Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
Re: Дунав-всичко за и по реката
Днес се запасих с тежести за новият сезон и сега само очаквам откриването 

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Днес се разходих около с. Байкал и гледам ,че нивото на реката е предразполагащо за чудесни риболовни излети. Дано да се задържи така до откриването 

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Здравеите колеги ниакои ловиулие толп по Дунава. И какъв е монтажа и стръвта и захранката
- dan10
- фен клуб-скобар
Колеги,предлагам да започнем да казваме кой къде по Дунава ще открива сезона ?
Лично аз се колебая между Мартен(където вадят пясъка) или на с.Ряхово

Аз съм замислил да съм на Байкал или Вадините
- dan10
- фен клуб-скобар
Един мой приятел ще ходи там (на вадините) може да се срещнетеmartineti написа:Аз съм замислил да съм на Байкал или Вадините

На успешен и трофеен улов на теб и на всички колегиdan10 написа:Един мой приятел ще ходи там (на вадините) може да се срещнетеmartineti написа:Аз съм замислил да съм на Байкал или Вадинитеиии НА КУКА

- dan10
- фен клуб-скобар
На успешен и трофеен улов на теб и на всички колеги
[/quote]
Благодарско колега
ПОДОБНО И НА ТЕБ ! 

Благодарско колега

- TRAP
- ще става разбирач
Ако имаш предвид толстолоб да ловил съм на мамка за скобар и на дъно на стериопор на пружина с хляб. Но близките години не съм а преди години съм закачвал и по няколко бройки на мамката ама си останаха само спомени от старите ленти.bojko3960 написа:Здравеите колеги ниакои ловиулие толп по Дунава. И какъв е монтажа и стръвта и захранката
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Здравейте и от мен,пожелавам на всички много успешен сезон ,и много приятни и незабравими мигове край реки и язовири,аз съм обещал на баща ми да го заведа на голямата река Дунав, но незнам на кое място, препоръчват ми нова черна или ряхово ,просто непознавам реката и местата,ще съм ви благодарен да ме насочите,ще тръгнем на шести юни понеже на четвърти и пети съм дежурен благодаря ви предварително
-
- вече хвърля и на тежко
07.07-Горни Цибър 

- dan10
- фен клуб-скобар
Виж аз лично предпочитам Нова Черна ,но трябва или да не е валяло 1 месец или да имаш багер !! Много е трудно проходимо !! ЛИЧНО АЗ ЩЕ СЪМ в с.Ряхово може да се срещнемi0909 написа:Здравейте и от мен,пожелавам на всички много успешен сезон ,и много приятни и незабравими мигове край реки и язовири,аз съм обещал на баща ми да го заведа на голямата река Дунав, но незнам на кое място, препоръчват ми нова черна или ряхово ,просто непознавам реката и местата,ще съм ви благодарен да ме насочите,ще тръгнем на шести юни понеже на четвърти и пети съм дежурен благодаря ви предварително

- K.KOLEV79
- вече хвърля и на тежко
Ейййй това Ряхово ,много хора сме на клона там ,не че дава толкова много риба ама все пак него давам за никой арендован водоем в БГ.Айди до Кукаdan10 написа:Виж аз лично предпочитам Нова Черна ,но трябва или да не е валяло 1 месец или да имаш багер !! Много е трудно проходимо !! ЛИЧНО АЗ ЩЕ СЪМ в с.Ряхово може да се срещнемi0909 написа:Здравейте и от мен,пожелавам на всички много успешен сезон ,и много приятни и незабравими мигове край реки и язовири,аз съм обещал на баща ми да го заведа на голямата река Дунав, но незнам на кое място, препоръчват ми нова черна или ряхово ,просто непознавам реката и местата,ще съм ви благодарен да ме насочите,ще тръгнем на шести юни понеже на четвърти и пети съм дежурен благодаря ви предварително! НА КУКА !
ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ
-
- ще става разбирач
i0909 написа:Здравейте и от мен,пожелавам на всички много успешен сезон ,и много приятни и незабравими мигове край реки и язовири,аз съм обещал на баща ми да го заведа на голямата река Дунав, но незнам на кое място, препоръчват ми нова черна или ряхово ,просто непознавам реката и местата,ще съм ви благодарен да ме насочите,ще тръгнем на шести юни понеже на четвърти и пети съм дежурен благодаря ви предварително
От тези двата варианта аз бих предпочел Ряхово, за Нова черна водата е ниска и няма изгледи да качи дотогава.
Може да помислиш и за трети вариант - при село Долно Ряхово (източно от Тутракан).
При тази вода първият дълбок праг е близо и можеш да разчиташ на добър риболов,непосредствено след забраната. Мисля,че и хората ще са по-малко,отколкото около Ряхово.
Благодаря на всички ,живот и здраве на шести Юни потегляме ,ще се радвам да се запозная с някой да ми каже някоя друга тайна за успех ,надявам се да хванем някоя друга рибка,просто не искам баща ми да се разочерова той обожава да ходи за риба,е то като няма няма ,но ако има ще бъде много щтаслив .Отново благодаря на всички и мноко наслука