Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

откриване
Модератор: sapuna
-
- новобранец
откриване
здр колеги някой може ли да даде някаква инфрмация за яз.смирненски област монтана,мисля да открия там сезона но нямам инф.ще буда благодарен ако някой сподели нещо
- kaleeff
- ще става разбирач
Re: откриване
Ако говорих за яз. Христо Смирненски, до същото село, язовира е платен. Отивай да откриеш още утре
5 кинта, две пръчки. Риба не се плаща. Миналата година ловяха промишлени количества толстолоп, но тая не знам как е!
Успех!

Успех!
Фен-клуб Таранка!
-
- новобранец
да знам че е платен,и предполагам че няма да има толкова хора,но незнам дали може с преспиване,иначе другата идея е за яз.огоста
- kaleeff
- ще става разбирач
Честно да ти кажа не съм виждал някой да спи там, но язовира е приятен (за Смирненски говоря) и има(ше) скара и бира. Предполагам, че ако си платиш за 2 дни една ли ще ти направят проблем. Но имай предвид, че достъпа до там е малко кофти за обикновена кола! Не че е невъзможен. На мен аааадски много ми не върви на него. ходил съм 4-5 пъти и ...vencislavvv_sf написа:да знам че е платен,и предполагам че няма да има толкова хора,но незнам дали може с преспиване,иначе другата идея е за яз.огоста

Иначе има слухове за митични шарани и едри таранки, ма лично аз съм ги виждал само в коритото дето продават риба в селото

Фен-клуб Таранка!
Здравей,колега! Таксата е 5лв. за 24ч.,разрешено е с 3 въдици.Можеш спокойно да нощуваш,рибата не се заплаща.В момента не кълве нищо,може би от промяната на времето. Тази информация ми даде един колега от селото.
здравейте как се стига до язовира
-
- новобранец
благодаря за инфото колеги,мисля да посетя огоста че и без това имам къща близо до него.НАСЛУКА НА ВСИЧКИ