Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дондуково(общ.Раковски)
Модератор: sapuna
Re: Дондуково(общ.Раковски)
OK Колега "bisqo" , извинявай ако съм те засегнал пи имеbisqo написа:за твое огромно разочарование и за мое съжаление не аз съм собственика. и не съм Бисьо а bisqo(разбери как се произнася)BatPe6 написа:И аз така знам , НО дали е същият Бисьо който започна тънко тематаlubo79 написа:да собственика и на двата е Бисерще се разбере допълнително .
иначе няма лошо да си хващаме риба на корем , аз лично съм доволен от този на Дрангово (10 лв.) , Несъм хващал много риба , но е приятно.
Хайде ще чакам колегата " Бисьо" да пише какво е хванал в понеделник![]()
пък дано има и снимков материал от МЕСТОПРОИЗШЕСТВИЕТО

И все пак ще чакам да качиш малко инфо от Дондуково
Накрая има ли промяна в условията? Ако някой има телефона на собственикамоля да ми го каже. 

Когато отсечем и последното дърво,когато убием и последното животно,когато хванем и последната риба ще разберем,че камъните не се ядат
от 20.05 ще е 20лв без да се плаща уловената риба

Незнанието не е извинение.
колега само да питам 20лв-1вадица или 3
Дайте по добро инфо за язовира 20лв.колко въдици нощен риболов разрешено ли е не ли някакви телефони ако може.Мислим до ходим с семействата си да направим барбекю една прекрасна почивка лодки за захранване да се ползват.Ако някой нещо напише ще сме много благодарни.И какво риба излиза в момента ако някой е ходил нека каже.
ходихме миналата седмица с един приятел само на леко такса 20лв-3вадици излиза прилична каракуда и малки шаранчета до7-800гр преобладават-4-500грамовите иначе язовира е много хубав и рибата е доста борбена за преспиване незнам имаше и бая толупи
-
- новобранец
Излиза каракуда и шаранчета около 400гр. Има два ръкава. Не се разрешава да се лови на стената, може би защото по- едрата риба се навърта около шахтата където я хранеха преди.
Таксата е 20лв. Не се лови нощно време.
Има и по-големки риби по кило - две шаранчета и едър костур , но по-рядко.
Торуците са навсякъде,но в момента има много цъвтеж и не взема.
В нормални дни може да се хванат 10-15кг.риба на човек.
Таксата е 20лв. Не се лови нощно време.
Има и по-големки риби по кило - две шаранчета и едър костур , но по-рядко.
Торуците са навсякъде,но в момента има много цъвтеж и не взема.
В нормални дни може да се хванат 10-15кг.риба на човек.
-
- научил се да хвърля
Някой скоро да е ловил на този язовир?
-
- научил се да хвърля
какви са условията,излиза ли риба и каква,ако може да споделиш 

- dimmitov
- ще става разбирач
Условията са сложни.Уж е арендовон ама никой не проверява.Никой не проверява ама и никой не ходи да лови ,защото ония Бисер ако барне някой става лошо.Инче едни казват че е 10лв квот си хванеш, други че е забранен за спортен риболов.Незнам.Няма и кой да попиташ.
Иначе излиза червеноперка и костур в момента.Шаран и каракуда не пипнаха.Труден е риболова там в момента.От вчера запохнаха да изпускат за поливки и това допълнително разпиля рибата.
Иначе излиза червеноперка и костур в момента.Шаран и каракуда не пипнаха.Труден е риболова там в момента.От вчера запохнаха да изпускат за поливки и това допълнително разпиля рибата.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА