, изгорях на ръка като тираджия 

Александрово ми е селото и там отдавна е обран бустан!!! Чак като се затопли хубаво може да излъжеш някоя таранка / дребна/ иначе за раци ако отидеш ще си одловиш.kluna_ написа:Яз.Сопот, яз.Александрово, яз.Крапец...и др. всичките са разрешени и много красивиShampio0* написа:Аз лично не се сещам за някой определен водоем в тази област.Случайно да имаш прясно инфо за някой водоем в областта ?kluna_ написа:Преорентирайте се към по-големите и по красиви разрешени водоеми в област Ловеч...
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
За платен водоем мога да препоръчам с. Градина. Водоема не е лош. Рибата не кълве като на другите платени акто не виждала т.е. трябва си майсторлък. Хубавото е ,че има едри шарани и амури, сом по-рядко.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
-
- новобранец
Някой може ли да даде актуална информация за платения водоем до с. Крушовица, какви са цените, каква риба излиза и т.н.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
Ако за с. Градина говориш цената е 2лв на човек. Излиза шаран и амур обикновенно на царевица. цена на рибата е 6ле на килограм. Можеш и за щука да хрърляш само ,че отдавна не е излизала едра. Иначе шарани и амури има и 10 килограмовиcecoangelov написа:Някой може ли да даде актуална информация за платения водоем до с. Крушовица, какви са цените, каква риба излиза и т.н.
Благодаря предварително