Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Риболова около Русе
3 поста по-горе съм писал.........лека корекция правя - шарана е по 4кинта...famee написа:Колеги какви са условията на Писанец ?
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Моя грешка колега ,благодаря все пак ,а за Цар Калоян какви са условията ?Благодаря предварителноbachoivo написа:3 поста по-горе съм писал.........лека корекция правя - шарана е по 4кинта...famee написа:Колеги какви са условията на Писанец ?
Хвани и пусни !
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Не й се точете много-много на Янтра веднага след забраната - имам лошото предчувствие, че няма да е това, което ни се иска ...Венци ® написа:Антонио,не сме те забравили,ако слушкаш и папкаш ще бъдеш на предната седалкаAto написа:
тъй тъй , мен де ши мъ сложите ва!Нека само да дойде тоя пусти 04.06.,ще пийнем и биричка,ама хайде в мойта тема,че тука ме следят и трият
!
-
- кандидат преподавател
Роска кажи какво имаш предвид.!!!Да не е нещо с онези ВЕЦ ове.??
Ако е нещо сериозно да търсим друго място за групата .
Ако е нещо сериозно да търсим друго място за групата .
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Здравейте искам да попитам как се стига до язовира на Писанец и до колко кг риба може да се вземе и каква също така и каква друга риба обитава езерото само шаран амур и каракуда ли? благодаря предварително 

Роска нещо знаеш но не казваш , раздуй малко за какво иде реч , че поне да не й се точим толко много ами да си търсим друго място за откриване
пп Роска а вие ще организирате ли нещо за откриването по Янтрата или......?
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Писано е малко по-горе....общо взето в тоя подфорум има доста писано за там...ама все пак да кажа за последноsnop написа:Здравейте искам да попитам как се стига до язовира на Писанец и до колко кг риба може да се вземе и каква също така и каква друга риба обитава езерото само шаран амур и каракуда ли? благодаря предварително
Писанец 8лв./човек до три пръчки....шаран: 4 лв./кг; амур: 4 лв./кг; сом: 7 лв./кг; каракуда(таранка): безплатно
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Росен
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
А, знам, просто служебно ходих няколко пъти до Ценово и все още не ми харесва реката - при такива нива не сме правили силни откривания и затова си мисля, че ще е труден риболова ... но не се знае знае ли сеAto написа:Роска нещо знаеш но не казваш , раздуй малко за какво иде реч , че поне да не й се точим толко много ами да си търсим друго място за откриване

Още е рано за организация, но предполагам, че няма да я пропуснем Янтра поне за малко.
-
- кандидат преподавател
В неделя , като ходихме до Бяла от моста видях , че реката е висока .А и след тези дъждове как ли ще е нивото само бог знае.Да се надяваме на благосклонноста на природата 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Е,имаме си и Дунав !То на Янтра според мен чак през юли ще можем да си направим кефа.Расперите чакат.............................Росен написа:
А, знам, просто служебно ходих няколко пъти до Ценово и все още не ми харесва реката - при такива нива не сме правили силни откривания и затова си мисля, че ще е труден риболова ... но не се знае знае ли се![]()
Още е рано за организация, но предполагам, че няма да я пропуснем Янтра поне за малко.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- Vlado_852
- разбира нещата
Чакат, чакат ама мене чакат. Да си купя пак спининг...
Въпросът е, кога ще се организираме за едно Дунавско барбекю, с бирички, мезенца и т.н....

Въпросът е, кога ще се организираме за едно Дунавско барбекю, с бирички, мезенца и т.н....
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Това е въпрос ?Vlado_852 написа: Въпросът е, кога ще се организираме за едно Дунавско барбекю, с бирички, мезенца и т.н....
Не тръгвай с голяма кошница за гъби
- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
То и аз за това питам отдавана ама Венци нещо ми е сърдит и не ще да отговаря на мойте постове,та като ги измислите каде и кога и решите да ме поканите драснете някой редMiTKo_Fisher написа:Това е въпрос ?Vlado_852 написа: Въпросът е, кога ще се организираме за едно Дунавско барбекю, с бирички, мезенца и т.н....
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
мммм да големия въпрос е товаMiTKo_Fisher написа:Това е въпрос ?Vlado_852 написа: Въпросът е, кога ще се организираме за едно Дунавско барбекю, с бирички, мезенца и т.н....
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Ами по мой спомен май от три години все се каним каним каним
Не тръгвай с голяма кошница за гъби