Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

БЕЛИ ЛОМ
Модератор: sapuna
БЕЛИ ЛОМ
Здравейте,
Аз съм рибар начинаещ и се надявам първият ми излет за тази година да е успешен(желая го на всички)
Ще ходя за първи път на язовир Бели лом Разградско,как е там Благодаря предварително
Аз съм рибар начинаещ и се надявам първият ми излет за тази година да е успешен(желая го на всички)
Ще ходя за първи път на язовир Бели лом Разградско,как е там Благодаря предварително
- Fishing_Fan
- разбира нещата
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Колеги,виждам че сте запознати с риболова по Бели Лом.Има една тема,в която ще се радвам да споделите по няколко думи/някои вече го направиха,за което съм им много благодарен/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... sc&start=0

Re: БЕЛИ ЛОМ
Аз лично не съм хванал и един шаран/макар и маломерен/,а и от познатите ми които ходиха там не съм видял да ловят маломерни шарани.
Ако питаш мен за последдно бях есента, а по темата според мен ако ловиш на плувка за там е най-добре 7 метров телескоп с по малка кукичка, а за дъно пружина с две куки над нея и за стръв царевица или торен червей поне аз тъй лових и бях доволен, ама туй като беши топло ти казвам. Ако смяташ сега да въриш по-добре някой друг да кажи, щото аз не разбирам много на хищнициivanta4ev написа:колега кога за последно беше на Белия?????????????

Я кажете какво е дъното,дълбочината и т.н.? Мисля това лято да го посетя веднъж. 

Above us only sky
Дъното е черен тиняк, като това дето го пиеш, а във водата има някаква зелена гняс. Брега прилича по-скоро на бунище.
A какъв е статутът на язовира сега? Попаднах на някои противоречиви мнения...
И има ли активност от страна на костура?

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Държавен е. Трябва ти билет и си ти.