откриване

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

vencislavvv_sf
новобранец
новобранец

откриване

Мнение от vencislavvv_sf »

здр колеги някой може ли да даде някаква инфрмация за яз.смирненски област монтана,мисля да открия там сезона но нямам инф.ще буда благодарен ако някой сподели нещо
Аватар
kaleeff
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: откриване

Мнение от kaleeff »

Ако говорих за яз. Христо Смирненски, до същото село, язовира е платен. Отивай да откриеш още утре :) 5 кинта, две пръчки. Риба не се плаща. Миналата година ловяха промишлени количества толстолоп, но тая не знам как е!
Успех!
Фен-клуб Таранка!
vencislavvv_sf
новобранец
новобранец

да знам че е платен,и предполагам че няма да има толкова хора,но незнам дали може с преспиване,иначе другата идея е за яз.огоста
Аватар
kaleeff
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kaleeff »

vencislavvv_sf написа:да знам че е платен,и предполагам че няма да има толкова хора,но незнам дали може с преспиване,иначе другата идея е за яз.огоста
Честно да ти кажа не съм виждал някой да спи там, но язовира е приятен (за Смирненски говоря) и има(ше) скара и бира. Предполагам, че ако си платиш за 2 дни една ли ще ти направят проблем. Но имай предвид, че достъпа до там е малко кофти за обикновена кола! Не че е невъзможен. На мен аааадски много ми не върви на него. ходил съм 4-5 пъти и ... :finga: Единия път и град ме би :rolleyes:

Иначе има слухове за митични шарани и едри таранки, ма лично аз съм ги виждал само в коритото дето продават риба в селото :)
Фен-клуб Таранка!
barmana
новобранец
новобранец

Мнение от barmana »

Здравей,колега! Таксата е 5лв. за 24ч.,разрешено е с 3 въдици.Можеш спокойно да нощуваш,рибата не се заплаща.В момента не кълве нищо,може би от промяната на времето. Тази информация ми даде един колега от селото.
Iruda
новобранец
новобранец

Мнение от Iruda »

здравейте как се стига до язовира
vencislavvv_sf
новобранец
новобранец

благодаря за инфото колеги,мисля да посетя огоста че и без това имам къща близо до него.НАСЛУКА НА ВСИЧКИ
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”